TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Akkor ez is fos?
A kipurendszer milyen szépen ott volt külön, és egyben xD
Honda - The Power of Dreams

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
(saját kép)

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
úgyhogy mehetek én is vákumozni...
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Azt szokták jégkáros autóknál is.
Igaz ez jóval nagyobb horpadás...
<#vigyor5>#vigyor5><#nyes>#nyes><#idiota>#idiota>
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

parhuzamosan parkoltam a fekvorendor mellett ( mekkora idiota nev a speedbumphoz kepest) es fullra kitekert kerekekkel jobra elindultam es hat mikor atmentem a bumpon akkor a kerek belekapott a szarnyba uguhogy szepen beferditettem egy reszt 😞
megprobaltam kiegyenesiteni.. most olyan hepehupas az egesz hogy nemigaz. A kocsira meg raferne egy mosas 😞