TUNING AUTÓ mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MikX
a lééééényeg!

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Csabesz6
Skorpió hátsó rudat kihagytad...

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

skate00
caprit vegyé az olcsó, scorpio motort bele, meg kicsit jobb futómû és kész is.<#vigyor4>

bency
Nekem aztán 8...😛 Énis nagyon imádom õket,de akkor már vegyen egy Challanger t 😄

:) Semmi okosság :P

MikX
soha nem is tagadtam, hogy szeretem a régi musclecar-okat, megmég sokmindent ami régi 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

bency
Arra értette szerintem hogy japánautó kedvelõ létetre azt mondtad az SS re hogy nyamm....

MikX
??

Azthiszem a világ kezd kifordulni önmagából.. 😄DDDD

MikX
Nyamm

Varenga
akkoris lesz egy '68-as SS-em <#vigyor2>

ÁÁ megkönnyezem ezeket a videókat. <#eljen>

CSOCSO
uhhhh.. nem gyenge az evo
skate00

skate00
kicsit kemény, Porsche motorral, meg Porsche cuccokkal , elég komoly lett.

TÖBB KÉP RÓLA ITT.
a pályán megesz mindent.<#mf1>

DJ RX7
dugnám

:3

Willi Betz

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

skate00
ébresztõnek <#mf1><#csodalk><#ijedt><#hehe>

MikX
Azért tévedés ne essék, aztmondta tisztaság és fegyelem az van...
Egyszerûen az emberek viselkedése és szokásaik miatt utálja õket.
Fõleg az miatt, hogy mindent burkoltan, kétértelmûen fogalmaznak, nem mernek semmi negatívat a szemedbe mondani.
Meg úgy igazából egy kisgyereknek mindent szabad úgy ovodás koráig, onnantól jönnek a szabályok szabályok hátán, és mindenre van szabályuk, törvényük, sokan ebbe hülyülnek bele.
Szóval lényegében egy teljességgel más kultúra, én személyszerint megfogadnám, amit ismerõsöm mondott, és csak turistaként mennék ki.

Persze elsõ lenne valami jókis használautó-telep 😄

pszihopata
érdekes én is ismerek olyat aki 15 évig kint melózott

õ azt mondta érdemes lenne csak két hetet kéne minden magyarnak eltöltenie ott,õ építkezésen dolgozott nem lop senki és az elvégzett munka az elsõ

hasonlítsuk össze a két ország iparát is?

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

Varenga
fakk

matthias92
MO-nak is vannak szép részei. 😊)

Háth nem tom, akárhány képet / videót néztem sehol egy szemét, minden rendet sugároz. Akár a videó amit linkeltem, összhang és rend. Ezek ellenére elhiszem amit írsz, végülis aki élt ott az jobban tudja. Habár én úgy nézek külföldi tájakat, városokat, stb, hogy van egy viszonyítási alapom. MO.

MikX
Igényesség? 😄
Beszélned kéne ismerõsömmel, aki 4 évig élt japánban... 😄
Aztmondta, hogy soha többet, pedíg nagyon oda volt a japánokért...
Kívülrõl teljesen más, mintha ott élne az ember, õ szerinte...

Azért egy valamit birok Japánban. Szerintem az igényesség országa, az autókon kívül, másba nem tudok belekötni. 😊

Az. <#eljen>

pajti
<#nevetes1>

ez votmá de lájkolom <#zavart1>
,csak hogy kép is legyen.

Csabesz6
Te meg gondolom ismered a szarkazmust;>😉

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Camaro... ahh... <#szeret>
pajti

MikX
Chargert sunáznám... 😄

pajti
Tényleg.
Gondolom voltál már mûszakin.. <#hehe>

Varenga
azért a V8......az V8

Varenga

Csabesz6
Tényleg?
😊

Csabesz6
Venti csak ottmaradt, gurtni meg azért van, mert biztos ami biztos.<#zavart1>Mindent bele tudnának magyarázni😄D

greg benz
LUV<#szeret>

Palinko
de ha tudják hogy a mûhely nem alkalmas a teszt elvégzésére minek állnak fel vele? 😄
Hassan B
Lehet hogy hülyék, de ha belegondoltok, erre máshogy nem is lehet felállni. Rögzítõ kötelek az adott oldalon vannak, teljesítményt meg általában nem rükiben mérnek...

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

pszihopata
fékméréshez nem kötik ki,hanem behúzzák a kézit,de ha esetleg mégis akkor nem hátulról kéne hanem elõrõl

-sõt ventilátort sem tesznek elé,szóval elég valószínû hogy ilyen hülyék

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

pajti
Én nem tudom.. De fékméréshez nem szokták kikötni az autót.

bency
Huuhuuu,de még mennyire 😄

És féke nincs elöl szerinted?
Imrusssss
Az hogy hátsó kerék meghajtású 😄😄😄😄

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

Ezen mi a vicces?

Varenga
karaj ez a bimmer

MikX
Fékteljesítmény-mérés <#nevetes1>

Varenga

Csabesz6
Vótmá, és jót röhögtünk azokon, akik biztosra vették, hogy teljesítmény mérés látható a képen.Persze nagyon valószínû, csak ki tudja...lehet nem olyan hulyék😊

<#taps>