TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

respect to the man in the ice cream van
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\"If in doubt, flat out!\"
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
respect to the man in the ice cream van
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Az elektromotor 2000nm konstans nyomatékot tett a kerekekre, sebességtõl függetlenül, váltás nélkül, stb 😊 Ugy hagyta ott a gallardot mint annak rendje és módja...
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Mennyémá suliba, vagy oviba, vagy tudom is én hova, de egyszerûen már hányingerem van ettõl, szét k*rod az egész topicot ember, már inkább be sem nézek, mert csak a pumpa megy fel bennem, hogy állandóan a te hsz-eiddel van megtömve az egész topic. Ezmég akkor is szar, ha értelmes dolgokat írnál, vagy az értelem egy kis szikráját vélném felfedezni de így meg fõleg. Állítsál már magadon vissza kicsit lécci, mondogasd ezeket inkább magadba, vagy én nem is tudom, de hiddel hogy nemérdekel senkit, amiket írogatsz, ember! És álld már meg hogy neked mindenhez hozzá kell szólni!
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
amúgy jól is mutat rajta
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
az oldalon van scion is😄😄😄
es pont ezt a katalogust neztem vmelyik nap itt amcsiban!!! ugyan ez a kep.. shumacher r8 felni... de a hulyek amcsiban a katalogusban azt irtak hogy Scion Sc 😄😄: tC helyett...
azért ott több a nagy felnis autó
láttam olyan Cadilac-et amin 1,5x ekkora felni volt és meg is volt emelve mintha terepjáró lett volna
ilyenekre nincs manijuk.. van parezer dolcsijuk a felnikre meg a kerekekre de amugy az auto altalaban fika... es altalaban idiota szedanokat csinalnak meg mint mondjuk altima, maxima, regebbi camry, lincoln, buick.. stb...
max valami candy festes es vonat duda😄 ennyi.
egy kanyart alig tudnak bevenni 😄 es meg a faszuk ala is tetetnek lcd kijelzot... amugy az a ket piros auto nekem bejon mint egyedi auto.. kiallitasra siman elmegy.
mint az a brabus merci aminek majdnem ugyanilyen hokotro eleje van
ez olyan alap dolog usába nem?

atmoldingolta az egesz oldalat az autonak.. a kerek szinte feler az ablakig 😄

Nah,E30al túlfûtött jóéjt😄<#wave>#wave>
Mennyorszááág
Ennyi purhabtól lehet ha valaki oldalról elkapná a kasztni sértetlenül megúszná<#guluszem1>#guluszem1><#nevetes2>#nevetes2>
Nem szeretem az ilyet...