TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
hyundai gensis coupe a neve
lesz belole v6 (3.8 as motorral) meg 2.0Turbo
hatsokerekes, LSD.. stb... nyami
EGY
ISTEN<#szeret>#szeret><#szeret>#szeret><#szeret>#szeret>
Mi ennek az autónak a pontos neve?
Úgy tûnik a "HUNDÁJ<#idiota>#idiota>" kezd feltörni,ennyire komoly autót nem láttam még tõlük!
ha lenne ra keretem azonnal lecserelnem az autom 😄

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Folytatva a dúrvulást
Nah errõl meg még nem is nagyon láttam itt képet pedig ingencsak szép

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Ez sztem nagyon dúúúúrva

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
és ennyi, remélem nem sértek meg senkit az elfogultságommal, akik nem tudják az itt látott autók 5gen Civic coupe-k

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
el kellene mennie tanulóvezetõket oktatni
páran sírva szállnának ki 2 perc múlva...
nincs 300 dolcsim arra hogy szep dobozt csinaltassak neki. max egy ismerossel athuzatnam borrel de az is hulyeseg mert semmi nem bor az autoban.............
Abbys IM :: Death to virus writers! ::
ez nem is navigator ez inkabb valami edzo 😄😄😄
ahogy nezem hungarororing korul van a menet 😊
respect to the man in the ice cream van
Na mind1 ettõl beszartok

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun