TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
thx
Azért elég drámai hogy így 22 évesen kell rádöbbennem a szülinaposok listáját nézve hogy mekkora köcsög alreg vagyok 😄DD
1. Suprának TRD-s a kilométerórája + a mocitetõn beömlõ... Úgyhogy tuti nem egy gyári "mezei" Supra volt!
2. Nõ vezete az M3-ast!
3. Nyert a Supra... Mennyivel, fél autóval... Mintha ez olyan nagy alázás lett volna...
Ui:
(Semmi bajom a Suprákkal, szeretem õket! De ez egy értelmetlen teszt volt, erre hivatkozni és ezzel érvelni, meg még értelmetlenebb volt! <#wow3>#wow3>)
HBD!

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ez ellen miért nem mérik össze, korba is jobban illik hozzá.
(BMW párti)
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
Mondjuk az A8-at nem hasonlítom össze az Accord Coupe-val mert nagyon nem egy kategória 😄 Mind a kettõ fasza a maga kategóriájába. Az Audi mellé csak a fogyasztása nem kéne. A hangja viszont mindennél jobban 😄
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Most akkor eláruljam, hogy én nem csak ültem, hanem vezettem is már Audit? Sõt még ma is? Na kicsöppent a nyál a szádból? 😄D Nembaj, majd egyszer te is...
Tévedés, TE vagy itt a nagy szakértõ! <#lookaround>#lookaround>
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
videóra meg nem tudok mit mondani, ez van 😊
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
figy. Gyere el országos hondatalira. Van ott x000 autó, abból 5 db van igénytelenül megcsinálva a többi viszonylag ízléses. Most told el a segged egy pözsó vagy opel talira. Gigantikus aluszárnyak, monster lökösök, tripla kipuff, nagyon kemény arcok, egyhelyben füstölik a gumit stb.
Most akkor ki a buta? Ha érdekel itt a mi városunkban is bizonyos parkolókba volt hogy hívtak már ki rendõröket, ugyanis az egyik gyerek a 206-osát egy zárt garázsban tiltatta közben próbálta égetni a gumit. Eközben persze a hondások csendben beszélgettek.
Azért nem tartanék,hogy kiállításokon pózóljak mellette!
Ha valami rendesen fel van újítva,az üzembiztos akárhány éves.
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
jó akkor hagyjuk 😄
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
mondjuk egy ketto v8 as mustangnak jo hangja van.. ennyi... amugy ultem benne az ujban is es kurvara nem fogott meg.. inkabb 350z.....
menjetek ki grillpartykra, van 40 opel 60 francia 30 seat 50 golf és akkor ott áll a sarokban 5 db. honda meg 4 db. toyota erre mindenki nyomja: köcsög hondás sztrítrészerek.
de nézz fel carstylingra ott is hasonlóak az arányok...
Bármit lehet venni hozzá,a benzin meg kibírható tétel.
Ha lenne rá pénzem még öregebb kocsival járnék.
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Csak láttam már ilyet szelepfedél tömítésként, ajtókárpitként, hangfaltartóként, mûszerfal burkolatként, motorhéztetõként ...
Nem rossz. <#rolleyes>#rolleyes>
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
(tisztelet a maradék 10% Civic-esnek)
Ui.: Nem Én kezdtem az egészet! Egy szót se szóltak egy Hondás képre se! Ha nekem nem tetszik egy autó és tudom, hogy mást ezzel megsértenék, akkor inkább csöndbemaradók, nem kezdem el off-olni az autót! Talán másnak is ezt kéne tenni...
nem mondom hogy a scion sokkal jobb auto ennel vagy annal.. egyszeruen csak ilyen koritese van es ez tok zsir.. minden nap latni valami tuningolt sciont..
Az meg mindenki számára egyértelmû, hogy itt is meg AM topikban is mocskos nagy honda/japánautó dömping van, de legalább az oda irogató embereknek az tetszik, más meg már inkább nem is ír oda.
.: mobilize.hu :.