TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
max az F1-be a honda meg a toyota 😄
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
szanalom
perszeminden szavazonak ment nyalizni hogy jaaaj koszike.. igy meg ugy...
respect to the man in the ice cream van

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
amúgy szerintem csúnya a verda, sõt, nem tehet szegény a tulajáról... 😉
respect to the man in the ice cream van
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
http://www.hasznaltauto.hu/2014733_bmw_m3_325-mtech_1994
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
100 mega korul van...
talikon mindig belerak egy colas uveget es kilovi egy kis gazfroccsel.. ha tetszik akkor toltsd le a zippelt filet.. van ott meg NAGYON sok gyonyoru scion
szépek amúgy.
szal nagyon fasza volt az egesz... csak a baj az hogy 3 ora alvas utan felkelhettem hajnali 3 kor... majd bepakoltam mindent az autoba ( xbox360, szekek, kocsi pucolo szerek) majd irany hollywood hogy havert felvegyem.. odaertem 4:20 kornyeken bepakoltuk az lcd tv jet es irany a tali pont.
Chevron benyakutrol 4 autoval kb 5 kor elindultunk orlandoba ami olyan jo 3 oras ut! Mikor megalltunk kajalni reggel 7 kor nah akkor lehetett latni hogy mindenki nagyon zombi...begyogyult, felpufadt szemek meg a lassu mozgas 😊 almos volt mindenki mint allat.. nahde mindegy. mikor megerkeztunk mar szep, vilagos ido volt. Repter egyik kis bejaratanal alltunk egy idaig.. atnezte egy zsaru az osszes autot ( gondolom kerestek a raketavetoket 😄 ) majd vegre megindult a tomeg.
A kapuban mindenki kapott egy fasza kis scion exposed szatyrot amiben volt scionos elemlampa ( sornyitoval, meg piros villogo veszlyelzo vilagitassal [ ha veletlen kifogyna a sorod vagy valami 😊 )
scionos autos torlo kendo.. scionos tripod szekecske, scionos polo, meg scionos legfrissito )
az elso hangarba beallva csinaltak mindenkirol egyenket egy kozos kepet az egyik SCION concept autoval (Fuse)
masodik hangar ele szepen bealltunk.. ment a tisztogatas kivul belul... en bekotottem az xboxot meg tv-t sztan korberohantam mindenkit. nezegettem az autokat.. visszamentem az automhoz jatszottam egy kicsit.. odajottek a szoszi csajok hoztak nekem redbullt... volt ingyen kaja.. a hangarban meg egy dizajner ceg altall modositott (gyonyoru es extrem) scionok voltak.. nomeg ott volt a podium ahonnan osztogattak az ajandekokat meg volt sorsolas meg kiabalos verseny 😊 volt 4 tv 2 xbox360 meg 2 ps3 ( forza2 meg gt5) szal nem unatkoztunk.. fasza volt a nap... a video toltodik felfele...
annyi redbullt ittam hogy vilagito sargat hugyoztam 😄
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
nemsokara jon a video is..
par izelito kep: