TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Fehérbe tényleg szép!!!
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
Ritkán mondtam iet egy mercire, vagyis inkább pontosítanák, egy újabb mercire...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
most került fel ?
vagy csak rég láttam képet a kocsidról ?😄
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
az ocean feloli reszen az egesz nagyszoba fala uveg... egyszer anno dolgoztam ott komuveskent anno... GUSZTUSTALAN latvany lehet arra felkelni a pocsodet vakarva hogy bamulod az oceant..
lauderdale beach
itt miket szoktam muvelni.. OMG 😄
ez az az ut ahol ejszakanket ott a denny's -nel meg a mogotte levo benzinkutnal osszegyulnek az emberek es 1 az 1ben ugyan az megy mint az fnf filmekben
najo... csak majdnem... barcsak lenne ott egy kamcsi amit lehetne nezelodni.. megy az illegalis verseny minden nap. persze az emberek nem allnak meg hanem csak csoportokban elindulnak eszak fele az okicsobin es roll startbol csapatjak avagy par merfold mulva mar fnf stilusban meg is allhatnak mert kietlen az egesz.. semmi kozvilagitas...
es szvsz a legeslegtobb ticketet itt osztogatjak ki floridaban.
ejfel korul indul a banzaj es nagyon durva
american airlines arena itt van a sok koncert miamiban ( most lesz madonna )
bayside felirat... este jol nez ki
sosem voltam itt de tuti vannak szep hazak
respect to the man in the ice cream van
bal oldalt az a pok szeru vmi meg alatta azok a karikaik az a sok cso ahonnan folyik ki a homok. a karikak meg a kupac homok (ko?)
ikább attól félek, hogy veszek új felnit és egy szezon alatt szétbaszódik a pesti utakon, mivel 6,5 centi van a felni és az aszfalt között...
Amibõl azok a vékony szálak lógnak szét-az egy 'kavicsosztályozó " az biztos.
-gondolom a vízbõl merik ki,én meg a cseheknél láttam ilyeneket.
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
csocso, ez miez?
a miami speedwaytol van kicsit delre, valami bánya vagy mi a tököm? 😄 minek kell hozzá egy csomó mesterséges négyzetalaku viz
respect to the man in the ice cream van
4 db 155 fontért elég jó, kb 15k/db. csak nem tudom meddig bírnák a magyar utakat...
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
<#idiota>#idiota>
a corvette BRUTAL. nomeg a cts-v sem gyenge.
mindenesetre es lexus IS-F el bohockodnek.
itt is lehet rendelni ien gumit
Tuti hogy 4db, a hírdetés alapján egyértelmû.
Abbys IM :: Death to virus writers! ::