TUNING AUTÓ mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

milk4
Viccnek szántam😄
De amúgy szívesen nézegetnék Datsun-okat😛

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

greg benz
Na mostmár tényleg elmész te a sunyi picsába😄DDD

milk4
Legalább Datsun-t tettél volna be,azokat még élvezném is.

milk4
Ezzel nem értek egyet,de oké.

greg benz
Szerintem inkább zárjuk le most ezt a vitát,mert ördögi kör,sose fogtok dûlõre jutni😄 Fogtok ti még ezen vitázni..😛

Most pedig fostalicska szar japán rizszabáló keci ON

Csabesz6
Nem én kezdtem a bunkóskodást.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

milk4
Jó,oké.Fölösleges ezen vitatkoznunk,egyetérteni úgysem fogunk.

Csabesz6
Egy 33 éves veterán autóról beszélsz, de ne törõdj vele.
Ha egy szakadt Ladáról lenne szó, még TALÁN megértem (bár arra is harapok), mivel elég sok brazil mászkál vacak állapotú Ladával sajna.
Nem tudom mit jelent nálad a lehordott kinézet, ahhoz képest mennyi idõs, és mi mindent nem kapott meg szerencsétlen az elõzõ tulajától, egészen autó formája van.Arról már nem is beszélek, hogy mennyire ritka darab.

Látod, itt kezdõdik a személyeskedés, és a gusztustalan hangnem.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

milk4
Nekem,egy olyan embernek,akinek a Toyota,Honda autómárkára nem kezd el folyni a nyála,annak egy olyan lehordott kinézetû autó cigányautónak számit.

#26214:Max az olyan képeim kerülne fel amiken épp a kissé redvás és törött felniû piros kettesemet szeretgetem😄

greg benz
Hát mondjuk ez valóban nem egy "álmaim autója" típus😄 De azért le cigányautózni nem fogom..fõleg,hogy nekem még ilyenem sincs

Csabesz6
Visa? Guglizz rá, franciából van, ennek ellenére ez a példány meglepõen problémamentes, vigyáztak rá, ennyi a titka😄

Csabesz6
Nem tudom ki kezdte a személyeskedést😊
Cigányautó...

greg benz
Félsz a napiszartól,mi?<#mf1>

milk4
Szeretek én vitatkozni autókról😉 A személyeskedést nem bírom egyedül.

greg benz
Na hát azt én is utálom,elhiheted😄D És a sznob,sötét gyökér fauvés brancsot én is rühellem,de a kinti vw-sek,akik ezeket a gépeket is csinálják,szerintem ég és föld a hazaiak nagy részéhez képest..azokkal nincs bajom,és az autóik is tetszenek.
A KE30 corolláról valahogy nem a cigányság jut eszembe,fõleg,hogy ilyen autót itthon még nem is láttam😄D

A Visa az mi?ilyen?<#idiota><#idiota>

milk4
Magyarországi vagy a belga címet adjam szerinted?Képet meg nem teszek fel a netre,ez nálam alapszabály.

Csabesz6
😊

neevous
Egyeztessétek a címeteket privátban, aztán KÉPT!

<3 flame

Csabesz6
Bocsi, de én utálom amikor a fauvés brancsnak a talpát nyalják, hogy milyen fasza amit csinálnak😊
1-2 így is el van szállva, mint a gyõzelmi zászló😄

Csabesz6
Egy KE30 Corolla<#ravasz1>
Illetve egy Visát használok, ami nem az enyém.

Csabesz6
Milyen cigányautó?Kicsirigó el vagy tévedve<#idiota>.
Még mindig én vagyok a hülye?😄

milk4
Asszem valami Corolla,CX meg talán egy másik autó.

greg benz
Cigányautó?😄 Milyen autója van?kezd érdekelni😄

greg benz
Oké,szmájlival mindent ki lehet magyarázni,de attól még így gondolod😄 Ami nem is baj,csak nem muszáj hangot adni neki. Én is hányingert kapok bizonyos dolgoktól,van,hogy amit beraktok nem tetszik,de akkor egyszerûen nem írok rá semmit,továbbgörgetek😊

milk4
Na most már csak az hiányzik,hogy azt mond hogy csak én s**rozok itt. Szerintem üllj be a cigányautódba és krúzolj ha már megvetted,ne itt próbálj felidegesíteni.

neevous
A "szerintem" szó sokat segítene egy ilyen mondaton.

Csabesz6
xD Jézus, tessék itt a példa hogy ki fosozik itt össze vissza.<#ravasz1>Az AE86-os direkt szúrka piszkás flamerõl már nem is beszélek.

Csabesz6
Szmájli?😛

milk4
Ne aggódj,én az összes JDM stílusú fostól hányingert kapok és leginkább a AE86-tól.De,ez a szép az egészben.Mindenkinek más tetszik és mivel ezt a topikot TUNING AUTÓ mániának nevezik,ezért ide több fajta és stílusú autó bekerül.Ha nem tetszik,viszlát!

greg benz
"Legalább valaki tudja mi a stílus😛

A fauvésok? Azok aztán marhára tudják"

szerintem ezek a csíra golfok annyira kibaszott rusnyák hogy még a klínség sem segít rajtuk..

Csabesz6
Mondd már meg, hol szaroztam le?😊
Ezt az egyet nem lehet mondani, hogy úgy vaktába szaroznék.Max vicces megjegyzéseket teszek (Calibra, dízel tuning, gyorsuló majmok, stb😄 )

greg benz
Az egy dolog,hogy nem a kedvenc stílusod,ettõl még igényes és elismerésre méltó amit csinálnak😊 Attól,hogy valami nem tetszik nekünk,még nem biztos,hogy szar. Persze ez nem vonatkozik az olyanokra mint a korábban betett E30😄DD

Csabesz6
MKI golfokról lecibálnám a BBS-t😊

Szépek tényleg, csak nekem nem ez a kedvenc stílusom😊.

Csabesz6
Mit kezdek?Bocsánat ó milkuci úr, hogy nem értek veled egyet.Ne fárassz<#wow3>

greg benz

milk4
Már megint kezded...fölöslegesen...

greg benz
Hát azért az a réteg amelyik a klín autókat csinálja,az szerintem tudja😊 Mint már sokszor mondtam messze nem vagyok vw párti,de azoktól az autóktól nekem is csorog a nyálam.
Szemléltetésül:

Csabesz6
A fauvésok? Azok aztán marhára tudják<#idiota>

milk4
Legalább valaki tudja mi a stílus😛

greg benz
KECIKECIKECIEKCIEKCCEICECEK<#guluszem1><#guluszem1>

greg benz
Kellett ám ez<#idiota><#idiota><#idiota>

bency
Hogy csillog-villog a motor...<#wow1>

:) Semmi okosság :P

neevous

neevous
Egy fauvés rászabadult?

greg benz
Nyertél<#idiota>