TUNING AUTÓ mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JGTC
E30 CSL ? 😄 jó egyébként

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

FOXX supreme

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

FOXX supreme

elemért nem tudom, nekem inkább sok kis apróság lesz megcsinálva.
kérdezd meg

Én a Civic hátsó lököst anno Fertõszentmiklóson fényeztettem, õk profik voltak. Igaz az biztosításra ment, szal nem is óccsóé...
SötétBarom
Csányi tud olyat aki 50ér fújja telibe 😄DDDD

Ottó bá' meg a spanjai mennyit kérnek egy elemért?

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

enyémet jövõ hét elején fényezik Ottó bá'-ék 😄 (neverhood felé)

de tudok olyat is aki 100ért már telibefújja (!), viszont azok fiatal suttyók, úgyhogy én inkább fizetek kicsit többet de olyan helyre viszem ahol mégis van 30 éves tapasztalat..

SötétBarom
Pont ilyen, csak egy másik 😄

SötétBarom
Valaki nem tud valami Sopron környéki fényezõt, aki óccsó, de nem kontár? Le kéne fényeztetnem 2 ajtót, motorháztetõt, csomagtartót, meg egy hátsó sárvédõt, de meg szeretném úszni 100ezer alatt 😄

nekem már úton van 😛

Akkor azért jól lehúztak 😊
EXEDYt könnyített flywheellel együtt tudsz hozatni ennyiért az ebayrõl zsolával. És az minden plusz költséggel együtt itt van 50-bõl. Nem egy kategória a sachs-al 😊 Ha flywheel nem kell, akkor meg 30-ból itthon van.
Én tuti ebbe az irányba megyek, ha sor kerül rá... (valszeg nekem is kell majd, így a 200k-hoz közelítve)
Csabesz6
Fiat Brava

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Imrusssss
Tán neked Fiatod van és milyen tipús?

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

SötétBarom
Motorháztetõbõr sztem: <#levele>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

SötétBarom
Nédmá, márkatárs! 😄

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Imrusssss
Nahh remélem nem fogtok kiröhögni!!!

Itt a Puntóm kis lightosos tuningal

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

cement
faszagyerök vagy! nem veszel figyelembe?? huuu milesz most velem😄D

na képt

respect to the man in the ice cream van

redbull0304
Okés, tied lehet az utolsó szó! NO COMMENT, csak most már végre <#kuss>

Eddig azt hittem értelmes ember vagy de ezt az illúziót, hipp-hopp leromboltad! <#lama><#taps>

(Nyugodtan OFF-olhatsz ezen túl, úgyse fogom figyelembe venni a szavaidat...<#integet2>)

Csabesz6

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

cement
lehet hogy elso lett de nem értem mire jo az. ez olyan mintha én elsõ lennék palacsintaevésben. büszke lenne rám az anyám szerinted, hogy milyen nagyszerû versenyt nyertem?
amugy okos kis viccekkel rukkolsz elõ 😄 komolyan nagyon szellemes.

redbull0304
Semmirekellõ... Azért lett elsõ...

Kijártad már egyáltalán a 8 osztály, vagy még mindig a GYP-be küzdesz a kettesért? <#nevetes1> Ha már személyeskedünk... <#crazya>

cement
ki nem tudott mit mondani, tudtam en, nem latod mennyit irtam? 😄
amugy ha nem vagy topspeedõrült akkor minek veded ezt a semmirekello kocsit? ja, mert audi.

am. ték ^^

redbull0304
Ki szereti itt a topspeed???

ITT A TE ÉRTELMETLENKEDÉSEDRÕL VOLT SZÓ!!!!

Senki nem állított, hogy ez hasznos, vagy jó dolog! Itt arról volt szó, hogy amire kitalálták arra tökéletes és jó! ENNYI...

Buta vagy! "jürgenbuzi" Mikor nem tudsz mit mondani, elkezdesz támadni és személyeskedni!

Csabesz6
egyetértek.(csak megjegyeztem)

cement
de szeria autoval minek akarnak dontogetni rekordot ezt nem ertem... mikor raketaauto oke, az nagy szam hogy a foldon leggyorsabban elert sebesseg, de a szeriauto mar nem lesz a foldon elert legnagyobb sebesseg akkor meg minek, amugy se fog senki annyival menni.
sokkal tobbre tartom pl ezt

ez egy szep es jo tt, sokkal tobbet er a szememben mint a te ketmotoros ized... mert ez szep, megy is pont annyira amennyire kell.

redbull0304
Attól, mert szerinted értelmetlen, attól még nem azt jelenti, hogy az is! Akkor a rakétaautóknak sincs semmi értelme, amik a sivatagba szoktak menni! Te azt nem tudod felfogni, hogy ez egy ugyanolyan verseny, mint pl a sivatagi sebességrekordok csak ez széria autókról szól és óval pályáról!

cement
ja bocs elfelejtettem hogy jürgenbuzival allok szemben, nemszoltam semmit, eljen a topspeed, meg a bimotor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4 remélem jövõre mar sikerul neki 405-öt is menni vele juhej

cement
nem erted az en szempontomat. szamomra nem attol jo egy kocsi hogy 400al megy, mert sose fogod negyszazzal hajtani. az ilyen jurgen buzi versenyektol meg hanyok mikor egy ovalpalyan tesztelik hogy na meg 1-2 kilometerperorat kipreselnek belole es topspeed ojaj. ha topspeedet akarsz csinalj turbinas autot, az fog menni 1000-el is. ezeknek semmi hasznuk sincs. a diffuzort meg azert mondtam hogy akkor ha gyors lenne kanyarban is, akkor mar hasznalhatna az ember valamire, vagy ha jol gyorsulna

redbull0304
Mi az, hogy semmire se jó! Elsõ lett tavaly egy topspeed versenyen te sügér!

(elnézést a sügerektõl😊

MI A FASZNAK DIFFÚZOR A TT-RE MIKOR NEM KELL NEKI LESZORITÓERÕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Te tényleg HÜLYE vagy, nem csak úgy csinálsz... <#violent><#lama><#wilting><#help>

cement
igen? a topspeed az ertelmes? hm? es mondd mar mikor tudnal meg hol menni egyatalan 300 folott tartosan? sehol. akkor meg? sok ertelme van tenyleg. inkabb forditottak volna azt a gyorsulasra aztan csinaltak volna belole draggepet, de igy...

cement
bazzzeg ez mikemény, nagyonatom 😊

redbull0304
Mi az, hogy semmire nem való??? Topspeed-re lett építve!!!!! Arra való, amire ki lett találva! Ennyi erõvel, nincs értelme az F1-se mert csak körbe-körbe, mennek!<#wilting>

cement
akkor csinalhattak volna a sok rakoltott penzbol diffuzort is a kurva tt-dre nem erted? ne basszal mar fel. ehelyett csinaltak egy semmiresejo szart.

redbull0304
Nem csak szárny létezik! Nézd már meg milyen laposak az említett autóid, és milyen diffúzorok vannak rajtuk! És hasonlítsd össze egy TT-vel!

Vazz ha valamihez ennyire nem értesz, akkor mért nem maradsz csöndbe?

cement
de akkor meg minek csinaltak belole ilyen autot, ha semmire nem valo? mert a vmax szerintem semmire sem jo, max statisztikai adat, sosem tudod kihasznalni, az ertelmetlen autoknak meg nem vagyok a híve. azt a pénzt amit rakoltottek adtak volna az ehezo gyerekeknek....

redbull0304
ÁÁÁÁÁÁ, az egy TT, két darab kib@szott soros 4-es mocival! Nem egy Murci vagy egy SLR ami már gyárilag is 6000ccm és V12! Jók a hasonlításaid!!!! TT vs Murci...

Az a NAGY különbség, hogy a Murci kb. 80, az SLR kb. 100milla a TT meg 3-5misi... Csúnya is lenne ha nem tudna egy 100millás alap autó jól kanyarodni... Murci és SLR már alapból versenyautó tudásúak!!!! Nem úgy, mint egy mezei TT... Úgyhogy, nekem elhiheted, valamivel könnyebb egy Murci vagy SLR-ból versenyautót készíteni mint egy TT-bõl!

cement
azért a 800 meg 1000 között van még egy par loero... meg gyarilag szinte egyik 600loero folotti murcin vagy slr722-n sincs szarny, megis tudnak kanyarodni...

redbull0304
"talan valami utal erre?"

Á semmi... Majdnem 1000paci, majdnem 400km/h a végsebessége, NINCS hátul b@szott nagy szárny (pálya-autóknál ugye alap a leszorítóerõ miatt)

CSOCSO
olyan autot lattam ami ugy nezett ki mint a JDM civic... ACURA EL... allitolag csak canadaban kaphato de a hatulja ugy nezett ki mint a jdm civic..
maffioso
azért topspeed v topfuel auto mer benevezték egy ilyen versenyre?

\"If in doubt, flat out!\"

redbull0304
LINK Remélem ezek után nem okoskodsz tovább! <#wilting>

maffioso
mondjuk az a szinivlág az ingyenbelépõ egy buzibárba de nekem nan tetszenek az nsxek...az a beömlõ direkt jo rajta

cement
hat szebb is, legalabb mogotte van valami az nsx-en, mig a tt-n semmi csak ugy kiall es kesz.

cement
te azt hol hallottad mondd mar meg hogy ez "topspeed"-re lett kitalalva? talan valami utal erre? szerintem nagyon nem. inkabb te mondasz okosakat

redbull0304
Egyáltalán nem ronda...

Persze az NSX-es a beömlõ az GYÖNYÖRÛ!!!!

maffioso
két 400pacis motorbol hogy lsz 1002lo?

redbull0304
"kanyarban katasztrófa"

Szted egy "topspeed" autónak kell jól kanyarodnia? Mostanában olyan okosokat mondasz...

"Mekkora szarok a 5-6sec/400m-es TopFuel-ok, mivel szarul kanyarodnak..."

streeter
Nekem 2hónapja cseréltek kuplung szettet. Az Accordba 76.000 volt a Sachs (lehet nem jól írtam) kuplung szett. Szerelõ mondta h jó hogy nem halogattuk tovább mert kb 1-2mm ferodol v mi volt a tárcsán 😊 Szal nem olcsó a cucc. Annyiból meg szerencsém volt h a szervíz erre a márkára nagy kedvezményt kap a nagy kertõl és nem volt munkadíj csak az anyagköltség. És 5év gari is van rá.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

FOXX supreme
1002 le, de mindegy, és nem ronda, nekem azért is tetszik !