TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

ha õ mondja.. <#idiota>#idiota>
a tribridet meg nem értem minek hasonlítod ezekhez. nem az a céljuk, hogy új autót csináljanak...
Ha Trabant, akkor ebbõl a Herpa trabantból ha lenne valami, az nem lenne rossz !
Nem rég linkeltem egy 2006 os Wartburgról képet, az szerintem nagy lépés volt, de nem hiszem hogy sorozatban gyártják. Spontán a gyûjtõk kedvéért, nem fognak a gyártók sorban állni...

Varenga: Ez szerintem befejezetlen, ahogy a mûszerfalat láttam. Ha valakinek belefér az idejébe, és a pánzébe hogy ilyen mértékben átalakítson egy trabantot, akkor a design-ra is adhatott volna...
Üdv!
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Sõt, ha van egy sperred elõre, akkor az FWD sem probléma. Lásd integra, bármelyik hasonló erejû háccsóst lenyomja pályán.
A 980 kilós civicemet 90 lóval is jobban élveztem, mint az 1335 kilós accordot 170 lóval.
Egy FWD-it is simán el lehet dobni, ahogy sok hülyegyereknek sikerül is. Szerintem az idióták nem csuknak szét több bimmert, mint calibrát (teccés szerint be lehet helyettesíteni bármivel).
1100, 1200 kilóból meg simán ki lehet hozni, az meg annyira nem húzós tömeg, hogy hazavágja a feelinget..
Egy mai RWD autóhoz már power is kéne, hogy egyáltalán elkezdje tolni a hátulját, az meg sok kess. Szóval olcsón kihozni igen nehéz.
btw én nem is akarnék RWD-t. Ökörködni meg driftelni jó a hátsóhajtás, de egy erõsebb példányt kurvahamar el lehet dobni. Elég egy rossz mozdulat és bukod a verdád (pláne télen).
Én szeretek megbízni az autómban. Tudni azt, hogy még ha el is szerencsétlenkedek egy kanyart, könnyebben tudok korrigálni. Ezért ha már upgrade akkor AWD kéne.