TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Bár az egyen-fapad belsõbõl kiderülne a turpisság, de akkor is jól néz ki.
de a scirocco akkor is naon fasza lett <#eljen>#eljen>
nem tudom hogy milyen jövője lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tűnik :D
Amúgy sztem komoly gép.
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

nekem gyári állapotban de kicsit kopottan
jelem azért nincs mert nem is volt 😄
General Motor-s felnim van meg a gyári Opel Kupakok a felni közepére
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
lassan megyek méretni. az elõzõ mérés elég szar lett, azóta faragtam a verdán 😊
Abbys IM :: Death to virus writers! ::
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
te is tudod h értettem
de jó lenne már valami bumm....
Csak ez nem könnyûfém.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

de jó lenne már valami bumm....
1.2-es motorral. mielõtt szétflexeltük, 2 órán keresztül 1es üveghangon hajtottuk, forrt már benne minden, lefüstöltünk vele 5-6 gumit, aztán megvette egy haverom a blokkot, betette a sajátjába... hibátlan volt 😄
jól bírja a strapát!
ám elég nehéz belõle szépet csinálni...
respect to the man in the ice cream van
felni,zene stb...
csirkerács mindenképpen kuka...
jah, és a csík is utólag lett rárakva 😄
Viszont ha elsõ autó akkor mindent értek, és felejtsd el amit írtam!!!<#zavart1>#zavart1> Legtöbben kiélik magukat azon! 😄
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
de meg igy is a regebbi tetszik jobban..
kircsi hogy levetted a tetorol azokat az izeket'...
a visszapillanto jobban nez ki, nomeg a felni is. de az uj lokharito idiotan all es elut a szine plusz ami a motorhazteton van gagyi beomlo.. khm... nomeg az a tyukhalo grill......omg
ha neked tetszik hurra. mindenkinek mas az izlese. a lokossal lehet en is beprobalkoztam volna, de sajna nem jot ki annyira jol. talan ha ertelmesen lefesteted. de akkor is szarul all
legalabb a mocihaztetorol vedd le azokat a kopoltyukat.... a racsot meg festesd feketere. a versenycsik meg regi vagy az is most lett rateve?
a tükrön észre se vettem a cuccost, na a kamu légbeömlõ meg, hát igen 😄
nem tudom hogy milyen jövője lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tűnik :D
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Meg még vmi: az oldaláról én a mûanyag csíkokat lekapnám a helyedben
De én máshogy csináltam volna meg,inkább gyári állapotba hoztam volna,minthogy tesco-s vackokkal telenyomni.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
respect to the man in the ice cream van
neked biztos tetszik, az a lényeg... 😄
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Csak a véleményeteket szeretném kikérni! 😊
Ilyen volt a kocsikám, amikor megvettem:
És ilyen most:
szerintetek milyen így most? csak õszintén nyugodtan 😄
köszi mindenkinek 😊
Én meg leszarom. Ja, és balesetem volt már. De eddigi halálközeli élményeim nem steertracinges hülyékhez kötõdnek, szal továbbra is leszarom.
De igazából hagyjuk..
vajon akkor is ezt fogja mondani, ha vki hozzátartozója hal meg 2 faszkalap miatt, aki janinak érezte magát?
talán a következõ szervizig? 😄
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______