TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Citroen C3 Plüriel-re keresek 16 vagy 17 collos felnit.
Nekem a Momo ill a Dotz felnijei tetszenek.
Nem tudjátok hol lehet a legolcsóbban hozzájutni?
Akár jó állapotú használt is érdekelne.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
:) Semmi okosság :P

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
sajnál...
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
"én csabesz hsz-re egyetértve írom a véleményem és ki vagy akadva?"
Nem vagyok kiakadva,csak úgy csináltál,mintha nem tudnád ezeknek az autóknak mi a célja,mire és hogyan használják õket,meg jöttél ezzel a használhatatlanná tevõs dumával.. mint aki még csak nem is hallott az airride-ról,mint olyanról. Én sem vagyok kifejezetten rajongója a dolognak,de azért tetszik,mert jó poén és ügyesen kitalált dolog,na meg látványos is. És persze megvan mindennek a helye,tehát egy E30-ba például sose raknék airride-ot😊 Vagy más hasonló kultuszautóba sem.
A vesszõparipás dologra meg inkább nem is írok semmit,nem tûrné a nyomdafesték..
respect to the man in the ice cream van

-nekem címezve!
én csabesz hsz-re egyetértve írom a véleményem és ki vagy akadva?
szerintem neked vesszõparipád hogy pártoskodj itt
ha valaki egy órát szerkeszti photoshoppal még oké jót röhögünk,de hogy élõben is vagyonokért átalakítsák "
Igazad van,tényleg nem írtad egy szóval sem
(tudom,nem magyar utak..jogos!)
U.i.: Ez egy TUNING AUTÓ fórum,ne akarjunk már szalon autókat nézegetni meg azokról beszélgetni.. ízlések és pofonok,ennyi az egész!
nem tudom minek kell beleszólni!
Hallottátok már valahol a kifejezést?😊
(azt pedig mondanom sem kellene mert magától adódik,hogy airride rendszer van ezekben a gépekben,tehát nem csak fél centivel a földtõl lehet az autó)
Plusz attól,hogy nektek nem tetszik,még nem biztos,hogy nem jó<#ejnye1>#ejnye1>
Ezzel az erõvel meg azt nem tudom megérteni miért jó egy olyan vassal közlekedni amin több a rozsda mint a fém..
De ezek már nyolcmilliószor lefutott körök,nem tudom miért kell folyton újra és újra elkezdenie valakinek..<#unalmas>#unalmas>
ha valaki egy órát szerkeszti photoshoppal még oké jót röhögünk,de hogy élõben is vagyonokért átalakítsák <#wilting>#wilting>