TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
'Szóval igy kijelenteni, hogy hosszú löketû motor nem tud pörögni, elég erõs "
-ezt én nem írtam!Én ezt írtam:
Ha valami sokat pörög,azt csak úgy lehet elérni hogy rövidlöketû.
Ha rövidlöketû,akkor alul nyomatékszegény!
/lehet hogy nem érzékeled a különbséget?/
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Elég megnézned a B16-t (78mm, 8000), vagy a D16Z (90mm, 7200, ez pölö elég nyomatékos motor alacsonyan is, bár tény hogy a gyûrûzése max ~200e km-ig bírja ki) motorokat.
K20A motor (86mm, 9000), F20B (84mm, 9000)...
Szóval igy kijelenteni, hogy hosszú löketû motor nem tud pörögni, elég erõs 😊 Fogalmazzunk úgy, hogy viszonylag speciális esetek, de példa van rájuk bõven.

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Ha valami sokat pörög,azt csak úgy lehet elérni hogy rövidlöketû.
Ha rövidlöketû,akkor alul nyomatékszegény!
Ezek alap törvények,hiába változó szelepnyitás,turbó stb. akkor is váltogatni kell vele,mert a forgatónyomaték fõleg a lökethossztól és köbcentitõl függ.
Egy alap 2000/2500-as /pláne dízel/ 2500/min-ig sokkal erõsebb,mégha lóerõben kevesebb is,afelett meg autót csak pályán használok!
A mindennapi autózásban bakker a forgatónyomaték sokkal fontosabb !😊
respect to the man in the ice cream van
Én se vennék ilyen kocsit,mert unnám hogy állandóan matatni kell a váltóval,de attól még értékelem.
A honda a magas fordulatú motrokban a legjobb a világon ez tény,de ez a motorrészlegüknek köszönhetõ,mert onnan veszik át a legtöbb megoldást.
'Annyiból zavaró lehet,hogy üvölt a motor az ember fülébe."
Azt kifogásolni,hogy egy pályaautó hangos meg aztán tényleg elég érdekes!
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
és nem tudom hogy az elözö két hszemrõl le jött-e az irónia.
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
asszem 86os volt...és annyi h belül itt ott kicsit " le volt rugva " a berendezés...szal néhol ráfért volna a dolgok helyrerakása...de motorikusan és elektronikusan kitünõ volt...meglepõdtem h ugy mondjam😄
\"If in doubt, flat out!\"
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
és elsõkerekes fos verda látszik hogy alulkormányzott a kanyarokba
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Vki tud véletlenül vmi oldalt, ahonnan lehetne rendelni, vagy csak megnézni a katalógust, v iesmi... VW Jetta II-eshez? Egyik haveromnak kellene, dee én spec iet így elsõre nemtok...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
itt vannak ilyen cuccok
Autó HiFi - Jármûfelszerelés / Gépjármû világítás
végefelé vannak az izzók
Halottam olyan égõrõl aminek kék a fénye de nem xenon és a tompított égõnek lehet betenni, azt kérdezném nem e tudjátok hol lehet iet kapni H7-es kellene Opel Astra G-be???
Kösz elõre is.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
respect to the man in the ice cream van
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
a sárga civic B18 lenne?O.o
Hehe az S2000-es motor befigyel a Nissanba 😄
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85