TUNING AUTÓ mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
ujraolvastam az egeszet Csabikam.. csak rohogni tudok rajtad! eltunt a jozan eszem.. meg magamrol mutatok kepet???? nezz mar tukorbe te idiota. kristalytisztan latszik. hogy hulyeseget beszelsz!

kifingodtad a velemenyedet a szadon keresztul.. leirtam hogy ez nem igaz. valszeg semmi kozod az egeszhez es nem tudod mirol beszelsz erre jossz ocsmarolsz hogy biztos mar nagyon amerikaji vagyok vagy elment az eszema sok mekdonalctol.... hat keremszepen.. akkor most ki a hulye?
ezenkivul belinkeltel ket kepet.. usa vs japan.. tok zsir a japan kepen van 4-5 palya..... szerinted a drift versenyeken ott egyfolytaban az osszes palyan szinkron tandem drift megy?
meg az amerikai drifteken altalaban ovalpalyas helysegek vannak? uhm.... tudod mit? mindegy.. mondj amit akarsz. Csak azt nem ertem, hogy mit okoskodsz a kompjutered mogul. ugy beszelsz mintha barmi kezzel foghato tapasztalatod lenne errol az egeszrol.
Es ki vagy akadva hogy megvedek vmit? miert ha nincs igazad akkor nekem kusba kene lennem vagy mi? ha meg nem tetszik hogy beszoltam akkor meg inkabb ne irogass foleg ne hulyesegeket. Tokre nem erdekel hogy te "csak" a velemenyedet irtad amikor hulyeseg. probaltalak ravezetni hogy nincs igazad te meg josz fikazni hogy en meg amerikai. neked kene tukorbe nezni kiscsillag. Attol meg ne felj hogy en milyen kepet mutatok magamrol.. itt vagyok mar egy kis ideje, le se poopingolom hogy ki mit gondol rolam. Foleg az olyanokat mint te. HTXBYE!

DannyL
Ne bántsátok egymást, mindketten szeretitek a drift-et, ez a lényeg, nem az hogy miféle. 😊

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

CSOCSO
hulye vagy.
DannyL
Csoda nem csoda, Skyline azért van dögivel. 😊

Csabesz6
Csoda-e?😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

DannyL
Hát nincs tele S15-el a hasznaltauto.hu. 😊))

Csabesz6
*azért

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Csabesz6
baszki az hogy én NEM SZERETEK VALAMIT, az az én véleményem. nem mondtam hogy gagyi, csak hogy nekem nem jön be. erre te itt regényeket írsz, tele hülyeséggel.szerinted ki a nem normális?Én nem akarlak meggyõzni semmirõl cseszed, erre te itt lehülyézel.Így csak magadról mutatsz képet.
Szarok én rá hogy neked mi jön be, nem is gyõzködlek.Azt próbáltam bemutatni neked, hogy miért nem jön be nekem a habokon túli drift.De ha így hõzöngsz, meg pocskondiázol, akkor azértr elgondolkodik az ember, hogy hova tûnt a józan eszed.
Na písz.

desigo
kicsit dobjál még hozzá és vedd meg ezt xD

Supra

CSOCSO
mas: amugy nincs ra penzem de teljesen ra vagyok kattanva a merci 190 2.3 16 cosworth ra 😄

3500 ert arulnak egyet az ebayen. Olyan szivesen megvennem.. lefujatnam feketere.. szep amg felnik.. leulteni.. hato camber.. stretchelt gumik.... arghhh kb annyiba lenne mint egy rohadt turbo a scionra
CSOCSO
ja ugy hogy fingod nincs az egeszrol.. ugyan hagyjuk mar... en se allok neki egy japanban elonek megmagyarazni az igazamat azert mert lattam par jutub videot.

nem mindegy hogy japanban vagy amerikaban megy a silvia 50 fokos szogben 70 el a kanyarban??????
CSOCSO
te komplett hulye vagy akar megharagszol akar nem........ kurvara nincs koze az egeszhez annak hogy usa imad avagy nem!!!!

te lefikaztad hogy az usa drift gagyi holott valszeg fingod nincs az egeszrol. ennyi erobol neked meg a japan likvid ment az agyadra de ez teljesen hulye kijelentes volt toled.

nezzek meg egy japan d1gp-t? ugyan az az egesz... ugyan azokkal a driverekkel csak van par amcsi is koztuk. ugyanugy ugy maga DK azaz keichi az egyik pontozo.... gagyi kanyarok?? ugyan hagyjuk mar.. tok zsir hogy van japanban par versenypalya es talan direkt kialakitott drift palya, usaban meg ott driftelnek ahol tudnak. legutobb amit lattam az egy kibaszottnagy kaszino elott volt megrendezve a parkoloban... volt egy nagy egyenes egy gecinagy balkanyar majd meg egy balkanyar majd jobb kanyar es meg egy balkanyar.

Igazabol nem tudom mit irjak.... most neked a kanyarok szama nem tetszik? vagy szerinted az amerikai aszfalton nem lehet akkorat driftelni vagy mi a fasz bajod van?
rohadtul nem europai drift megy az alulpowazott bmw-kkel meg 140 loeros hachikkal.. hanem 400-600 lovas mustang meg silvia megy korbe ugyanugy ahogy a kurva japan d1 ben.

nem amerikai majmolas van itt hanem te beszelsz baromsagokat es mar nem azert de alljon mar meg a menet............... nem itt van usa imadat hanem nalad van usa utalat.
Csabesz6
Ehun e!
Manufacturer Nissan
Also called:
Nissan 180SX
Nissan 200SX
Nissan 240SX

DannyL
SX mennyi? Mert az SX200 nem is hasonlít rá.

Csabesz6
Ez nem VS, csak véleményalkotás😄

Csabesz6
SX, bár nem mindenhol, illetve mindegyikre igaz

autoszimulator
törölt hozzászólás

.: mobilize.hu :.

DannyL
A Nissan Sylvia-nak van valami más neve is?
Úgy tudom EU-ban nincs Sylvia, csak más néven.
De lehet, hogy hülyeséget beszélek.

Csabesz6
USA
VS

egy példa
Tökölt felhozni nem ér;-)

Csabesz6
Látom megfogtad a lényeget, belefolyt az agyadba egy kis USA liquid, már ne is haragudj?
Mutass légy oly kedves egy technikás, szûk, csupa kanyar USA drift "pályát".
Komolyan ennyit tudsz ezen lovagolni, hogy mi tetszik nekem és mi nem?Nem a nyomorult országot szóltam le(bár lehetne mit mondani róla), csak kijelentettem hogy ez az USA drift nem jön be.Vágod amcsi tesó?<#wow3>

CSOCSO
"Nézz meg egy D1GP futamot."

uhm........ amerikaban ez van szoval nemtom mi a csöcs bajod van. sooot mar voltam is kint eloben neztem oket. szvsz te kevered a szezont a fazonnal.

arra a d1gp re gondolsz amiben japcsik vezetnek es maga a DK az egyik pontozo? mert ha igen akkor ez megy amerikaban is csak hogy tudd. szal eleg nagy baromsagot mondtal mar ne haragudj.

gyk: a mustangot, vipert, sciont mind amcsi vezeti.. a sok silviat meg subarut meg a tobbi autot azt mind a japan d1 bol van. no comment.
Csabesz6
Nem hülyeség, csak te vagy elvakult.Eddig amit láttam amcsi drift videót, az mind ilyen baszott széles, részben oválpályás szar.Kösz, nekem ez nem jön be.Hadd döntsem el én, hogy mi tetszik és mi nem.
Nézz meg egy D1GP futamot.

Csabesz6
Gondolom ezzel lenne is dolog bõven😊

CSOCSO
zsiiiiir video!! Kar hogy a scionrol egy kis jelenet volt.. pedig szvsz az evad legdurvabb autoja. kegyetlenul nez ki! Es Foust lett vele az elso vegasban..szal valszeg jol csapatta. fingom nincs miert nincs rola tobb jelenet 😞(((

amugy meg nem ertem mi az hogy en a zamerikai drift gp-t nem szeressem... ez tiszta hulyeseg PONT
DannyL
1.5 lenne az optimális.

JGTC
inkább ez , úgy is mókolni akarsz és úgy nézem ezzel lehetne is. Ára meg nem csillagászati

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Csabesz6
Hát, pedig mélyen zsebbe kell nyúlni ehhez.
Mennyit szánsz rá?

DannyL
Hát igen, ezt ismerem. Gyönyörû darab, meg is kérik az árát. 😊

Csabesz6

cement
hat a 300zx eleg draga moka 3.0 biturbo leven, es mint irtak keves a hozza igazan erto ember, raadasul szep allapotut nehez talalni, esetleg németben

respect to the man in the ice cream van

Csabesz6
😊
De szerintem õ inkább ilyen Gran Turismo szerûség, elég nehéz.
Bár ha ilyen kell, akkor tökéletes.
Én is imádom ezt az autót.

DannyL
Ja és köszönöm!

DannyL
Nagy vonalakban ez érdekelt volna. Nagyon tetszik a mûszer és épp egy hétvégi, de "klasszikus" verdán töröm a fejem amivel lehet mókolni.

Csabesz6
Gondolom elég komplikált egy szerkezet, alkatrész túl olcsó nem lehet, elég koros már(ami engem nem zavar), szóval hibák lehetnek azért bõven.
De ha olyan hasonszõrû elmebeteg vagy mint itt páran a topikban (pl én), akkor mindezekre felkészülsz, veszel egy bitang nagy levegõt, és fejest ugrasz a hülyeségbe😊
Ha tényleg érdekel, akkor azt mondom hajrá.Valószínûleg ez az egyed is mértéktelen szopással jár, innentõl meg rajtad múlik hogy mennyire szeretnéd.Nem hiszem hogy egy egyszerû szerkezet a 300ZX.
Sok sikert hozzá!<#wave>

Szerintem max az a maréknyi ember ért hozzá, akinek van MO-n.
DannyL
így utólag visszaolvasva ez provokatívnak tûnik, de nem annak szántam.

DannyL
Azt hittem ért hozzá valaki... 😊

nekem meg az egész drift nem érdekel de az autók nagyon szépek

gigabyte m56s-s3/amd athlon64 x24800am2/ kingston 2x1024mb ddr2 800khz/ sapphire radeon hd 3850 256mb/ wd 160gb/ chieftec p4, atx12V 400W

Csabesz6
nekem ez az "usa drift" nem igazán jön be

Csabesz6
=D

cement
1:04-nél a mustang rendesen rácsókolt a falra😄
jo vid

respect to the man in the ice cream van

LionTR
Na értem 😊

Abbys IM :: Death to virus writers! ::

DannyL
Ez a fényezés nagyon tetszik. Ultra minimalista mégis széjjelvágja az ember szemét.

DannyL
Mi az általános véleményetek a 300ZX-rõl? Nem arra gondolok, hogy mocskos komolyan néz ki, hanem egyéb dolgokra mint megbízhatóság (ugye nem mai csibék), alkatrész ellátás, ilyenek.

CSOCSO
az a kerekdoles ami van a civicen csak sima divat.. jol nez ki.. ennyi

Csabesz6
Hogyne lenne, de az a kép az nem AZ a kép😊
Na érted.

"..a pozitív kerékdõlés annyit tesz, hogy a kerekek felsõ része kívülre dõl a karosszériához viszonyítva, ami több stabilitást ad az egyenesekben, de a kanyarokban a tapadás csekély lesz.."
ezért olyan a legtöbb drift autó mintha kilenne törve a tengely 😄D