TUNING AUTÓ mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tufa
720as is volt

TaRka0107
<#eljen>

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

greg benz

bency
<#guluszem1><#law>

:) Semmi okosság :P

maffioso
830

\"If in doubt, flat out!\"

greg benz
<#szeret>

neevous

matthias92
ja, meg fémkoporsó <#miaz>

Csabesz6
Aha, meg ugye a nismo végáttétel is segít, a skorpió RÚDDAL.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

neevous
Rövid az áttétel a Volvo váltón?

greg benz
Nem,mert nekemhosszabbapöcsöm

SimaSuna
a tüzes drift a tökösöknek való

nemsemmi a srác, és hozzá a tájszólás sem 😊
Csabesz6
Starlet: 0-100 5sec
Nyertem?<#zavart1>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

nem baszogatás képpen írtam mert amúgy nemrossu a színe ak kurvára bejön
a vw borámnak is ugyan olyan a fényezése
Tufa
azt ne felejtsd el hogy a swift 7-750kg mindössze

JGTC
Na pont ez az, épp ezt akarom írni! Igaz nincs hang most a gépemen mert megdöglött de azt néztem, hogy 9mp-nél indul meg a mutató és 17mp-nél már 100-on van! Az testvérek közt is 8mp az azért elég tûrhetõ szerintem. Stift meg transporter hangyányit lassab talán...

Karikusz: Te meg nyugodtan szard le azokat akik csak fikázni tudnak, majd ha dobnak egy postot a saját autójukról akkor már lesz mirõl beszélni... Amúgy meg magadnak csináltad nem másnak, össz vissz ez számít csak!

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Zetorg
mennyi a 0-100ad?

maffioso
nem, nekem se tetszik a corsája, de mi a faszt fikázzák hogy a swift meg a transi gyorsabb nála...nagy szart gyorsabb, utálom ha rosszmájúságból fikáznak valakit, ha nem tetszik a kocsi meglehet mondani simán is, de akkor is az a lényeg h neki tetszen...

Varenga

Csabesz6
Lecserélted a civicet corsára, vagy mi?

maffioso
ne foglalkozz velük fölösleges...

karikusz
Ezért minden 2.kocsi TP, a gyorsulásikon, mert annyira jól mennek 😄😄😄

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

karikusz
Álmodni én is szoktam, csak kár, hogy reggel felkelek... :o

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

maffioso
gondolom azis 8-9 sec körül fut százon...gyökér

És mi a jófrancért kell baszogatni ? Nem te használod, mindenki eldönti saját maga hogy mi a jó.

Csabesz6
Szerintem a chop top hazavágja az összképet.

SimaSuna
még több nagyképetróla! 😊
bency
R.E.S.P.E.C.T

:) Semmi okosság :P

nem, csak Rusty.. 😄

Csabesz6
vt?

greg benz
Csak nem te is jártál cs-n a rat alfa oldalán?<#ravasz1>

Most nem azért de a 11 éves 1.9-es vw trandporter ami mellé nem is könnyû
sokkal jobban gyorsul mint ez
Varenga
OFF
Ne bántsátok má', beleölt egy rakat lóvét, mellesleg neki tetszik ez a lényeg!
ON

Hassan B
Az egyhármas karbis szvift jobban gyorsul, pedig azon még ilyen dönörû fásztendfjúriusz tyuning sincsen... <#eljen>

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Csak ha kiteszed a szobád falára.
JGTC
Szó sem lehet róla! <#ejnye1>

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

matthias92
ez gyönyörû. 😮 lementhetem?

Csabesz6
<#nyes>

MikX

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Varenga
kötsögök-e vagytok.... <#nevetes1>

Csabesz6
:Ð ezen nem segít senki

MikX
<#help>

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Csabesz6
Bejön az Opöjjj.<#miaz>

MikX
Mibánt Csabikám, mesélj! 😄

Csabesz6
Teszem azt, egy B corsából<#buck>

karikusz
Szépek..szépek, csak hát ugye egy alapból "tuning" kinézetû autót nem olyan nehéz "még jobban" tuningolni. Egy átlagos vagy leromlott kocsiból. na az a mûvészet apám...<#eljen>

Csabesz6
2. autó megvolt poszterként a falamon, bár ott mintha nem lett volna ez az ormótlan cucc a géptetõn.

Csabesz6
Anyám borogass.