TUNING AUTÓ mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

N o N a m e
... és a hangja:
N o N a m e
Hándéj Dzsenezisz:

CSOCSO
ezt hogy erted?
JGTC
6. meg a 9. képen nagyon disznó! <#worship><#wow1>

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Varenga
nagyon szép kupé lett ez is, bár a formája kicsit emlékeztet a 350z-re

desigo
Amerikai autókkal miért nem bandáztok?
CSOCSO
akarom mondani van belole... de meg nincs kint amcsiban.
CSOCSO
hat eleg durvan nez ki...

hyundai gensis coupe a neve

lesz belole v6 (3.8 as motorral) meg 2.0Turbo

hatsokerekes, LSD.. stb... nyami
greg benz
EZ
EGY
ISTEN<#szeret><#szeret><#szeret>
Mi ennek az autónak a pontos neve?
Úgy tûnik a "HUNDÁJ<#idiota>" kezd feltörni,ennyire komoly autót nem láttam még tõlük!

a fekete az arany felnikkel kéne 😄

CSOCSO
a multkor akartam linkelni kepeket a hyundairol ( amit amugy hande'j nek ejtenek es nem hjunda'i-nak) de annyi gyonyori kepet talaltam rola, hogy kezdtem beleszeretni... szoval inkabb lezartam az ablakot. de azert itt van egy ket kep rola:

ha lenne ra keretem azonnal lecserelnem az autom 😄
streeter

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

LionTR
Szép sorozat 😊
Evo brutál ebbõl a szemszögbõl (1. kép)

Abbys IM :: Death to virus writers! ::

Csabesz6
Datsun Z jöhet

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Varenga
szép az SI, ezek a Rota felnik nagyon bejönnek, de az a Lexus...<#finom>

desigo
kis MX-5 jópofa
streeter
4. és egyben utolsó menet

Folytatva a dúrvulást

Nah errõl meg még nem is nagyon láttam itt képet pedig ingencsak szép

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

streeter
3. kör

Ez sztem nagyon dúúúúrva

streeter
2. felvonás

streeter
Ide a végére beszúrok egy szép SI-t a többi ígérem nem Honda 😄 Sõt még európai kocsi is lesz 😄

CSOCSO
nem sertodtem meg....
FOXX supreme
Kicsit már unalmas ez a sok Honda nem? rakjatok már mást is kicsit..

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

Varenga

és ennyi, remélem nem sértek meg senkit az elfogultságommal, akik nem tudják az itt látott autók 5gen Civic coupe-k

Varenga

Varenga
ez egy kicsit beteg

Varenga

Varenga
sry, csak egyesével tudom :c (mint látjátok, a showoff-ról szedtem a képeket és a legszebbeket(számomra) raktam be

Varenga
raknék én is pár szebb vasat

[/img]

Csabesz6
Oaaargh öregem, ez igen!

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

cement
lattam mar eloben, nem valami szep

respect to the man in the ice cream van

így képen fura, de élõben bebaszos.. 😄DDDDDDD

több kép

greg benz
De legalább tudnának vezetni az emberek😛

LionTR
Jólvanna, nem kell mindig megsértõdni...

desigo
Ez jó volt 😊
el kellene mennie tanulóvezetõket oktatni
páran sírva szállnának ki 2 perc múlva...
CSOCSO
koszike de ettol meg nincs elbaszva az auto.. a melyladat nem mutogatni akarom.. azert lett hogy jobban szoljon a zene.
nincs 300 dolcsim arra hogy szep dobozt csinaltassak neki. max egy ismerossel athuzatnam borrel de az is hulyeseg mert semmi nem bor az autoban.............
LionTR
xD

Jah, legyen háromszög alapú gúla.
LionTR
Hátõõõõ. Ez olyan kocka 😊 Nem akarod úgy megcsináltatni a házát hogy jobban idomuljon a csomitartóhoz? Olyan szépen építgetted eddig a kocsidat, ne rontsd már el ezzel 😊

FOXX supreme
Kicsit beleéli magát😊

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

cement
ez kurva jo 😄 ez nem beir ez szotyis elbasztam 😄😄

ez nem is navigator ez inkabb valami edzo 😄😄😄
ahogy nezem hungarororing korul van a menet 😊

respect to the man in the ice cream van

streeter
Multkor belefutottam egy új sport swiftbe és ilyen nemtom milyen unorító lámpálya volt lexus vagy mi ennek a neve. Eleve kurva erõs volt de ha fékezett a tolató lámpa helyén még egy bazi erõs kék led is felvillant mindkét oldalt.....<#violent> de miért jó ez?

Na mind1 ettõl beszartok

"Megpofozlak legközelebb ha ilyen lassan megyünk!" 😄D
CSOCSO
csak az ego nez ki keknek amugy gyonyoru feheren vilagit. mintha LED lenne!
a kék tolatólámpa szabályos ? <#idiota>

CSOCSO

oh yeaaah.. vegre duborog a hang!!!
JGTC
Ja ennél én is megálltam! 😊

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

greg benz
😄DD

cicai
jaja<#eljen>

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt