TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
respect to the man in the ice cream van
tuning sóóóóóóó
egy kis ízelítõ remélem azért még lesznek fent képek

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Aluminium bevonatos acélból. Nagyon baba lett.
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
respect to the man in the ice cream van
Full kevlár kasztni, szinte egy része sem eredeti a váznak 😄
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Jövõ héten már egyben lesz, ha minden jól megy.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Ahhoz túl sok mindent kellene cserélni, meg nekem így is bejön, marad az ass-lift 😊
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Errû

Én azon is csodálkoztam,hogy ránézésre tipp-top volt,aztán mégis egy rakás sz*r volt már szegény😄
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Érdemes megnézni a többi projektjüket is