TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
regiek... majd csinalok nemsokara hasonlo kepet az ujjal igy oldalrol

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
:) Semmi okosság :P
#32412 Neked van tuning autód? egy képet szúrjmár a kocsidrol kérlek,ésha komolyabb,és jobb mint az enyém,elhordhatod mindennek,de ha csak egy széria kocsidvan,maradj csöndbe..
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Mercedes E320 kaszinó rójál
nemértem😄
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

és amit kapnák akocsiért,abbol lószarrasem megyek..meg 200-300ezrem(jó esetben) és kocsimsincs..
sztem így nincs értelme,és amugysem terveztem eladni..vagy megvállni tõle.az eszmeiértéke túlsok..
vegyél egy autót.
Mercedes E320 kaszinó rójál
#32406 igen,tudom..deaz nem lényeg.környékben van egy nagyon neves felnibolt,és ha megmondom h mienkell,olyat hoznak..😄 tehát az nemgond.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Csak az én észrevételem, hogy mostanába csak úgy repkednek a banánok az embereknek.<#idiota>#idiota><#eljen>#eljen>
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

respect to the man in the ice cream van
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?