TUNING AUTÓ mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bujcsik555
egy MR-2 es volt valamikor, szebb napjaiban😄

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Willi Betz
6. képen az mi a szar?<#wow2>

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

DannyL
A 350Z se rossz, de az a Hyundai nagyon butik.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Csabesz6
Elsõ ránézésre a Sylvia és Corrado.Nekem.
A többi...:\

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

bujcsik555
Remélem mindenki talál benne ízlésének valót

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

broman191
Sztréjt gengsztö <#idiota>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

streeter

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

streeter

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

én nem itélem el csak ha odaállok max vmivel többe kerül a parkolás...: )

cement
baratim latom eliteltek, de hadd mondjam a véleményemet errol az egeszrol

egy tesco parkolojaban mondjuk van kb 700 ferohely. abbol mondja mar meg nekem valaki, miért legalabb 30 hely rokkant? egyszer mutasson nekem valaki egy helyet ahova egy idoben 30 rokkant megy. baromsag az egesz, naponta megy max 5 rokkant és azok sem valoszinu h egy idoben. eleg volna mittomen 7 rokkant hely. es akkor nem lenne ekkora galiba. errol ennyit
hulyen van kitalalva az h x parkolohelybol mennyi rokkantat kell kijelolni

respect to the man in the ice cream van

JGTC
csak büszkén, de a csekket is úgy...

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

<#idiota>vigyázz még rokkant leszel <#hehe>

cement
én meg azt, h szopj le ^^

M@TriX
én csak azt kívánom, hogy legyen okod is odaparkolni...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Csabesz6
Jah, igaz.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

cement
NEM AZERT jar a bunozo banasmod mert odaalltal
hanem mert okiratot hamisitottal
egesz mas a ketto

en is mindig beallok a rokkant helyre szarok ra max kapok egy par ezres buntetest.

Csabesz6
Kicsit off...
Persze, ne álljon rokis helyre az aki nem az, vagy nem jogosult, blablabla...na de könyörgöm.Ujjlenyomat, bilincs, be a rendõrségre.Ez körülbelül olyan, mint amikor ellopták a cuccaimat gyõrben(friss Sony NWD-103B mp3 lejátszó, meg egy régi Nokia elefon), és egyik nap behívták anyámat is az ügy miatt.Kb az volt hogy minket meg is huzhatnak 30 rugóra, mert nem vagyok oda bejelentve ahol lakuk.És a tolvaj mit kap? 30 rugó pénzbüntetést.
Szóval igen, büntessünk, DE NE ÍGY.
Egy dolog jut esembe errõl.
-Te, Csoki!Szerinted ciki?
-Dehogy ciki.Kurvagáz!
....pénzbeszedés, pénzbeszedés, pénzbeszedés.

cement
a fasznak nem sotetitik le rendesen, igy akkora szar h az ajto ablaka nem sotet mellette a kis pici ablak meg az

streeter

streeter
Ez valami iszonyat dúrva. Gyárilag se csúnya bár nekem annyira nem jön be de így <#worship> le a kalappal.

M@TriX
egyik nagy elõnye ennek a verdának, hogy a kipuff belsejét is egyszerûen takaríthatjuk 😉

semmi csicsa, egyszerûen szép...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
Nem voltam egy hétig, lehet volt is, csakha valaki nem látta volna a Naplóban a Miskolci parkolórazziát.

Nem a miatt rakom ide, hanem a videó végén lévõ matricás tunner miatt... no komment. 😉

Napló - Miskolc

CSOCSO
semmi baj de legkozelebb nezd a monitort mikor olvasod az sg-t😄
MaSzKa
értem

csak felületesen olvasok

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

CSOCSO
Tudom 😄

olvasd el meg parszor mit irtam, vagy masoktol kernek visszajelzest, hogy tenyleg nem erteni amit irtam?
CSOCSO
"utcára meg senki nem fog spoon civicet venni "

biztos igazad van. de ezekutan en mar nem merem kijelenteni hogy egyaltalan van fogalmam arrol hogy a spoon civic miert van... en azt hittem az emberek megveszik es jarnak vele mint mas civicekkel..

mondjuk az evo-t meg a wrx sti-t sem palyara veszik...
MaSzKa
ezek Arabok 😄

CSOCSO
kivancsi lennek egy felmeresre hogy az ilyen sok fasz miatt hany ember hal meg ott balesetben.. es hany ember hal meg balesetben amcsiban csak szimplan azert mert nem tudnak egyenesen vezetni😄
"az hogy melyik jobb a palyan az nem erdekel. emberek 99%-a nem a palyan hasznalja a minden napi autot"

-> utcára meg senki nem fog spoon civicet venni 😊
MaSzKa

CSOCSO
nem igy ertettem... de vegulis igazad van. hiszen a spoon civicet sem ugy dobjak piacra hogy nesztek itt van egy nagyon fasza civic, vigyetek mint a cukrot..hanem csak az veszi majd meg horribilis osszegert akit erdekel hogy egy egy spoon civik.. az emberek akik meg auto utan neznek ugyse vesznek civicet 25 ezer dolcsi folott.. nemhogy evo ar korul.

az hogy melyik jobb a palyan az nem erdekel. emberek 99%-a nem a palyan hasznalja a minden napi autot
MaSzKa
rwd power

Közel sem ugyanaz a célközönség 😊 Turbo vs szívó, egyedi spoon tuning darab, vs stock autó. És mindemellett nem vagyok biztos benne, hogy az awd evo jobban boldogul pályán 😊 Max állórajtnál van némi elõnye.
CSOCSO
szepek! az a baj ezekkel a civicekkel hogy egy elsokerekes 240 loeros spoon civicert mar 300 loeros awd evot lehet venni...
Willi Betz
Nem rossz,nem rossz...Az a nagy száj az elején vicces😄

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

MaSzKa
ezekbõl is van mint a Suprából 1000-1500Lóerõs

köszi

CSOCSO
ezeketen hogy bezuznak kaliforniaban😄😄😄
CSOCSO
azt hogy ronda
MaSzKa

MaSzKa
Dahlback
ezeket mert szanaszét linkeltem itt régebben 😄

streeter
Annyit, hogy ez egy régi kép

Maga a kocsi egy S4-es Audi nem kicsit megbabrált motorral 900LE!!!
Mivel ezeket a youtubos videókat nem tudom még mindig rendesen berakni így belinkelem.
Audi 1
Audi 2

A 2-es videó igen durva. Nem sok kellett, hogy utolérje az autópálya tempóval haladó kocsit.

MaSzKa
secc pec leértek

még annyi idejük volt pluszba hogy elötte az autómosóba is voltak 😛

jah biztos gyorsan ideértek 😄

MaSzKa
lengyel

😄

lehet Kubica-ért jöttek szurkolni 😄

jóvanna valamit vmiért<#hehe>

greg benz