TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"hutyutyu"-t ismered ? 😊

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

de gagyi a sárga csirkeráccsal.. ménemlehet az is fekete ? :/

idõre mentem valahova és elakadtam
5 percig hintáztattam a kocsit mire kijött a gödörbõl xD

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Milyen frankó?Ember, itt ízlésrõl meg pofonról van szó, ennyi az egész.Csak valaki könnyen veszi hogy másnak bejön az ami neki nem, van aki viszont képtelen ezt feldolgozni.
Elmondtam hogy nem szeretem az egy helyben forgó dolgot...indokoltam hogy miért.Ennyi a történet, nem tudom hol a baj😊
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Öregem ha én kijelentem hogy nem szeretek valamit, akkor tuti hogy valamelyik amerikai autó buzi, vagy egy amerikában élõ személy (CSOCSO) megtalál😄.
Érdekes😊))
Én részemrõl nem is szeretem az olyan emberekkel való társalgást, akik félválról veszik a másikat. Lehet felõlem akármilyen bajnok, qrwára nem izgat a dolog.
A hóban sem vergõdni kell, hanem szépen összerakni az egészet egy harmonikus egésszé.Persze néha jöhet fa/árok/oszlop...
<#ravasz1>#ravasz1>
Engem nem hoz lázba, sõt szerintem primitív.Különbözõek vagyunk.Tudom, USAMEN POWER(😄) leszarja hogy nekem nem tetszik, ennyi erõvel más is leszarja hogy neki tetszik ez.Ez elvileg egy fórum.<#idiota>#idiota>
Igen a Bömbi a BMW becézése.
FASZT. Csövön keressél rá, volt egy top gear epizód, "Can smart people do burnouts?". <#idiota>#idiota>
Másrészt, Csocsonak igaza van abban, hogy egy csomó dolog, ami 0 skill és sok fun. Ilyen a hóban vergõdés is.
masok sem azert nezik mert jol nez ki meg jaj mekkora McReanak kell lenni ahhoz, hogy az ember ilyet veghez vigyen.
A burnouthoz tized ekkora tudas kell megis elvezik az emberek. Nem azt ahogy az auto kereke forog hanem azt, hogy a 400-500 loeros v8 a redlineon duborog es dol a gumifust.
"Bömbik"
ez nem a BMW magyarositott beceneve?
Az egy helyben pörgést meg azért nézem le, mert semmi tudást nem igényel.Egy helyben forogni bárki tud...
Ha lefûz 2-3 kanyart egymás után, na majd akkor szóljon.Ilyen helyben búgócsiga...ugyan már😄DD
Ezek a Bömbik ilyen telepi gyökerek kedvelt eszközei, ezért nem szeretem õket.
Az egy helyben pörgést meg azért nézem le, mert semmi tudást nem igényel.Egy helyben forogni bárki tud...
Ha lefûz 2-3 kanyart egymás után, na majd akkor szóljon.Ilyen helyben búgócsiga...ugyan már😄DD
Másik:
Nem csak a japánokat szeretem.Persze leginkább azokat, de az EU-ból is szeretek típusokat.Sõt ezt figyeld, az amerikai V8-as dögöket is kívánatos cuccnak tartom, csak számomra nem elsõdleges cél egy ilyen birtoklása.
Mi a gond a pörgéssel ? Jahogy szerinted gááz ! - ki nem szarja le ?
[center][center]