TUNING AUTÓ mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

redbull0304
HBD! <#nevetes1>

nyamm!<#finom>
thx

Azért elég drámai hogy így 22 évesen kell rádöbbennem a szülinaposok listáját nézve hogy mekkora köcsög alreg vagyok 😄DD

redbull0304
redbull0304
Az a videó nem számít!

1. Suprának TRD-s a kilométerórája + a mocitetõn beömlõ... Úgyhogy tuti nem egy gyári "mezei" Supra volt!

2. Nõ vezete az M3-ast!

3. Nyert a Supra... Mennyivel, fél autóval... Mintha ez olyan nagy alázás lett volna...

Ui:
(Semmi bajom a Suprákkal, szeretem õket! De ez egy értelmetlen teszt volt, erre hivatkozni és ezzel érvelni, meg még értelmetlenebb volt! <#wow3>)

SötétBarom
Beszállok én is 😊

HBD!

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

DJ Skyline
igen, ez egy komoly kocsi! 😄 bõvebben

FOXX supreme
szívó és turbós...? Turbósat turbóssal !!...
Ez ellen miért nem mérik össze, korba is jobban illik hozzá.

(BMW párti)

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

redbull0304
Nem egy Audiba ültem, már úgyhogy nem a levegõbe beszélek! Sokat vezetem egy 1.9PDTDi Borát úgyhogy tudom mirõl beszélek! Te nem érvelsz, hanem személyeskedsz, attól meg nem lesz igazad, érvekkel többre mennék, de az úgy látszik nem megy! :/

streeter
Akkor én lehetek törzstag? Én is vezettem már Audit egy jópárszor 😊
Mondjuk az A8-at nem hasonlítom össze az Accord Coupe-val mert nagyon nem egy kategória 😄 Mind a kettõ fasza a maga kategóriájába. Az Audi mellé csak a fogyasztása nem kéne. A hangja viszont mindennél jobban 😄

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

maffioso
én egyszer láttam vonatbol

\"If in doubt, flat out!\"

szar ügy! csak aki audit látott képen, az kerülhet be a klubba!
Goruck
én már láttam Trabantot...

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

Nekem egy 650-es, 2 hengeres, léghûtéses Fiat Panda volt az elsõ autóm.

Most akkor eláruljam, hogy én nem csak ültem, hanem vezettem is már Audit? Sõt még ma is? Na kicsöppent a nyál a szádból? 😄D Nembaj, majd egyszer te is...
kösz mkinek

redbull0304
Már párszor leírtam... De a kedvedért még egyszer... Polski, Kadett, Renault 21... Ettól függetlenül nem Istenítem se a Polskit, se az Opelt, se a Renault! Viszont neked mi is volt az elsõ autó??? IGEN, nem volt Civicem... És???? Ültem már Civicbe, valahogy nem tudod elkápráztatni...

Tévedés, TE vagy itt a nagy szakértõ! <#lookaround>

Csabesz6
bsz zsiros!😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Goruck
Boldog SZülinapot!!

hajrá SUPRA!!! 😄

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

DJ Skyline
de nem is tegnap regeltem, 16 évesen más volt még a világ körülöttem 😄
videóra meg nem tudok mit mondani, ez van 😊

Valszeg mert még sosem volt Civiced. Ja bocs, más se. De azért nagy szakértõ vagy.
Ezzel a nick-kel bmw fan 😄 azért vannak itt arcok SG-n 😄

btw itt a BMW-d!

DJ Skyline
akkor már én is elmondom a véleményem, engem is zavar kicsit hogy túlnyomó többségben japán autók vannak itt, de nem csinálok belõle ügyet, elvégre azért van a topik, hogy mindenki belinkelje azt ami neki tetszik! én mondjuk inkább BMW párti vagyok (lehet dobni a köveket <#gonosz1>), de nem ítélem el a japán kocsikat sem, mert van egy pár ami tetszik közülük! például egy 25 éves Toyota Corollánk van, elsõ tulaj, garázsban tartott, semmi baja! jó azért már köhög, de amúgy nincs rá panasz! meg elõtte is Corollánk volt, ugyan olyan mint most 😄 csak fiatalabb mint a mostani! ennyi lett volna 😊

CSOCSO
hogyne ertenem.. mindegy hagyjuk..szerintem meg te nem erted😄 en ertem mirol beszelsz.. eni s autokaznek egesz nap supraval...
Csabesz6
kit érdekel mennyi idõs vagy?😄

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

pszihopata
929-es mazda.

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

redbull0304
Szerintem idõsebb vagyok nálad, úgyhogy csöndbe lehet maradni, és lehet menni Ladázni! Ha már személyeskedünk...<#lookaround>

most kik?

figy. Gyere el országos hondatalira. Van ott x000 autó, abból 5 db van igénytelenül megcsinálva a többi viszonylag ízléses. Most told el a segged egy pözsó vagy opel talira. Gigantikus aluszárnyak, monster lökösök, tripla kipuff, nagyon kemény arcok, egyhelyben füstölik a gumit stb.

Most akkor ki a buta? Ha érdekel itt a mi városunkban is bizonyos parkolókba volt hogy hívtak már ki rendõröket, ugyanis az egyik gyerek a 206-osát egy zárt garázsban tiltatta közben próbálta égetni a gumit. Eközben persze a hondások csendben beszélgettek.

DJ Skyline
milyen autód van?

Willi Betz
Ez igaz!!

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

pszihopata
Hagyjuk,látom te nem érted az egészet!A veteránokat szeretem,de számomra csak akkor van értelme ha használom!

Azért nem tartanék,hogy kiállításokon pózóljak mellette!

Ha valami rendesen fel van újítva,az üzembiztos akárhány éves.

😄DDDD

jó akkor hagyjuk 😄

broman191
Külsõre szép szerintem, 350Z-nél mindenképpen vadabb😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

broman191
Éppen ez a lényeg, hogy õk nem sztrítrészerek csak azt gondolják...

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

CSOCSO
valszeg 10 szer elobb fogg behalni a 28 eves autod mint azok a 40 evesek amikkel csak neha jarnak.. mondom hogy megvan amiertjei ennek. valszeg felnek hogy mas osszetori meghuzza .,. stb.. nemtudom.. en csak talalgatok.. nem ismerek ilyen embereket aki elmondana hogy miert csak neha hasznalja... de mondom.. bizti megvan amiertje..
redbull0304
A többit se szeretem... És nekem nem a Hondával és nem a Japán autókkal van a bajom hanem a Civicel...

CSOCSO
jo auto ez.... a soros negyesemmel lenyomom a v6 ost.. es akarmelyik v6 os japan lenyomja a mustang v8 ast........... tehat ez tenyleg jo auto!!!

mondjuk egy ketto v8 as mustangnak jo hangja van.. ennyi... amugy ultem benne az ujban is es kurvara nem fogott meg.. inkabb 350z.....
broman191

azt mondjátok meg miért a hondákat szidjátok, mikor a magyar sztrítrészing kommjuniti elenyészõ része csak a hondás a többi mind más márka...?

menjetek ki grillpartykra, van 40 opel 60 francia 30 seat 50 golf és akkor ott áll a sarokban 5 db. honda meg 4 db. toyota erre mindenki nyomja: köcsög hondás sztrítrészerek.

de nézz fel carstylingra ott is hasonlóak az arányok...

pszihopata
Én 28 éves kocsival járok mindennap,fel van újítva rendesen,ha egy 50-es évekbeli vas fel van újítva miért ne lehetne amcsiban járni vele.
Bármit lehet venni hozzá,a benzin meg kibírható tétel.
Ha lenne rá pénzem még öregebb kocsival járnék.

CSOCSO
karbon
carbon fiber
szénszál

em olcso. marciusban remelhetoleg olyan mocihaztetom lesz.......
CSOCSO
hat ilyen ótvar kombi dolog nemsok van a japanoknal szerencsere... szvsz egy audi sincs akkora dolog mint egy supra, skyline, rx7, nsx.. stb.......
CSOCSO
lehet ilyet vasarolni de akiknek ilyenjuk van azok is csak evente parszor veszik elo.. valszeg megvan a miertje.......
ikegami
aha. gondolom nem olcsó.
Csak láttam már ilyet szelepfedél tömítésként, ajtókárpitként, hangfaltartóként, mûszerfal burkolatként, motorhéztetõként ...
Nem rossz. <#rolleyes>

Willi Betz
Én azért írtam azt amit írtam mert lelett hurrogva. De az Audi csak egy példa volt.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

redbull0304
Az a baj, hogy a Civic-esek 90% a friss jogsis hülyegyerek, aki szarért húgyért vesz egy ótvar lerobbant Civicet, mehet rá a Rémus kipufogó, azt jól van… Úgyis csak agyat játszani meg vinnyogtatni a lámpánál kell!

(tisztelet a maradék 10% Civic-esnek)

Ui.: Nem Én kezdtem az egészet! Egy szót se szóltak egy Hondás képre se! Ha nekem nem tetszik egy autó és tudom, hogy mást ezzel megsértenék, akkor inkább csöndbemaradók, nem kezdem el off-olni az autót! Talán másnak is ezt kéne tenni...

CSOCSO
ahogy van masik 50 ceg aki gyart motort megis vannak hasonlo harley talalkozok, stb....
nem mondom hogy a scion sokkal jobb auto ennel vagy annal.. egyszeruen csak ilyen koritese van es ez tok zsir.. minden nap latni valami tuningolt sciont..
broman191

az a vicc hogy aki a tankot beposztolta nem japán autót birtokol, és nem is kifejezett kedvencei a japán vasak 😄

Szóval akkor audiról nem lehet véleménye senkinek, bezzeg te nyomathatod a nyilvánvaló hülyeséget a japánokról?
autoszimulator
Ezt nevezik általánosításnak. De nem csak a hondásokkal vannak igy, szinte minden márkának van olyan típusa, esetleg az egész márka, amire mondanak ezt azt. Pl a bálna merci manapság cigányautó lett, egyértelmûen. Meglátsz egy olyat, már azon lepõdsz meg, ha nem egy fuxos tag száll ki belõle. Vagy pl a suzuki swift, annak is két véglete van, lassan töszmörgõ öregek, és az önjelölt sztrítrészer fiatalok, akik azt hiszik, velük van a világ összes lova. szal ezen mocskosul kár felháborodni, meg szenvedni rajt.

Az meg mindenki számára egyértelmû, hogy itt is meg AM topikban is mocskos nagy honda/japánautó dömping van, de legalább az oda irogató embereknek az tetszik, más meg már inkább nem is ír oda.

.: mobilize.hu :.

Csabesz6
<#gonosz1>