TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
A többi...:\
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
egy tesco parkolojaban mondjuk van kb 700 ferohely. abbol mondja mar meg nekem valaki, miért legalabb 30 hely rokkant? egyszer mutasson nekem valaki egy helyet ahova egy idoben 30 rokkant megy. baromsag az egesz, naponta megy max 5 rokkant és azok sem valoszinu h egy idoben. eleg volna mittomen 7 rokkant hely. es akkor nem lenne ekkora galiba. errol ennyit
hulyen van kitalalva az h x parkolohelybol mennyi rokkantat kell kijelolni
respect to the man in the ice cream van
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
hanem mert okiratot hamisitottal
egesz mas a ketto
en is mindig beallok a rokkant helyre szarok ra max kapok egy par ezres buntetest.
Persze, ne álljon rokis helyre az aki nem az, vagy nem jogosult, blablabla...na de könyörgöm.Ujjlenyomat, bilincs, be a rendõrségre.Ez körülbelül olyan, mint amikor ellopták a cuccaimat gyõrben(friss Sony NWD-103B mp3 lejátszó, meg egy régi Nokia elefon), és egyik nap behívták anyámat is az ügy miatt.Kb az volt hogy minket meg is huzhatnak 30 rugóra, mert nem vagyok oda bejelentve ahol lakuk.És a tolvaj mit kap? 30 rugó pénzbüntetést.
Szóval igen, büntessünk, DE NE ÍGY.
Egy dolog jut esembe errõl.
-Te, Csoki!Szerinted ciki?
-Dehogy ciki.Kurvagáz!
....pénzbeszedés, pénzbeszedés, pénzbeszedés.

semmi csicsa, egyszerûen szép...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Nem a miatt rakom ide, hanem a videó végén lévõ matricás tunner miatt... no komment. 😉
Napló - Miskolc
olvasd el meg parszor mit irtam, vagy masoktol kernek visszajelzest, hogy tenyleg nem erteni amit irtam?
biztos igazad van. de ezekutan en mar nem merem kijelenteni hogy egyaltalan van fogalmam arrol hogy a spoon civic miert van... en azt hittem az emberek megveszik es jarnak vele mint mas civicekkel..
mondjuk az evo-t meg a wrx sti-t sem palyara veszik...
-> utcára meg senki nem fog spoon civicet venni 😊
az hogy melyik jobb a palyan az nem erdekel. emberek 99%-a nem a palyan hasznalja a minden napi autot

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
ezeket mert szanaszét linkeltem itt régebben 😄
Maga a kocsi egy S4-es Audi nem kicsit megbabrált motorral 900LE!!!
Mivel ezeket a youtubos videókat nem tudom még mindig rendesen berakni így belinkelem.
Audi 1
Audi 2
A 2-es videó igen durva. Nem sok kellett, hogy utolérje az autópálya tempóval haladó kocsit.
még annyi idejük volt pluszba hogy elötte az autómosóba is voltak 😛
😄
lehet Kubica-ért jöttek szurkolni 😄