TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

látványos.. xD
★
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

(az autó különösebben nem hat meg, de áttudom érezni hogy mien szar lehet a srácnak..)
"Sajnálatos hírt kell közölnöm,tegnap éjszaka úgynéz ki mesemmisült az autóm!Este leraktam a szervízbe,hogy a hétvégi lacházára lebandázsolják a leömlõmet,majd ete 11óra körül egy ismerõtõl jön egy telefonhívás,hogy óriási tûz van a telephelyen ahol a mûhely is van.Mire kiértem,addigra már vagy 10tûzoltóautóból próbálták oltani a lángokat,amik 30-40méterre is felcsaptak,de már akkorra szinte az egész komplexum megsemmisült!Nem láttam ugyan az autómat,de nem is baj,mivel szerintem semmi nem maradt belõle,úgy mint a többi autóból sem amik még a telepen voltak.Ezzel 3.5 év kiartó,fáradtságos,és nem utolsó sorban anyagi ráfordítást igénylõ munkája lett a nullával egyenlõ!Elképzelésem sincs,hogy ilyen esetben megtéríti e valaki az anyagi káromnak legalább egy részét.Egy újabb integrával lett szegényebb a hazai hondás közösség!Béke poraira "

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
de kurvara kene ez a kocsi gecijo foleg igy mansorysban gecccca
respect to the man in the ice cream van