TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
everything's better with music
Az majd kiderül. A kényelmet pedig nem az ülésekre érti az ember, hanem a kétzónás klímára, a tempomatra, stbre.
Ezek mind második autók.
Korosztályban hasonló az elképzelésem, csak Japánban és sportkocsiban 😄 Pld MR2, 200SX, 300ZX következõ kategóriába, már bele férne Sylvia, valamilyen Skyline, 350Z, Supra, S2000, RX7 😊
Egyébként jobban képben vagyok 10 évnél öregebb vasakkal. Érdemesebb is abba a korosztályba fektetni 😊
Fonok uj autoja. Most foliaztuk le. Szelesites,ket nagy turbo, ethanol, nos majdnem 1000 loero.

"Ez a kocsi volt a 2003-as gyorsulási évad legjobb, dízel gyorsulási autója. A mogyoródi összetett versenyen a Totalcar kategória II. helyezett lett, egy Subaru Impreza mögött. Ekkor még nem volt külön dízel kategória!"
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
Készülget a gép lassan, de biztosan..
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
Errõl jut eszembe, tegnap láttam Sopronban egy KIBASZOTT szép ATS-t.
BTW szerintem a hondásokat azért nem szeretik, mert ugya kis ember nagy bottal jár elv szerinte a honádsok nagy emberek kis bottal. Raádásul az a kis bot is csúnyán el tud verni elég sok nagy botot.
Remélem érthetõ voltam 😊
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
respect to the man in the ice cream van
respect to the man in the ice cream van
XBOX 360 Gamertag: TaRka94

<#szeret>#szeret>