TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Szerintem igen is jobbak az öreg tragacsok, mint a mostkigördült számítógép a gépek "kezei alól".
Nemtudom, hogy vagytok vele, de én jobban szeretem a Trabantot vezetni, mint anno a sz@r dízeles pólót, abs-tõl y-ig tömve elektronikával, amin tanultam. Vagy bármelyik másik autót, amit eddig vezettem. (Kivéve a Corsa B, persze, az is egy istenadta autó, fapados verzióban persze<#eplus2>#eplus2>)
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
A kirohadást hál' Istennek lehet orvosolni.
De Foose gépei szerintem kicsit más tészták:)
Csabeszékkal pedig azért értek egyet, mert az ültetés, a 19-20 colos felnik, a hifi ezek mind-mind rontanak az autó eredeti értékén, ezek már a pózer kategória nálam (ebben a kategóriában fõleg). Az a Mustang is a #26328-ban már túl sok. Nem szép, elkúrja az összképet az ültetés, felni kombó.
Szóval a korszerûsítéssel önmagával nem lenne bajom (bizonyos mértékig az is), ha nem aggatnák tele ezekkel a semmihaszna dolgokkal.
Témához: Szerintem nincsen abban semmi rossz ha egy elöregedett autót felujítanak, és egy két modern cuccal még bõvítik. Nem értem a problémát, végülis nem a roncstelepen elrohadva végezte ez se, és ízlésesen helyre lett pofozva. Az hogy pár modern vonással bõvült, istenem...
Felhozhatom a múltkori álltalam beszúrt videót is megjegyzésként. Minden eredeti vonása megvan az autónak, csak valamivel modernebb az átlagos társainál. Ezzel nincs semmi probléma, a világ fejlõdik és ezek bizonyítják hogy a régmúlt autók, igenis helyt állnak a mai világban, amit mindenki megnéz mint egy gyémántot. Henry Ford ha még élne, (isten nyugasztalja) megkönnyezné ezeket a vasakat.
#26349 erõs túlzás, szerintem (te) is tudod. Nem biztos hogy jó, ha valaki vissza van maradva 20-30, vagy több évvel, és feltétlen ragaszkodik hozzá.
Ha valaki vesz pl. egy ladát, sufni tuningal telenyomja, majd kijár a panelek elötti parkolóba farolgatni, vagy a földútra hülyülni az idióta haverjaival, az egy autó megbecstelenítése, nem kéne összekeverni azzal amit fent leírtam.
\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
akár az idióta orange coutry
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
na itt a videón remekül látszik hogy egy rozsdamentes mustangot vagdalnak szét
büszkén mutatja hogy juj horpadt a vízvetõ <#falbav>#falbav>
na befejezem,ízlésrõl nem vitatkozunk
respect to the man in the ice cream van
Elég rendhagyó összehasonlítás, de a lényeg látható
Foose style:
VS
Stock:

rozsdásan betegek voltak de volt lelkük
Készülget a gép lassan, de biztosan..
eredeti verdák, de a roncstelepen se fogadnák el mint hulladék.. :D
fõleg hogy milyen eredeti verdákat basznak szét
ezzel tiszteli az autót,a tervezõit stb.
nem kell egy régi autót mai szemmel divatossá tenni,akinek nem tetszik eredetiben az vegyen modernet
Az erõltetett csíra "tuning" szerintem semelyik jóérzésû emberi lénynek nem tetszik.

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
:) Semmi okosság :P

Illetve üresjárat közben, CB-be:
"Hey Stampede, how 'bout a poem?"
Isten.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ