TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
persze ha megveszel egy 1200 dollaros nagy fek csomagot az mar mas.. de egy 70 dollaros tarcsa nem bizti hogy sokaig birja itt is..
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
meg a jo markaju stoptech rotorokta is mondjak hogy abbol sem szabad drilledet venni mert esely van ra hogy torik.
http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."
Nagyon bejönnek ezek, de leginkább ez:
remélem mûködnek a képek...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
nem tudom hogy milyen jövője lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tűnik :D

nem tudom hogy milyen jövője lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tűnik :D
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

link
sztem kinézetre simán felveszi a versenyt az amcsi muscle-kkal 😊
aztarohadt!
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
japanban voltak a silviak.. amcsiban meg az sx ek.. a 180, 200 meg a 240 elvileg csak a motor meretet jelolte
szal az egy idoben keszult 240 sx meg az egy idoben keszult silvia az ugyan arra a platformra keszult.
vagy valami hasonlo.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
"amugy ha veszel egy 240sx et" - bár ott tartanék <#idiota>#idiota>
amúgy hh át lehet építeni S13-at S15-re ?
bár nem tartok ott, én vhogy idegenkedem az ilyen jellegû átépítésektõl. innen már csak egy lépés a sejtmanupuláció (csak hülyül)