TUNING AUTÓ mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kifli
Hát, ha a starlet olyan állapotban lenne, mint azok az a 20+ éves autók, akkor fikázhatná...
milk4
Top Gear-ben volt ez még régebben amikor Sabine Schmitz( vagy Schmidt) egy Ford Transittal 9:59-es idõvel ment végig a Nordschleife körûl.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Törölt felhasználó
Köhi!
desigo
desigo
Nem pont ez a topik címe de itt jópáran értenek hozzá.
Törölt felhasználó
Fejegységekkel kapcsolatos kérdésekben jó helyen járok, vagy valaki tud ajánlani jobb topikot? Választ köszi!
bboyatty
Sárhányót vagy leszedném a bringáról vagy elõre is tennék egyet, így nem tetszik. Az autó kifogástalan.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

[HUN]Crassus
wow!

õsszel akarok ilyen stílusu képet csináltatni a verdámról egy fotós barátnõmmel...

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

streeter

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

greg benz
Annyi még belefér😊

bency
Hibátlan<#eljen>

:) Semmi okosság :P

[HUN]Crassus

[HUN]Crassus
a tökéletes letisztultság😛😊 /csak a matricát baszaintanám le a lökösrõl😄/

greg benz
Régi kedvenc<#worship>

[HUN]Crassus

Csabesz6
:Ð E30 for prezident, háhááá!<#zavart1>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

SötétBarom
Konkrétan a Csabesz kezdte, te meg adtad alá a lovat, amikor a kolléga azt mondta a sok e30-at ábrázoló képre, hogy mennyi szépség van rajta, ti meg nekiálltatok fikázni. Szerinted mi lenne itt, ha mindenki beböfögne böszmeséget azokra az autókra, amik nem tetszenek neki?

Másrészt, aki kicsit is autóbuzinak tartja magát, annak egy szép e30 mindenképpen érték kell, hogy legyen, ahogy akármilyen más autó, ami huszonakárhány évesen még pikk-pakk állapotban van, legyen az akár renault 4, vagy egy kibaszott zsiguli.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

MikX
<#eljen>
Bár rajtad van szemellenzõ, és nem látod, hogy másoknak más az ízlésük, de igazad lehet...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

[HUN]Crassus
úgyvélem veled a továbbiakban érdemi diskurzust folytatni reménytelen...

MikX
"az én tapasztalatom pedig azt mondja,hogy egy BMW senkit nem hagy hidegen csak "menõ" eljátszani azt,hogy igen..😛😄"
lol, neharagudj, de ehez már sokat nem tudok fûzni, ezen annyira besírtam...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

kemszi2
[HUN]Crassus
akkor nagyon nem értettél meg....na mindegy😛
megjegyzem kényelmes,takarékos/7-8 liter városban/ dinamikus,megbízható,erõs,biztonságos szóval mi más kéne még?😉

kemszi2
na de egy része annak is csak divatból szereti a bmw-t😄
én inkább olasz/francia autó párti vagyok ha te azt mondod e30 én azt hogy sokkal inkább egy 75-ös alfa 😄
Hassan B
nem a vezetési stílusodról beszélek. mert bármilyen ritka is, lehet normális eharmincas is. de. a megnyilvánulásodból az jön le, hogy hú, nekem ez van és ez a tiéteknél tuti jobb. igenis vedd figyelembe, hogy mindenkinek mások a szempontok. neked lehet szempont a kinézet, a villantás. nekem (nekünk) ez csak a sokadik szempont.

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

[HUN]Crassus
például ez a Manta is nagy kedvencem...a gyerekkori barátomnak most is a kertjében áll a ponyva alatt egy narancsszínû Irmscher tunning Manta😛

[HUN]Crassus
az én tapasztalatom pedig azt mondja,hogy egy BMW senkit nem hagy hidegen csak "menõ" eljátszani azt,hogy igen..😛😄

én speciel nem a márkát nézem hanem az összképet nem vagyok sznob vagy megjátszós! Opel,Ford,audi,Toyota,nissan, skoda mindegy mi a márka ha szép egy autó akkor az szép és nemfogom pusztán azért lefikázni,mert azzal akarok menõzni😛

félre ne értsd ha neked nem tetszik a BMW akkor ennyi,de 100 emberbõl 90-nek bezony igen😄

kemszi2
az viszont nem biztos hogy ami neked feelinges az másnak is az.pl engem alapból szinte teljesen hidegen hagynak a bmw-k(a 635-ös és a 8as-t leszámítva)
[HUN]Crassus
nem értem mirõl beszélsz....az enyém 1.8-as /120 lóerõs/ tehát nem állatkodni való és nem is állatkodásra tartom.A gyalogosokat átengedem a zebrán,nem tolok le senkit és még a buszt is kiengedem...az elõbb írtam nem egy tini hülyegyerek vagyok....

kemszi2
mantamanta

[HUN]Crassus
nem értetted meg a lényeget az E30 az autógyártás történetének kihagyhatatlan gyöngyszeme😛 Bizonyos autók pár év alatt eltûnnek a sûllyesztõben ez az autó 20 éves ,de olyan feelinget ad mintha most jöttem volna vele ki a szalonból és 10 év múlva is ugyanezt fogja nyújtani!

Hassan B
",biztos egy starlet is tudja ezt prezentálni😛" - hozzá értõ körökben tudja és pont ez a lényeg, hidd el 😄

Az autó normál esetben arra van, hogy használjuk. Ezt tartsd szem elõtt. Attól még hogy hûdeszép állapotban van az az E30, nem lesz léptékekkel jobb. Az E30 kultúrát azt hiszem elég sokan ismerik, ebbõl születnek az elõítéletek, amit a hozzád hasonló megnyilvánulású emberek csak elmélyítenek. Röviden... de kifejtem neked ha nem érted mirõl beszélek.

lehet, de elképzelésem sincs már hogy mid van, pedig úgy beszállnék én is a "vitába" 😄

[HUN]Crassus
már volt linkelve...én nem Csocsó vagyok,hogy hetente beteszem 3x😄

képet vagy el se hiszem.. :p

[HUN]Crassus
Már bocs,de nem 16 éves hülyegyerek vagyok....ez egy gyönyörû autó olyan állapotban amit még néhány éves autóval rendelkezõk is megirigyelnek...,de köszönöm a hozzászólásodat! hasznos volt!

MikX
Dejó, ettõl tutira jó az autó!
Hozzátenném, neked, nekem más értékrendem van, pl leszarom ki mit gondol, meg hogy néz rá, ha én élvezem a vezetést. Nekem ez a jó...

Hassan B
És ezen kívül, a hasznos tartományban mit tud még? Gumit füstölni és bevásárolni a teszkóban? <#banplz>

[HUN]Crassus
igazából az e30-nál szinte mindenkinek "jobb" van az enyém a legúccsó széria mégis már 20 éves tehát elméletileg "szar" mégis egy hét alatt tucatszor intenek elsimerõen,dícsérik meg a kúton tankolás közben, szólnak le a járdáról míg a dugóban állok a pirosnál biccentenek a mellettem állók,motorosok beköszönnek stb.stb.

gondolom ez nem véletlen ,biztos egy starlet is tudja ezt prezentálni😛

MikX
Tehát ha jól értelmezem a logikát, csak akkor lehet fikázni a zeeharmincat, ha az illetönek jobb van.
wait... neki jobb van, legalábbis számára tuti, és nekem is inább starlet mint eeeharminc... bár nekem inkább bármi, mint az...
Akkor most hülye vagyok, vagy más az ízlésem?

JGTC
én meg a gyári hátsó toldatot amit leszedett róla

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Csabesz6
Lájkolj csak, csocsis😄

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Csabesz6
😉

bboyatty
Like gomb nincs tehát így lájkolok. <#eljen>

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

bency
Starleteddel fikázod a gyönyörü állapotu E30akat.....igazi<#lama>

Csabesz6
...errõl tanúskodik a kép is😄DD

bency
Sok a buzi nincs mit tenni...

bboyatty
Keresgélj még, hátha meglátsz valamit ami megtetszik. <#papakacsint>

pajti
Én meg kerestem a képen a jó nõket xD