TUNING AUTÓ mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Varenga

greg benz
<#szeret><#szeret><#szeret><#szeret><#szeret>

a piros kéne ott hátul 😄

streeter

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

cement
SB nem ilyen felnid van neked is? 😊

respect to the man in the ice cream van

SötétBarom

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

cement
deal.

Varenga
szerintem én jobban leharcoltam volna <#zavart1>

autoszimulator
ok, de ha nem sikerül, veszel egy cl65 amg-t nekem.

.: mobilize.hu :.

Varenga
az igaz...ezt még meg is jegyeztem magamban....

cement
adj egy ilyen kocsit.

<#gonosz1><#eljen>

autoszimulator
kérjük a videót tõled is, mikor megcsinálod 100ból legalább egyszer 😄

.: mobilize.hu :.

bocsesz ez a Ken Block 01 videó bónusza , de valszeg van v lesz hasonló a 02-rõl is

jobb mint az eredeti videó volt 😄

cement
mint lathato a guminyomokbol az osszes kanyart joparszor felvették ugyhogy... nem nehez osszevagni egy ilyen videot többtucat probalkozasbol. mindenesetre tenyleg faja video

tessék : bonus video

SimaSuna
IRCbe megy ha jóltom...miért nem próbálkozik meg WRcbe..annyira bírnám, hogy megalázná Lõböt...de tudnék röhögni 😄
Varenga
Tudni-tud, bár nemhiszem, hogy elsõre megcsinálja mindezt és abba sem vagyok biztos, hogy itt-ott nem "akadt" be az autó segge vagy felnije valahova. Szal egy pár szubi tutter kapott, de mindenestre nagyon pro vidi.

streeter
Itt még nem 😄 Az biztos hogy tud ez a Block gyerek csak mostmár kezd kicsit elszállni. Következõ videón 2m-el a föld fölött fog menni akkor az ego 😄 Látom sikerült deszkás Rob gyereket is beszervezni 😄

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

streeter
BMW M3 fedõ neve Dart Maul 😊

Varenga
CSOCSO
ehhehe... a fekete flat rol most keszultek kepek a hetvegen 😄 en is csinaltam rola kepeket
streeter

Willi Betz
Itt a párja😄

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Willi Betz
Lol😄

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

greg benz

LionTR
Ez a Supra viszont nagyon ott van 😊

Abbys IM :: Death to virus writers! ::

LionTR
Az F1ben kurvára elsõkerékmeghajtású kocsik vannak...

streeter
Ez se virsli gumikon fut 😄 a fordulatszámmérõ meg 😮

új nfsbe lesz scion, ilyen szárnyat akarok a kocsimra xD

maffioso
de az rwd ne feledd ez meg fwd, biztos van jelentõsége

\"If in doubt, flat out!\"

hasznos dolog.. xD

Nem is értem, hogy az F1-ben miért nem ilyen autók mennek. Izé jönnek... vagy mi.
LionTR
Hehe 😊 Kíváncsi vagyok hányan gondoltak erre elõttük olyanok akik aztán nem vállalták be 😊

LionTR
o_O

CSOCSO
majd emlekezzetek, hogy honnan indult ez az uj orult dolog, mikor mar minden fwd verseny auton ilyen lesz:

a kep nem fake! a cucc nagyon jol mukodik.
az auto tartja az unlimited fwd rekordot a palyan...
termeszetesen mar mas csapat is bejelentette hogy ugy el lettek verve hogy nekik is kell egy ilyen 😄
streeter
Ezt láttam másik forumon is ott megtárgyalták h hegynek lefele még lenne is értelme de itt hegynek föl elég faszság 😄

JGTC
Tippem: Rota Slipstrea Matt Black <#hehe>

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

cement
kókány johnny

Zetorg
én is erre gondoltam...
nem tudok semmit, csak láttam a képet

itt egy fail

streeter
Ez ha jól látom hátsó fék. Nincs tárcsa és a kulcs azért van bekötegelõzve oda hogy ha fékez a sofõr akkor ne maradjanak kint a betétek a levegõben hanem szépen visszamenjenek a helyükre mintha a tárcsa lenne ott. Jól sejtem? De ki az az állat aki így közlekedik?

hát ez õhmm hmmm <#idiota><#kerdes>

hmmm <#confused>

Zetorg
tippeket várok 😄

cement
az igen, a motorter nem egyszeru <#eljen>

streeter
Készüljetek a sokkkra 😄

:o
greg benz
viszont ha beszorzod annyival,ahány autó van a földön,akkor megint löktünk egyet a Föld nevû bolygón a globális felmelegedés felé😉 Nem viccbõl írtam