TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És mint mondtam az SUV-okat akkoris utálom, azt ennyi... 😄
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
respect to the man in the ice cream van
De ezekszerint nemérted h én mit mondok...
Utálom az ien amerikamajmoló 3000tonnás 6m széles meg magas 23millió köbcentis nagy kockadobozokat, amiket városba, terepen, és úgy nagyátlgban magyarországon nem lehet normálisan használni, mert semmirenemjók...
De ez az én véleményem, lehet tetszik vkinek, ok... én utálom...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
De nekem a hipphápp nem a keddilekk, krómfelni, fifticentet, meg egyéb ultrafos amerikai nyávogósniggás hippháppnaknevezett foszenét jelenti, már bocsi... 😄
Kinemállhatom gyakorlatilag...
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
persze jok de en azert irtam ezt a range-t mert 22es kromfelnivel egyutt ennyi az ara, ami szerintem olcso
Amúgy stílusos, csak a belsõ lehetne igényesebb egy paraszthajszálnyit...<#eljen>#eljen>
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
amugy durva 10 ezres fordulat es 60 loero es 23 mp-s gyorsulas😄
Max a gyári testkábeleket érdemes jobb minõségûre cserélni ha elöregedtek. Tudták toyotáék, hogy hova kell testelni, nem összevissza.
De az alapjáratodat akkor sem ez befolyásolja.
negativ kabelek mennek ide oda.. nem tudom leforditani :
Coil ?
Head ? ( fejet jelent, de hurra... )
Left body
Right body ( ez a ketto a belso motorterben a ket oldalt jeleni ahol a tornyok vannak...
az ember lemerte multimeterrel hogy azokon a pontokon elotte es utanna hany W volt es lett
a ket body 3.4 volt a head, coil meg 0.5 lett es vegulis a gorungink kit utan minden 0.5 lett
egyesek azt irjak hogy az auto jobban reagal gazadasra, jobb alapjarat,, tobb loero ( ? )<#vigyor1>#vigyor1> , kevesebb zaj az auti rendszerben stb...
Én speciel nem értem minek egy bazinagy kábellel testelt aluöntvényre /blokk/ külön-külön vinni a negatívokat?<#fejvakaras>#fejvakaras>
Vagy mi ez egyátalán?
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
az aksi negativ oldalan levo cuccrol ami kapcsolodik 5-7 helyre...
ez az en autom es ahogy latjatok nekem volt is az auton ilyen csak nem en tettem ra es emiatt a szar miatt nem indult az autom.. elment az egesz autobol az aram.. persze rajottem hogy azert mert erintkezesi hiba volt.. talan le kellett volna venni majd ujra ratenni... de en marha elvittem a toyotahoz.. megmondtam nekik hogy szedjek le azt a szart es ezzel az erovel meg is tartottak maguknak.. vagy nemtom.. merges vagyok magamra de ez van... idiota voltam hogy nem kerdem vissza
Az természetes,ha bekapcsolsz egy fogyasztót,a generátor jobban terheli a motort,de tehetsz rá bármekkora testet,ez a terhelés nem lesz kissebb!
A testek túl vannak méretezve teljesen felesleges egy új kocsinál variálni vele,attól még nem lesz magasabb az alapjárat,és pláne nem lesz erõsebb!
/örüljön másnak😊/
Nekem is ki vannak cserélve a testek, szerintem jót is tett mintha a gázreakciók is közvetlenebbek lennének ezáltal áttételesen teljesítménynövekedésrõl is beszélhetünk csak hogy csocso is örüljön 😄
De hogy annak mi köze az alapjárathoz?😊
A tuning ára bizony ez,hogy elmegy a finomhangolás.Persze hogy akkor jön ki jobban,ha fogja a klíma!
Amúgy tuti, hogy ezen nem fog javítani. Ugyanis a hiányzó fojtásodat nem fogja pótolni. Plusz ugye ha TRD kuplungod van könnyített lendkerékkel, az a másik oka a dolognak. Valamit valamiért. Vagy max az alapjárati szeleppel állítasz magasabb alapjáratot, ahol már nem dadog annyira.
Az enyémnek is dadog egy kicsit az alapjárata, viszont cserébe fent megy mint a golyó 😊
leginkabb azert kene mert az alapjaratom nem a legjobb, foleg ha legkondizok nah akkor remeg az auto. ( 4-1 leomlovel meg a cai val sok low-end erot vesztettem... a high end kuulos viszont) ezt probalnam javitani...
Inital Drifter->Idiot Drifter (az õ esetében)
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Rövid az élet, sötét a sír, mindenki dugjon ameddig bír! (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett

Rövid az élet, sötét a sír, mindenki dugjon ameddig bír! (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett

Abbys IM :: Death to virus writers! ::