TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Amugy ok hogy hatalmas a turbo,amugy az is feltünõen nagy 😄DD De kevés autónak látok ekkorát azért mondtam.Kiváncsi vagyok milyen mikor felpörgetik kicsit.
:) Semmi okosság :P
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
<#szeret>#szeret>
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
Észreveszel valamit az elsõ képem? Én egybõl kiszúrtam.<#idiota>#idiota>
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Persze egyértelmû, hogy talán senkinek sem egyetlen autója egy Ferrari.
][ ВАЗ ][
Vegyük alapul akár a németeket, osztrákokat, etc. nem hiszem hogy ritka a 250 - 300 kiló ilyen vasakkal, egy hiba és vége mindennek ekkora sebességnél. Ha az életüket nem féltik, akkor szerinted mennyire foglalkozik azzal hogy mi lesz ha. Leesett a lökhárító, meghúzták az oldalát, kitört a kerék. Szerinted mennyire foglalkozik ezekkel a kérdésekkel egy kõmilliomos ?

Ezzel mondjuk nem értek egyet. Pont, hogy akkor tartja meg egy autó az értékét,pontosabban növeli, ha nem használták, nem törték, nem berhelték. Ékes példái ennek a múzeumi állapotban megõrzött veterán gépek, amelyek közül néhány milliókat ér, de van amelyik annyira értékes, hogy szinte csak eszmei értéke van. Azzal egyébként egyet értek, hogy az autó azért van, hogy használjuk. Ha veszek egy ferrarit,nem csak nézegetni fogom. De persze nem azzal fogok a zõccségeshez járni😊
Ez persze az én véleményem, lehet vitatkozni.
][ ВАЗ ][
Szerintem többször vannak ezek portalanítva, mint, beindítva😊
"...és...szerintem...bizony."

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Vagy csak én látom így? 😄
][ ВАЗ ][
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
][ ВАЗ ][
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun