TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
][ ВАЗ ][
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
am itt van néhány régi japó felni.<#zavart1>#zavart1>
a Piros E30-on elöl egy Hayashi street van, van az is fasza felni.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
azt a két hulladékot meg hagyjuk inkább,nem is tudom mirõl beszélsz
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
][ ВАЗ ][
akk most már csak azt nem tudom hogy mi a különbség a konig rewind és egy Rs Watanabe között<#fejvakaras>#fejvakaras>.
am csak úgy informálódom<#zavart1>#zavart1>
már rég keresem, vagy ez vmi gyári felni lenne?
Kösz
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ