TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
lehet,hogy fázis fordítás vagy jósági tényezõ eltolás
hallgasd meg,hogy mit változik vele ...
De inkább az a fontos,hogy a fejegységen minden full alapon legyen mert ha már az is egy torz hangot küld ki magából az erõsítõ arra még jobban rádob és nem fog szépen szólni.
Ha sikerült beállítani elfogadhatóra akkor utána lehet kísérletezni a fejegységgel...
A fejegységen vannak ilyen fasságok, pl. Q.Fac, és ez állítható 0.75-2.0-ig.. Az mi a rák? (magas és mély-nél is van..)
a mélyet vágd le 80 Hz -nél csak az alatti hangokat engedje rá az erõsítõ
Ha van mélykiemelés (subsonik) azt vedd le minimumra vagy kapcsold ki
az elsõ szettre meg pont fordítva engedjük a Hzeket
ott az a cél,hogy ne kapjanak 100 Hz alatti hangokat
Ha ez megvan akkor rakjál be valami zenét és fullra fadereld el a subra és akkor kezdheted szépen lassan emelni e jelszintet és a mélykiemelést.
Ha nagyjából megvan akkor federeld át az elsõ szettre és azt is állítsd be fülre 😊
Ha lehet a fejegységen mindenféle hangkiemelést kapcsolj ki vagy állítsd 0-ra.
Ha megvan akkor fader közép állásba és enjoy...
Van a fejegységen egy csomó setup lehetõség (frekik, meg olyanok is, amikrõl fogalmam sincs, hogy micsoda..), én meg hülye vagyok hozzá ;DD És most nincs nagyon kedvem szenvedni vele - csomiba tekergetés, utána fülelés - vissza a csomiba.. Áhh. C:

:[

:CCC
hazafele bekostol egy 330 as kabrio bmw... 3 asban meg fej fej mellett de negyesben mar erotlen volt szegenykem
respect to the man in the ice cream van
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
respect to the man in the ice cream van
lattam mar par autot ilyen flat navy finisshel es jol neznek ki
Flat grey:

az ulesek gecimodra tetszenek marmint a suede anyag meg az rs4 felirat
bár nem illene a pink jogsimhoz xD
nem tudom hogy milyen jövője lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tűnik :D

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

nem tudom hogy milyen jövője lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tűnik :D
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?