TUNING AUTÓ mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
én inkább elvittem volna lemosni a gyárit 😄 bocsi 😊

SötétBarom
Társulok. VW-t utálom, de ez tényleg szép lett.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

desigo
kép róla?
Ha nem VW lenne az elején, akkor bármi más is lehetne... még CRX is.
Bár az egyen-fapad belsõbõl kiderülne a turpisság, de akkor is jól néz ki.
utgyuru
ja, plusz még amit bele/rá pakolt az oettinger 😊
de a scirocco akkor is naon fasza lett <#eljen>

nem tudom hogy milyen jövője lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tűnik :D

FOXX supreme
Borg ? Te vagy az? 😊

Amúgy sztem komoly gép.

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

Ez valahogy meglepõen jól sikerült a VW-nek...
MaSzKa
nekem is kocka kadettem van 😄
nekem gyári állapotban de kicsit kopottan
jelem azért nincs mert nem is volt 😄

General Motor-s felnim van meg a gyári Opel Kupakok a felni közepére

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Zetorg
hm...az már elég kevés 😄

lassan megyek méretni. az elõzõ mérés elég szar lett, azóta faragtam a verdán 😊

LionTR
Ha már kekeckedünk az a Corsa szerintem coupe, mivelhogy 2 ajtós, a sedan meg 4 ajtós nem? 😊

Abbys IM :: Death to virus writers! ::

Csabesz6
😄 csak kekeckedõs kedvem volt😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

oké...legyen igazad
te is tudod h értettem

de jó lenne már valami bumm....

Csabesz6
Minden autó felnis:\
Csak ez nem könnyûfém.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

maffioso
6gen 3ajtos😄 de sztem a többi sem tér el nagyon

\"If in doubt, flat out!\"

Attól függ melyiknek. 5/6gen, 3/4 ajtós...
maffioso
7,3 sec

\"If in doubt, flat out!\"

Zetorg
vti civicnek mi a gyári adata 0-100ra?

Kis JDM battle
nem is felnis

de jó lenne már valami bumm....

Zetorg

amúgy corsa tr a becsületes neve <#email>

Zetorg
nekünk is volt ilyen sedan a corsank...
1.2-es motorral. mielõtt szétflexeltük, 2 órán keresztül 1es üveghangon hajtottuk, forrt már benne minden, lefüstöltünk vele 5-6 gumit, aztán megvette egy haverom a blokkot, betette a sajátjába... hibátlan volt 😄
jól bírja a strapát!

ám elég nehéz belõle szépet csinálni...

cement
a lépcsõshátú az a tied, csapotthátuljúból van sok sztem arra gondoltál.....

respect to the man in the ice cream van

desigo
Én a helyedben inkább arra költenék amit utána ki lehet belõle szedni
felni,zene stb...
csirkerács mindenképpen kuka...
annyiban jó, h (bár igaz, hogy nem mai jószág, de) motorikusan, meg belülrõl tökéletes állapotban van, a fogasztása sztem olyan átlagos küröl van (8 körül), és arra is büszke vagyok, h ezekbõl a régebbi fajta "kocka"Corsa-ákból gyakorlatilag MO-n szinte mindegyik lépcsõshátú, az enyém pedig sedan, ami olyan ritka mint a fehér holló 😊

jah, és a csík is utólag lett rárakva 😄
elsõ autóm, igen, szeretem is! <#wink>
JGTC
Figyu, az a lényeg hogy neked tetsszen!!! De ilyen autók esetében absz. osztom az elõttem szólók véleményét, legjobban az áll nekik ha gyári állapotba próbálod visszaállítani, +pici ültetés, egy szép felni (nem halálra feszített gumikkal, vagy pl: a jel nélküli hûtõrács. Ezek olyan dolgok amik azért már sejtetik h költöttél rá, de átgondoltan!

Viszont ha elsõ autó akkor mindent értek, és felejtsd el amit írtam!!!<#zavart1> Legtöbben kiélik magukat azon! 😄

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

FOXX supreme
Menny vele A ból B be, az legyen a lényeg hogy keveset egyen, egybe legyen, elvigyen ahova kell. Aztán majd ha lesz valami komolyabb géped, arra már érdemes rákölteni. Ezt úgyse fogja senki se megfizetni.

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

CSOCSO
eleg gaz hogy a regi kepen az autod tiszta mocsok az uj kepen meg szep tiszta...
de meg igy is a regebbi tetszik jobban..
kircsi hogy levetted a tetorol azokat az izeket'...
a visszapillanto jobban nez ki, nomeg a felni is. de az uj lokharito idiotan all es elut a szine plusz ami a motorhazteton van gagyi beomlo.. khm... nomeg az a tyukhalo grill......omg

ha neked tetszik hurra. mindenkinek mas az izlese. a lokossal lehet en is beprobalkoztam volna, de sajna nem jot ki annyira jol. talan ha ertelmesen lefesteted. de akkor is szarul all

legalabb a mocihaztetorol vedd le azokat a kopoltyukat.... a racsot meg festesd feketere. a versenycsik meg regi vagy az is most lett rateve?
greg benz
Nem sûrûn.. de szerintem ilyen autót (nem fikázás vagy lenézés) nem is igazán érdemes "tuningolni",szépítgetni.. nem népszerû típus,és nem is éppen az a csicsásítható külsõvel rendelkezõ autó...

huh srácok... csak az a baj, h egy jel nélküli rácsot egy 84-es Corsára lehet egyáltalán kapni? xDD
utgyuru
ja, én is a jel nélküli rácsot akartam írni 😄
a tükrön észre se vettem a cuccost, na a kamu légbeömlõ meg, hát igen 😄

nem tudom hogy milyen jövője lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tűnik :D

streeter
Gyúkháló helyett inkább vmi egyszerû jel nélküli rács kellett volna. Azokat a kamu légbeömlõkre e már rá se kellett volna nézni a boltba. A lökhárítók meg oldalt a csík feketén jobban mutatna. Festékboltba veszel matt fekete spray-s festéket nem olcsó az biztos, de inkább olyannak kelltt volna lefújni 2 rétegben meg 1-2 réteg lakk az jobban állna neki. A tükröket látom lefújtad. Arról is levenném azt a ragasztott vmit.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

utgyuru
elejérõl a hálót lehagytam vna a helyedben. egy könnyûfém felni permes gumival sokat dobna rajta sztem, esetleg kicsit lejjeb hozni a kasztnit, na meg persze amit már írtak, a fényezés. Tudom nem olcsó, de áldozatok nélkül nincs gyõzelem.
Meg még vmi: az oldaláról én a mûanyag csíkokat lekapnám a helyedben

autoszimulator
<#eljen>

.: mobilize.hu :.

Willi Betz
Õszintén szólva nincs rá szó😄
De én máshogy csináltam volna meg,inkább gyári állapotba hoztam volna,minthogy tesco-s vackokkal telenyomni.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

cement
kár volt költeni rá egy forintot is <#szomoru1>

respect to the man in the ice cream van

inkább nem írom le a véleményem 😊

neked biztos tetszik, az a lényeg... 😄

pszihopata
Nagyon gáz,égnék közel menni hozzá!<#zavart1>

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

greg benz
Hát õszinte leszek: a tyúkhálót és a szigszalag-morcosítást nagyon nem kellett volna,a lökhárító az úgy talán még jó is lenne,csak nem a legjobb az illeszkedése ahogy elnézem,nameg jobb lenne színre fújva,vagy feketén😊

greg benz
Nem kezdek el semmit,egyszerûen nem tetszik a hozzáállásod a dologhoz... meg lehet nézni,egy évben hány halálos baleset történik a sok baszott vagány sztrítréször miatt! Amíg csak maguk a résztvevõk látják a dolognak kárát,addíg mondhatni én is "leszarom",mert saját hülyesége,saját élete,azt csinál vele amit akar.. viszont amikor már olyan emberek életét is veszélybe sodorja a hülyeségével,akik nem egy utcai versenyzõ másfél perces produkciója miatt szeretne meghalni,akkor kicsit más a dolog!! Elhiszem,hogy élvezi a sbeességet,azt is,hogy szeret gyorsulni,de ne a forgalmas közúton tegye azt! Rengeteg gyorsulási verseny kerül megrendezésre már MO-on is,valamint léteznek a versenypályák is,élje ki ott magát,ahol magán kívül senkiben nem tud kárt tenni! Ennyi

Sziasztok!
Csak a véleményeteket szeretném kikérni! 😊

Ilyen volt a kocsikám, amikor megvettem:

És ilyen most:

szerintetek milyen így most? csak õszintén nyugodtan 😄
köszi mindenkinek 😊
utgyuru
nem kellene ilyen könnyen elsikalni felette, ez igenis komoly dolog. elég ha a 'streetracer' kicsit elszámolja magát, és mondjuk frontálisan belédcsattan. Az is tény, hogy a 70 éves vezetõ is lehet veszélyforrás, sõt a szar autóparkkal se tudok vitába szállni. De most megnézi ezt a videót vki, aki mondjuk nincs olyan tapasztalt sofõr, mint ezek, megpróbálja õ is, és kész a baj. A másik dolog, lehet aki az ilyen videóba megmutatja mekkora legény, lehet hogy õ meg is tudja csinálni a manõvereket, de ha egy másik sofõrre ráijeszt, és azt csinál faszságot, már meg is van a baj. Nem hiába mondják, hogy a versenyt azt a pályán mûveld, az utcán meg közlekedj szabályszerûen. Aki van ezer rally meg pályaversenyzõ, megkockáztatom milliószor jobbak mint õk, mégse csinálja meg közúton, mert tudja mik a kockázatai

SötétBarom
Jajmá, ne kezdjük el.. Minnyá jön valaki, aki megmondja, hogy a 70 éves sokkal veszélyesebb, utána annak elmondja valaki, hogy az ország anyagi helyzete miatt szar az autópark, és azér veszélyes, végül megegyeztek abban, hogy a streetracing meg a 17évesek az okai mindennek..

Én meg leszarom. Ja, és balesetem volt már. De eddigi halálközeli élményeim nem steertracinges hülyékhez kötõdnek, szal továbbra is leszarom.

De igazából hagyjuk..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

greg benz
Hát nem egészen...látom neked sem volt még baleseted,de még csak a környezetedben sem..vagy szimplán ennyire nem érzed át a dolog súlyát

SötétBarom
Nemtökmind1?

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

SötétBarom
Ne aggódj, viszi bõven.. 😄

utgyuru
"street racing is not a crime" az elején
vajon akkor is ezt fogja mondani, ha vki hozzátartozója hal meg 2 faszkalap miatt, aki janinak érezte magát?

MaSzKa
ezt a sebességet meddig bírja...
talán a következõ szervizig? 😄

MaSzKa