TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
respect to the man in the ice cream van

bár ez már ronda így :/

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
amugy ezt a munkat csinalom amcsiban az elmult 2 evben. Mar lewrappoltam egy par tucat autot. ez az egyik legutso amit wrappoltunk.
De a biztosítõ kifizette de ezektõl eltekintve akkor is nagyon sok gond volt vele most van hejette egy bora amivel nyáron volt egy kis probléma 130ezer km után...
gyertya és gyújtótrafó csere kellette neki sok külömbség van a két kocsi között pedig egy márka
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
A leírtak ellenére sose vennék polot,mielõtt valaki azt hiszi rajongom érte😄
nekünk is volt 1 kimostuk a motornál megasnyomásuval és az ablakemelõ elektronikája zárlatot kapott és lángralobbant.
Egy 1,6-os volt de kegyetlenül sok hiba jelentkezett.
Valamelyik nap láttam de már alig akart menni pedig nagyon volt kímélve.
Pont tegnap ültem egy fusion taxiban, és meglepett, hogy az ajtózáródás hangja sokkal ladásabb volt, mint a fiatban <#idiota>#idiota>

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun