TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Télleg egy 22B, de nem kerékbilincs, hanem marha nagy piros sárvédõk, nem holland, hanem angol és a rallicicoma csak valami átlagos matricázás 😄
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
De lehet, hogy még nem józanodtam ki teljesen tegnap óta. 😄 Majd ha megyek kajálni leellenõrzöm.
Olvastam az utóbbi hsz.-ket, egész jó kis fórum ez😊
Zsiroskenyer: Ahogy elnéztem, neked bizonyára egy szedán (? gen.-es? nem vágom ezeket a geneket h melyik Honda melyikbe tartozik)Honda civiced van.
Kérdésem a következõ: hogy hoztál ki belõle 160 paripát?
(tudatlanságom miatt plz ne röhögjetek ki, kezdõ vagyok a témában)
Kovboj
Ha már a fiat coupé volt a példa meg lehet figyelni az árszínvonal alakulását:
1998 Integra Type-R: 190 LE = 3 MFt
1998 Fiat Coupé: 220 LE = 1,6 MFt
Nem véletlenül...
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Borg: hát nézegettem én annak idején Preludot is de nem sikerült megfelelõ állapotút találni hasonló árban. Integra meg szóba se jöhetett mert akkor még 3milla volt a legolcsóbb. Fiat Coupe az olaszos állandó meghibásodásos dolgai miatt került le a listáról és végül véletlenül sikerült ráakadni a Coupera és elsõ látásra megtetszett pedig életembe nem láttam elõtte ilyet. Azóta is mindig örömmel ülök bele és örömmel vezetem.
Az Accord egész más kategória mint a Civic, már csak pusztán a súlya miatt sem lehet SOHA olyan vezetési élmény benne, mint egy Civiccel. Nem rossz, de nagyon más. Hiába van benne majdnem 2x annyi lóerõ, a súlyt ez sem mindig kompenzálja.
Amúgy ha a futómûrõl nem tudod elképzelni a különbséget, akkor szerintem fel ne menj ringre egy azonos erejû civic ellen 😄D
Egy bizonyos szintû versenyszellem szerintem normális, hisz ez az egész evolúció mozgatórugója. A gond ott kezdõdik ha vki ezt túlzûásba viszi.
Nekem is van sok ismerõsöm akik 50 ezreket költenek pár jelentéktelen plusz lóerõre telejsen feleslegesen. Na ez már kimeríti a komplexus fogalomkörét.
Nekem személy szerint bõven elég ez a 160 paci ami van és inkább megyek egy kiadós alpesi szerpentint a gagyi dragrace helyett, de ennek ellenére élvezem mikor néha pár nagyarcú gyökérnek jól odapiríthatok 😄
Különösen a "german car" tulajok egyre távolodó arcát szeretem megfiygelni a visszapillantóban 😄
Dehogynem, még mindig egy sokkal ritkább, és egyedibb autó lenne 😛
😄D
cicai: sztem várj még avval az autóval, legyen meg a jogsid vezess le jópár km-t, majd aztán vegyél vmi gyengébb verdát és azzal tanulj meg 'élni' a forgalomban, mert ez a világ tényleg nem játék. Ha felmész a lánglovagokra és megnézed a balesetek képeit, akkor idõvel majd elgondolkodsz például, hogy milyen elõzésbe akarsz belemenni az adott pillanatban. Ma reggel például a 4-es úton 80-al mentem és egyszer a távolban elcsavart elõttem egy kábé 35kg-os kutyus.....aranyos kutyus volt meg minden, de ha fiatalabb kiscsóka lennék és 100-110-el mentem volna, tuti eltalálom és lebontom a fél elejét az auótnak (még így is át kellett mennem a szembejövõbe)
Amúgy meg egyetértek. Az utcákon nem kell vagánykodni, mert nem csak a Saját életeddel játszol, hanem másokéval is.. ha Te akarsz lenni a Jani, akkor máshol tedd😄 az közutakat hagyjuk ki belõle.;-)
Te meg fapados, súly/lóõerõ arány miatt minden "extrától" kipucolt járgányoddal lenyomod, és ettõl janinak érzed magad...
Engem pl egyáltalán nem nyûgöz le, ha lehagyok valami oknál fogva egy mercit, és pl ha látom a seggén a 500-as feliratot, akkor nem érzem azt, hogy alattam egy legalább 600 lovas gép van, ezért lehagytam egy pl cl500-ast, hanem mondom biztos betartja a szabályokat, vagy bármi egyéb...
.: mobilize.hu :.
én ilyen hülye is maradok...
mellesleg ne légyszives ne szoljál le...
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Hány éves vagy amúgy? 17? Ennyi idõsen én is ilyen hülye voltam..
szal érted. beállsz a 70éves hajanincs tata mellé aki egy fasza Mercit vezet aztán rálép a gázra te is rálépsz a szaroddal azt otthagyod mint a ...😊
lehet elfogultnak tûnök, de én beleszerettem 6 évvel ezelõtt az 5gen civic coupe-ba, mára már van belõle egy példányom és sokmindent tudtam meg ezekrõl a rizsrakétákról, de azt, hogy szar lenne, azt nem. (persze az ízlések nem egyformák)
Nekem az ilyen autók jönnek be, ha nem tetszik akkor nem kell kritizálni, max mondjátok h huzzak el a topicból😞