TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
új hátteret keresve bukkantam erre:

nem tudom hogy milyen jövője lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tűnik :D
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
nem lehet h elgépelted a linket ?
nem tudom hogy milyen jövője lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tűnik :D
Abbys IM :: Death to virus writers! ::
Addig egy kis teaser (hirtelen csak ezt találtam) a jobbszélen van az enyém:

Amúgy ha mûszakilag pöpec, akkor kinézhet akárhogy..
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Mondjuk az igaz, hogy a gázzal nem bánok óvatosan, de nem megyek 200al 😊 de ha tudom a 110-120-as utazót tartom lakott területen kívül 😊
Szigorúan dízel motorral, szarrá csippelve, kormol mint az ökör, és "úgy megy bazdmeg beszarsz!" :S Borzalom. Itt errefelé kedvelik a "kidobó" fizimiskájú arcok. Ja igen, és elõznek vele ha kell-ha nem..
Tipikusan 3-as meg 5-ös BMW-ben 80%-ban újgazdag seggarc van, aki azt hiszi övé a világ és mindenki más le van szarva, õ közlekedik ahogy akar a többiek meg idomuljanak hozzá. Lehet hogy már én vagyok elõítéletes és már direkt csak ezeket nézem, de tényleg marha ritkán látok BMW-st meg mercist indexelni. Már ki is alakult bennem egy tévképzet, hogy ezekben gyárilag nincs index 😊
Vagy ott van pl a régi swift, egy egy olcsó kocsi ezért nagyon sokan meg tudják venni, és ezekkel meg extra balfaszul és közveszélyesen közlekednek. De ez is igaz más márkákra is.
A másik meg amit utálok, hogy velem szemben is elõítéletesek az emberek. Mivel nekem sportkocsim van kizárt hogy normálisan tudjak közlekedni, mindenki azt hiszi hogy egyfolytában vadállat módjára 200-al megyek mindenhol, otthon is a szomszéd utcába átrohannak a gyerekért ha meghallanak, mert tuti el fogom ütni... Pedig otthon aztán pláne óvatos vagyok.
Természetesen ahogy korábban is írtam, mindegyik esetben titszelet a kivételnek!
erre a modellre gondoltam
ha már itt tartunk, leírom egy saját teóriámat 😄
a Mercedes E220 az a tipikus "rajzóscigányautó"
szerintem ott van mindenki elõtt a kép, amikor meglátod az utcában a baszomnagy limuzint, retkes, szét van kopva, hajtva mint az állat, de nagy német verda, lehet vele feszengeni, a volán mögött meg egy tipikus "vállakozó", aki másodállásban életmûvész, köznapi nevén cigány. Szerintem ti is láttatok már ilyet. Nem mondom hogy minden E220-at cigány vezet, meg azt se mondom h minden cigány olyan cigány, de ez amit leírtam az esetek 98%-ban bejön... <#hehe>#hehe>
Kieg: Általában ezüstmetál megfakulva, vagy elbaszott vajszínû lemezfelnin
Tény hogy van minden márkában normális sofõr is meg bunkó is, de vannak olyan márkák amiket tipikusan a bunkók vásárolnak...
láttam én már audi-st, bmw-st, tök szabályosan, elõzékenyen vezetni, meg láttam suzukist is barom módra.
Átrágtam magam egy halom vérigénytelen "tuning" website-on, kezd letiltani az agyam. -.-
There are no MODELS available for make:FIAT.
Please select a different make.
A Civic Coupé nagyon szép kocsi, anno mikor kocsit vettem nekem is az esélyesek közt volt 😊
Majd utánajárok 😊 khtx.
Csak kár hogy a Coupe kaszniba nem raktak VTI motort. Csak 1.5 meg 1.6 sohc van benne, ráadásul dobfékkel hátul 😊
Attól, hogy egy autó igénytelenül van tuningolva, az csak az igénytelen gazdi miatt lehet, valszeg Csocso azért látott annyi civic-et, mert "olcsó" és viszonylag "sportos"-nak mondható. (megjegyzem van egy cd-nyi civic coupe képgyûjteményem mindenféle talikról....na ott azért vannak céjp darabok)
Üdv néktek! <#integet2>#integet2>