TUNING AUTÓ mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cement
az de egy szar program volt 😄

respect to the man in the ice cream van

SötétBarom
Roger wilco. C=

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

desigo
nem vágom
lehet,hogy fázis fordítás vagy jósági tényezõ eltolás
hallgasd meg,hogy mit változik vele ...

De inkább az a fontos,hogy a fejegységen minden full alapon legyen mert ha már az is egy torz hangot küld ki magából az erõsítõ arra még jobban rádob és nem fog szépen szólni.

Ha sikerült beállítani elfogadhatóra akkor utána lehet kísérletezni a fejegységgel...
SötétBarom
Hm. Ok. Rápróbálok még ma délután. Köcc!

A fejegységen vannak ilyen fasságok, pl. Q.Fac, és ez állítható 0.75-2.0-ig.. Az mi a rák? (magas és mély-nél is van..)

desigo
az erõsítõn a hangerõket állítsd félállásba
a mélyet vágd le 80 Hz -nél csak az alatti hangokat engedje rá az erõsítõ
Ha van mélykiemelés (subsonik) azt vedd le minimumra vagy kapcsold ki
az elsõ szettre meg pont fordítva engedjük a Hzeket
ott az a cél,hogy ne kapjanak 100 Hz alatti hangokat

Ha ez megvan akkor rakjál be valami zenét és fullra fadereld el a subra és akkor kezdheted szépen lassan emelni e jelszintet és a mélykiemelést.
Ha nagyjából megvan akkor federeld át az elsõ szettre és azt is állítsd be fülre 😊

Ha lehet a fejegységen mindenféle hangkiemelést kapcsolj ki vagy állítsd 0-ra.

Ha megvan akkor fader közép állásba és enjoy...
SötétBarom
Ugye ezér fárasztó hifit állítani egyedül, mer tekergetsz elöl, hátra mész, tekergetsz ott is, utána hallgatózol, aztán repeat, amíg nem lesz jó.. De ilyen szar idõbe nincs erõm hozzá 😞

SötétBarom
A fejegység egy blaupunkt canberra (SD kártyás), ez csak a cincogókat hajtja. Minden más hátra van vezetve az erõsítõbe (720W Magnat Crusader), onnan jön vissza a két elsõ hangszóróba és a mélynyomóba..

desigo
a fejegység hajt mindent vagy van külön erõsítõ is?
SötétBarom
Nem tudna linkelni nekem valaki egy általános autóhifi beállítási how-to-t??? Elkalibráltam véletlenül, és most szar. Torzít, nemjó, ilyesmi 😄D

Van a fejegységen egy csomó setup lehetõség (frekik, meg olyanok is, amikrõl fogalmam sincs, hogy micsoda..), én meg hülye vagyok hozzá ;DD És most nincs nagyon kedvem szenvedni vele - csomiba tekergetés, utána fülelés - vissza a csomiba.. Áhh. C:

SötétBarom
Ez meg eléggé pimp.. 😄D

SötétBarom
Élõben sokkal jobban adja magát, fõleg ha picit még ül is. De alapvetõen tényleg van egy bizar felhang a desingban 😄DD Kéne amúgy, de valszeg istentelen nagy szopás lenne belõle 😄 (szétgyilkolt turbo, motor, stb..)

:[

Ezzel a formával sose fogok kibékülni :/ De a motorja nem lehet rossz.
SötétBarom
Korrekt..

SötétBarom
Guten tag! Ich heisse Jürgen. Ich bin fünfundzwanzig jahre alt, und ich liebe die autobahn.

:CCC

jobbost kérném elvitelre.. 😊

Willi Betz
<#vigyor>

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Willi Betz

óhogy.... én tegnap láttam egy 350z-t, meg egy focust egy kisutcába gyorsulni, már az is nagy dolog volt -.-"

CSOCSO
elmentem erre a minden pentek esten megtartott autostalira.. hihetetlen hogy mi megy itt😄 mo-n is be kene vezetni.. volt minden.. Pantera... uj evo, mustang mach1, ferrarik, audi s5.. mk3 as supra chevi motorral 😄😄 stb

hazafele bekostol egy 330 as kabrio bmw... 3 asban meg fej fej mellett de negyesben mar erotlen volt szegenykem
cement
civic <#eljen> impreza <#eljen> ls600<#eljen>

cement
ez iszonyat gyilok errol lattam tesztet is

greg benz

<#szeret><#szeret><#szeret>

greg benz
<#eplus2><#eplus2><#eplus2>

MikX
Naja, meg ez inkább selyemfényû (félfényes) szerintem a Tc-n, éspersze jólnéz így ki...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

greg benz
Vagy inkább le a sok ízléstelen kókány cuccot róla...

cement
nagyobb felnit ráááááááá

cement
valoszinu az rx7 direkt olyan mert amint latszik versenyauto, nem akarjak h makulatlanul nezzen ki, meg lattal te mar hibatlan festesu csillivilli tankot? 😊)

CSOCSO
nekem tetszik de ez az auto vagy nagyon koszos vagy nagyon gaz ez a festek... igy szarul nez ki de amugy tetszene.
lattam mar par autot ilyen flat navy finisshel es jol neznek ki

Flat grey:

CSOCSO
szep... alap rs4 de jol nez ki.

az ulesek gecimodra tetszenek marmint a suede anyag meg az rs4 felirat
oké, attól még én elvinném magamnak... 😊

bár nem illene a pink jogsimhoz xD

utgyuru
bazz, sztem szánalmas ez a NAVY-style <#levele>

nem tudom hogy milyen jövője lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tűnik :D

streeter
Áááááá

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

streeter
Ez meg a húúú b*zdmeg kategória

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

streeter
VOlt már róla kép, de találtam még

utgyuru
epic fail <#idiota>

nem tudom hogy milyen jövője lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tűnik :D

greg benz
Na anyád...beraktam vagy 8 képet,erre egy sem látszik<#banplz><#falbav><#falbav><#falbav>

greg benz
<#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>

Willi Betz

Willi Betz
Akit érdekel még a sok szép gép az itt mazsolázhat😊

Willi Betz
Van folytatás is😊

cement
jaj a lexus..... a szííííívem <#szeret>

Willi Betz

Datsun 280Z
streeter
Csocsónak szertettel 😊

szerintem Marcos /tipp/
utgyuru
ez milyen autó ?

Csabesz6
Kell, kell, kell, kell, kell.....ááááááá😄D Imádom.
5.genek se kutyák, a Hangyászokról meg már nem is mondok semmit inkább......<#law><#law><#law><#law><#law>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"