TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

Volt mivel eltölteni az elmúlt 1órát.
Frásznak se hiányzott már ennyi hó.......

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Itthon is eladója válogatja, én pl a koni szettre 125-190 között mindenféle árat kaptam... persze a legdrágább is csak most csak neked überakciós volt...
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A többinek utána nézek. Köszi szépen!
Ami még jó minõség, az a koni, bilstein, H&R, vagy gecidrágán Tein. Meg van egy csomó divatmárka még, amirõl igazából nincs nagy tapasztalat, de annál nagyobb a hype körülöttük 😊
Mondtam pár embernek, mosolyogtak rajta, de persze nemcsak ezért szeretném, hanem biztos jobb lenne a kormányozhatóság, mint a gyári rugókkal.
Csak nemtom ezek a kis Koni-k hogyan bírnák azt, amikor rám jön az öt perc, nehogy elpattogjak velük az árokba 😄
Meg Szerintem 0,5-1 liter meg lehet vele spórolni 100km-en.
Az Eibach rugókat néztem, azokra esküsznek.
Van ezen kívül valami más, hasonlóan jó minõségû amit ajánlanátok?
Illetve honnan érdemes ezeket berendelni, megvenni?

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
Hideg rövid távok, meg sztem a benya minõségével is egyre jobban trükköznek. 3 éve még durván 10-bõl megállt télen is. Nyilván a guminyomás, szûrõk, gyertya stb is hozzátesznek, de ennyit nem...
Amõgy a 72 lovas mono jetronic van benne? (központi injektoros) Mert akkor õszinte részvétem 😄
Alapdolgok: gyerta, légszûrõ, guminyomás ellenõrzés. Ha ezek okésak, akkor továbbléphetsz más dolgokra is.
Amúgy szerintem azért fogy gyorsan a benzined, mert 400ft lassan egy liter. Nekem is azóta eszik gyanúsan sokat a kocsi, amióta ennyi. 😄DDD
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Van egy 1993-as fiat unom, 1.4 benzin. Eddig se volt olyan csodás fogyasztása 8,6l/100 , de utóbbi idõben észrevettem, hogy gyorsabban fogy a benzinem. Lemértem és hát csodás 12l/100km jött ki, ennyivel többet eszik télen a kocsi? Egyedül járok vele, egy kis kasznis autó, ez a fogyasztás nekem nagyon sok. Mi lehet a gondja?
Ezen semmit nem kell fabrikálni... de elég röhejesen hangzik amit írsz 😄
<#csodalk>#csodalk>
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Utcán mennyire lehet használni? Nagyon kényelmetlen lesz tõle?