TUNING AUTÓ mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csabesz6
Death Proof, az mekkora jóság😊
Persze a Planet Terror is, de az beteg😄

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

MikX
Hát nézd, Bullit, Vanishing Point, origi Gone In Sixty Seconds.
Modern filmek közül Grindhouse: Death Proof. Ma ritka a jó film, mindíg a bullshit speciális effektek, meg a szenzációhajhászás, ma 2 rendezõt ismerek, akik mindíg jó filmeket csinálnak számomra: Tarantino, Rodriguez.
Megmég egykét Anime, éshát manga, bár azmár nem mozgókép 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Csabesz6
Elsõ öt mind kéne, kivéve az egyest😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

greg benz
<#szeret><#szeret><#szeret>

streeter
A Bimmerfestrõl még pár kép

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

cement
jah nekem is csak kar hogy a motorhazteto nem fekete

respect to the man in the ice cream van

streeter

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

desigo
pirosnak tetszik a színe <#eljen>
cement

respect to the man in the ice cream van

neevous
Pedig leírhatod, ahogy máskor is le szoktad. Megszoktuk, nem érdekel.

streeter

Ez meg pont az a film ami nekem nem tetszett. Azt nem írom hogy fos, de nekem nem jött be.

TaRka0107
A tolvajtempó az egyik legjobb autós film szerintem is. Szóval én sem értem mi benne a fos...

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Csabesz6
Vanishing Point-Barry Newman

"Te kezdtél el kötözködni" ---> ??? Idézd.
"igényesebbre vágyom" ---> Na akkor linkelj pár igényesebbet. <#pias>

MikX
<#eljen> Jól mutatnak 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

MikX
Te kezdtél el kötözködni, és nekem akkor is egy fos az a film, de örülök hogy neked tetszett... az FnF is tetszik valakiknek, örülök neki, én ennél igényesebbre vágyom 😄

SötétBarom
Fuckin' A.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

streeter
Sztem rohadt jó 😄

streeter

Csabesz6
Lol 😄

Ha feltétlenül kötöszködni akarsz akk ne velem. Thx !

Csabesz6
<#nemtudom><#help>

DannyL
Köszi szépen!

Egyébként én is pont azért kérdezem, mert túrtam a netet és van ahol 4x114,3-at és van ahol 4x100-at írtak a 98-as Aerodeck lyukosztásnak.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Jó akkor törõdök a hsz -e második felével. ---> Az Eleanor kifejezéssel sincs problémám. Továbbá bírom a légbõl kapott állításokat. "Ha lát valaki..."
---> Hogyne !

Csabesz6
Én ezzel a felével törõdnék a helyedben, itt a lényeg:
"másik fele meg az, hogy azóta ha lát valaki egy régi mustangot, akkor az egybõl "eleanor" mert így hívták egy filmben... hmm 😄
Van annak tisztességes neve is kéremszépen... 😛"

"egy fos volt az a film...", "Van annak tisztességes neve is kéremszépen..." ---> Ezekbõl te mit szûrsz le ? De így összességében a hsz -ébõl mit szûrsz le ? Hallgatom.

Csabesz6
Szövegértelmezéssel még mindig gondjaid vannak, úgy látom.

17" és 4x114,3

Mirõl beszélsz ? <#wilting> A Tolvajtempó szerintem qrwa jó film volt, a mai napig az egyik kedvencem, az Eleanor kifejezéssel sincs problémám.

SötétBarom
Ez szerintem 17es. Amúgy meg, 4x100 (ha tippelnem kéne. 😄)

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Hassan B
Hát elég béna próbálkozás, látszik hogy hol készült... 😛
Ráadásul a hiba az elsõ képen fel is van tüntetve sárgával... <#hehe>

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

bboyatty
Ezek kaphatnak forgalmit? 😛

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

DannyL
Szerintetek ez 16-os vagy 17-es Dotz Daytona?
98-as, 1.4i Aerodeck-nek 4x100-as a lyukosztása?

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Csabesz6
Uúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú<#puszis><#puszis><#puszis>

streeter

de az eredmény akkor is zseniális <#worship>

CSOCSO
nem ertelek mert ne mond mar meg nekem, hogy 10-15 eve mi volt szentsegtores mikor meg fogalmad sem volt az autokrol.

ott voltam, ultem benne nap mint nap.... akkoriban nem ferrari akart lenni ez az auto. a hatulja teljesen alap volt. csak az elso bumper volt lecserelve barmifele ferrari logo nelkul, ertelmes felnikkel.
Zsirul nezett ki es senki masnak nem volt ilyenje. Mondjuk supra is olyan ritka volt alapbol mint a feher hollo.
greg benz
Azért itt szépen van nyúlva a Ferraritól,a Lambotól.. így elsõ ránézésre (de a felni pl tisztára mint az evo x-é)

Csabesz6
Tudom, vágom, ismerem, megvan😉

SimaSuna
pláne hogy ez feldolgozott verzió...
mert ugye az eredeti Tolvajtempó 1974-s.
+ Mustang Mach 1-s a kocsi benne 😊

nincs szinkronosan kiadva (bár sztem felesleges is lenne...)
Csabesz6
Szerintem a film jó, persze az eredetit nem veri kenterbe.
A második résszel 100%san egyetértek, én is rühhellem ezt az "Eleanor"-ozást, összes szerencsétlen Mustangra ezt kajabálja a sok mandarin.<#oooo>

MikX
Hát én konkrétan ezt utálom, az eredeti GT500 mindenképpen jobb, ez ilyen túlhypeolt valami, nemis értem miért, egy fos volt az a film... másik fele meg az, hogy azóta ha lát valaki egy régi mustangot, akkor az egybõl "eleanor" mert így hívták egy filmben... hmm 😄
Van annak tisztességes neve is kéremszépen... 😛

kb így voltam vele amikor megláttam a kiállításon én is.. nade utána amikor az utcán gurulgatott :o

Csabesz6
Imádom ezt az autót, de már rohadt unalmas. (Nem a topikban, hanem a mindennapokban.Klippek, filmek, tinimajmok...<#szomoru1>)

streeter
Bosozoku Style Civic

2hétel késõbb Pesten gurulgatott utcán :p

pajti
szvsz minden idõk legszebb Bmw-je <#miaz><#awink>

MineCraft Fórum - Minden a MineCraftról... Texture packok, modok, skinek, mappok, leírások, és még sok más... http://magyarminecraft.tk

Sziasztok! 😊 van egy ilyen kocsi tuningolós játék! Szerintem pórbáljátok ki, nagyon jó!! 😊
http://www.polskiclub.hu/811

MineCraft Fórum - Minden a MineCraftról... Texture packok, modok, skinek, mappok, leírások, és még sok más... http://magyarminecraft.tk