TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a fehéret meg lehetetlen tisztán tartani
többet ilyen színbe nem veszek semmit
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Amúgy komolyan kíváncsi lennék mit tudna egy GSI kadett, egy vén szar alap kétezres Prelude ellen. Csak mert volt "szerencsém" GSI-hez, de nem voltak utána álmatlan éjszakáim! 😊
#18743 Annyira jellemtelen lett ez a generáció, hogy talán a legtöbben a 4.gent szeretik!
Aki ezt írta lehet sokat játszott gyerekkorában a derékszögû vonalzóval, és nem tudott attól elvonatkoztatni igazán!
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya> NEM IS!!!!! <#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
hát akkor én meg azt mondom szar kis scion
lada opel suzuki
így sok embert bántasz meg
a "szar" kis régi opel
lehaggyja az újabb hondát szépen
erõsebb
kevesebbet fogyaszt
jobban gyorsul
akkor meg mi a szar a jó abba miért lenne jobb?
en nem hasonlitanak semmilyen regi opelt egy regebbi hondahoz.
az egesz veszekedes meg ott indult ki hogy te lefikaztad az elso kerekes autot mert :
"ez nem autó
no drift no para"
szanalom kijelentes. ha neked lenne valami faszabb hatsokerekes autod akkor megertenem, de komolyan nem ertem mire fel hordod olyan magasan az orrodat.
nem auto😄 10 szer inkabb auto mint a te opelod.
mielott visszavagnal a hulyeseggel: te miert fikazod masok autoit? mikozben az az auto sokkal jobb mint a tied. Es itt jon a kepbe az, hogy valszeg irigyszeg szolt beloled. 😄
látszik nem Magyarországon élsz
igen is jó autók és megbízhatóak és olcsók
itt nem mindenki keres 3-400k-t
Maszka hol azt mondja, hogy nemkell a jóval sportosabb prelude, mert akkor inkább egy astra H, akkor papol a környezetvédelemrõl, aztán ez elfelejtõdik, akkormár a prelude-öt hasonlítja egy Kadetthez, amire pont jellemzõ minden abból amit a preludre mondott, hogy öreg, elsõkerekes, szal az sem autó!!
Az autó a hydrogen 7, ami új, meg környezetkímélõ ugyan, delegalább megfizethetetlen...
Bár nemértem miköze ezeknek a tuninghoz, fõleg a versenyzéshez, amibõl kiindult ugye a vita...
Tehát... nemtom... énis feladom, nem próbálom megérteni a gondolkodását...
Mert ebben semmi értelem szikráját nem lelem...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Na szal szép Suprák 😊

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
én 100%-ig mellettük vagyok
\"If in doubt, flat out!\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
respect to the man in the ice cream van
--- irtam vmit de kitoroltem.. nem kivanom folytatni ezt...
nem ment el 1.re utána meg 2x is 😞

<#vigyor4>#vigyor4>