TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."
http://kepfeltolto.hu/i/?148264 - az elsõ
http://kepfeltolto.hu/i/?148265 - második
remélem itt tud valamelykõtök segíteni. kaptam kölcsönbe ezt
ráakarom kötni amíg nálam van, a gépemre! van erõsítõm külön is, de ez egybe van erõsítõ meg mélyláda. Meg aztmondják valami adapterrel/átalakítóval is mehetne. Szerintetek?
ezek a bizgentyûi:
Aki megmondja milyen autó csinálta a füstöt, kap egy DÍZEL autót ajándékba<#beka3>#beka3>

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
Közbe nézem, valami baromnak sikerült.. Elég böszme 😄DD
LOL
Nekem semmi bajom a dízelekkel, amíg valaki el nem kezdi bizonygatni, hogy jobbak, mint a benzines autók.. Persze, van elõnyük, elég sok, mely elõnyöknek többnyire azok az emberek örülnek, akik magasról leszarnak mindenféle autóbuzériát (pl faterom.), és csak az Aból Bbe számít nekik.. Ezek azok az emberek, akik nem néznek oda, ha felhördül a közelben egy V12.. És õk még nem forgattak pirosba soha semmit 😊
Ha meg nem raksz chiptuningot akkor nem füstöl, persze azt szokták felhúzzák oszt adagolja neki mint az állat, persze hogy szerencsétlen nem tudja elégetni:S
Amúgy a benzínes is úgyanúgy "füstöl" csak nem látod, ugye a dízelnél meg szép fekete színe van, egybõl szembetûnõ
Cementnek meg igaza van.. A legöbb TDi-bõl dõl a füst (ugye a sok okos csippptunnning).. És igen, undorító szaga van.. (nem tudom, talán a kén???) Azt meg senki sem mondta, hogy az 535d szar.. Az egy igen kiváló szerkezet.. De ha ez enyém a választás, akkor marad a 335i..
Idevágó vidió
de manapsag tényleg csak 1-2 literrel esznek kevesebbet, es a legtobb majom nemet dizel kormol ha odapadlozod, vicces de telleg. eleg gaz sztem...
az utazotempo zajrol meg csak annyit h egy rendes autoban mar nem zavaro ha 3-4et pörög a motor, nem hangos. meg a legtobbe van kimelo fokozat pont emiatt...
respect to the man in the ice cream van
Hang. jó dolog a városba villogni, de amikor autópályán hogy meglegyen az utazótempó és fordul 5000 et szerencsétlen benzines, mire megérkezek szétmegy a fejem. Szag. nincs is neki ! Nemtudom, valószínûleg benned maradt régrõl valami dízel traktor szaga, és arra emlékszel.Én ha közelebb is hajolok, akkor is csak egy ilyen enyhén édeskés szagot érzek. Ez melett az ugyanakkora dízelek jóval erõsebbek, és ha egy literrel is de kevesebbet eszik (amúgy az nem egy liter de mindegy) .." ja persze mert azon turbó van meg így úgy, a benzines meg sima szívó.." kérem, ki tiltja meg hogy ne rakjanak arra is turbót ?! De amíg nem tesznek ez van. kész.
respect to the man in the ice cream van
Ennyi erõvel énmeg szétfikázhattam, meg fosozhattam volna a benzinest, de nemteszem, mert egészen más kategóriába veszem, nem hasonlítom össze...
De hiddel, hogy énsem szeretnék dízel Ferrarikat, meg Porschékat látni...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
mondjuk egy 1.6 szívódízel akármit egy 1.6os hacsihoz.. Vagy, a 2.5TDi-t (mondjuk az audiét) egy WRX STi-hez..
És mivel ez a tunnying topikk, nem hiszem, hogy itt jól lehet érvelni a kisebb fogyasztással és a jobb hatásfokkal 😊
De ez már nagyon off, ha van kedved kontinnyú a diesel vs benzin topikban..
Te érveket kértél, mondtam is párat, de mégis érzelmi okokat hozol fel, aztpedíg már egyéne válogatja. De írtam is, h manapság már ténylegcsak beállítottság kérdése ez az egész...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Van egy zsákom, tele cuccal (tech). Kipakolom, keresek egy 2.0 dízel motort, és rápakolom.. Turbót, befecskendezést, mindenféle finomságot, és mikor elkészülök, kapok egy dízelgolfot, ami kb annyira hoz lázba mint 2 zsák nyúltáp.
Szétszedem, visszapakolok a zsákba, arrébb megyek, és találok egy 2.0 benzinmotort.. Kipakolok ismét mindent, ráépítem a kütyüimet, és mikor elkészülök, fültõl fülig érõ vigyorral pattanok be az EVO IX-be.. vagy VIII-ba tökmind1..
Teccikérteni..
És nagyonsokelõnye van a benzinesnek is, aztis elismerem.
Pl többekkörzt a hangját egy benzinesnek nemfogja megközelíteni sem Soha nemlesz olyan libabõröztetõ üvöltése, hörgése, stb.
De azt elkell fogadni, h ez egy alternatíva, egy másik lehetõség, és ki-ki ízlése szerint választ, és így mindenki azt kapja, amit akar, ez a fogyasztói társadalom. Amire igény van, azt gyártják, és megkapják...
Nemlehet ezt így felfogni...
Ajánlom, h ülj be valami új dízelbe, énszerintem kicsit megváltozna a véleményed... Az utóbbi idõben nagyonsokat fejlõdtek a dízelek. Kerregésrõl már nemnagyon beszélhetünk, sem nagy rezgésrõl, kultúráltan, halkan járnak, keveset esznek, a nyomatékkülönbségrõl nem is beszélve, h egy emelkedõn nemkell 5-öt visszaváltani.
De én egyátalán nemgondolom, d a dízel lenne a jövõ sportkocsija, az csak egy dolog, h mosmár a versenysportba is betette a lábát, de szerintem ez inkább aztbizonyítja, h nagyonis megállja a helyét a benzinesek mellett. Már egyre kevesebbek a hátrányai, és ez elég begyöpösödött felfogás, már megbocsáss a szóhasználatért, amit te mondasz...
Szerintem a dízel mellett mindenképp érvként a hatásfokát lehet felhozni ugyebár...
De manapság már tényleg sokat fejlõdött a technika, hogy mindegyiknek vannak elõnyei, hátrányai, de igazából nemlehet mondani egyikre sem, h jobb, vagy rosszabb, max gyártók között vannak különbségek...
De már akár lehet nézni több szempontot is, a mai dízelek már felveszik a versenyt, sõt.
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
én most keltem xD
az a felni is egyre jobban tetszik 😊)