TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

MKIV
MkIII
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
de más egyébre gondolok. hõfok jeladót cseréltem, más meg nem is nagyon van <#idiota>#idiota>
olyan buta egy cucc ez, kb 8 csati van a kábelkötegen, abból 4 az injektoroké 😄
holnap hoznak egy másik ecu-t, majd meglátjuk mit csinál vele...
Zetorg:
ECU?<#idiota>#idiota>
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
ülök anyámmal a kocsiba: mondom BAZZ EGY SUPRA!
Aztmondja nebeszéljcsúnyán miaz?😄
facepalm anya, facepalm😄
szerintetek mi szabályozza egy olyan rendszerben a benzin mennyiséget, amiben nincs lambda?
az a jelenség, hogy 16 liter a fogyasztásom és feketén kormol a gép.
350Z, meg a super seven felnije nagyon jól néz ki!
link
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A festés szerinte HKS lila, de tény hogy nem egy férfias szín 😊
A felniket meg én is mondtam már neki hogy miért ilyen krómot kellett, az elõzõ felnije ezerszer jobban nézett ki (polír perem + fekete belsõ).
Abbys IM :: Death to virus writers! ::
Ahol megjelenik, beírom mindehova mert ez a kocsi lényege😄
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ