TUNING AUTÓ mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

greg benz
<#mf1>

Csabesz6
Ááá, az tuti valami E30 volt😄

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Imrusssss
Hmmm... fincsi 😄

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

greg benz
Ne rakj be ilyet,már le lett szólva,hogy szögletes ronda szar<#idiota>

Csabesz6
<#buck><#finom>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

pszihopata

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

streeter
Hát mert nem is voltam 😄 DE! Évadnyitó talin ott leszek az tuti!
Holnap meg sztem megnézzük milyen vasak lesznek Pesten ezen a kiállitáson.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Varenga
nem láttalak velencén, ejnye-bejnye 😊

streeter

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

cement
meg az invédörz mászt dáj a prodájdzsí elõadásában is elég elcsépelt

respect to the man in the ice cream van

greg benz
Jah,sajna túl sokat nyomják már a Matrix zenét meg a Requiem zenéjét is,bár tényleg kurvajó zene mindkettõ..

jó ez a szám, de hogy minden szájbacseszett videóba belevágják, már nagyon unom. Nem is bírtam emiatt végignézni.

greg benz
greg benz
Komolyságosak😊

bency
Jezus,3ik kep üt-vág rendesen,2ik is nagyon fasza!

:) Semmi okosság :P

srácnak elég jó képei vannak 😊

bency
Tetszik,tetszik!xD

bency
ahhhh,ugy mas kerlek 😄D

Csabesz6
"Rozsdába fojtalak!"<#crazya><#idiota>

Csabesz6
Nem VT, ez 5000ccm V8 kérlek😄
van egy hangja.

bency
A fust a hatso guminal,vagy nah,nekem 8 ,fasza es kesz 😄

hm ? o.0

mi lenne benne vt ? 😄

greg benz
Ez biztoshogynem😊

bency
Ez vt ugye?Csak mert nagyon fasza!

greg benz
TDS,jó képeket csinál<#eljen>

😄

greg benz
Komoly<#gonosz1>

bency
Ez nekem is nagyon tetszik, a masik is rendben,max a felnit cserelnem le,de az se a vilagvege...

greg benz
Nyamika<#finom><#finom>

Az M3 photoshop nem igazán tetszik..ilyen felnit alárakni,pff..meg az elejét is elkúrta,a spoilerezésrõl nem beszélve..ép elméjû ember M3-al ilyet nem csinál😊

Ilyet már inkább

bency
Kivancsi vagyok egy Corolla reakciora 😄D

Csabesz6
Tipikus suttyó VW-s reakció<#banplz>
Kár hogy nem itthon laksz, beléphetnél a soproni csodaklubba😄

milk4
Tiltakozom!
Ez a kijelentés összetörte szerény lelkivilágomat.Ezért,követelem hogy monnyon le!Ha követelésemnek nem tesz eleget,a házad/lakásod elé küldök egy több Golf MK2-es,Borla és Magnaflow kipufogórendszerrel felszerelt autóból álló flottát és motorbõgetéssel fognak tûntetni.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

bency
Khm...

LionTR
Nem ismerem õket, rágugliztam de nem találtam úgy se. Õk akkor végülis csak lehajlították és más hegesztette?

Abbys IM :: Death to virus writers! ::

Csabesz6
Ne sírj😄:

greg benz
<#rinya><#rinya>

Bency: HTX<#eplus2>

Csabesz6
Ajajj, "ezek" fényre jönnek😄

bency
Shhh,egy beemvest sose szolj le <#crazya> Majd en kiallok erted Greg<#idiota>

Csabesz6
Csönd, béemvés😄

greg benz
Pedig szerintem sok esetben szebb tud lenni keret nélkül😛

streeter
Pont ezért raktam oldalra hogy ne legyen úgymond bojler ill. hétköznapi mert ugye minden autón ott van sztem jól mutat ott alol oldalt.
Nekem is csak fent van felfogatva két kötegelõvel csak úgy húztam rá a lökösre, hogy ne mocorogjon.

szimmetriát szeretem 😊
Boilerré meg nem akarom átalakítani a mocimat 😄 (ha középre rakom)

Le-fel rakáshoz meg lusta vagyok. Annyira nem érdekelnek a fotózások. Használni jobban szeretem az autómat, ez nem showcar 😊

jaj fekete eclipsen láttam iet minap.. csak felül volt felfogatva és lifeget.. menetszél pedig szépen felpréselte lökhárótóba.. xD

bency
Dicsak mi zsir verda <#idiota> Amugy tenyleg nagyon jo!<#eljen>

Csabesz6
Gyönyörû a kupéd😊

streeter
Jah mondjuk oda lerakod a rendszámot mint nállam és már fasza is 😄 Kötegelõvel felkötve így könnyen leszedhetõ fotózások alkalmával 😄😄

streeter