TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

õsszel akarok ilyen stílusu képet csináltatni a verdámról egy fotós barátnõmmel...
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Másrészt, aki kicsit is autóbuzinak tartja magát, annak egy szép e30 mindenképpen érték kell, hogy legyen, ahogy akármilyen más autó, ami huszonakárhány évesen még pikk-pakk állapotban van, legyen az akár renault 4, vagy egy kibaszott zsiguli.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Bár rajtad van szemellenzõ, és nem látod, hogy másoknak más az ízlésük, de igazad lehet...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
lol, neharagudj, de ehez már sokat nem tudok fûzni, ezen annyira besírtam...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
megjegyzem kényelmes,takarékos/7-8 liter városban/ dinamikus,megbízható,erõs,biztonságos szóval mi más kéne még?😉
én inkább olasz/francia autó párti vagyok ha te azt mondod e30 én azt hogy sokkal inkább egy 75-ös alfa 😄
][ ВАЗ ][
én speciel nem a márkát nézem hanem az összképet nem vagyok sznob vagy megjátszós! Opel,Ford,audi,Toyota,nissan, skoda mindegy mi a márka ha szép egy autó akkor az szép és nemfogom pusztán azért lefikázni,mert azzal akarok menõzni😛
félre ne értsd ha neked nem tetszik a BMW akkor ennyi,de 100 emberbõl 90-nek bezony igen😄

Az autó normál esetben arra van, hogy használjuk. Ezt tartsd szem elõtt. Attól még hogy hûdeszép állapotban van az az E30, nem lesz léptékekkel jobb. Az E30 kultúrát azt hiszem elég sokan ismerik, ebbõl születnek az elõítéletek, amit a hozzád hasonló megnyilvánulású emberek csak elmélyítenek. Röviden... de kifejtem neked ha nem érted mirõl beszélek.
][ ВАЗ ][

Hozzátenném, neked, nekem más értékrendem van, pl leszarom ki mit gondol, meg hogy néz rá, ha én élvezem a vezetést. Nekem ez a jó...
][ ВАЗ ][
gondolom ez nem véletlen ,biztos egy starlet is tudja ezt prezentálni😛
wait... neki jobb van, legalábbis számára tuti, és nekem is inább starlet mint eeeharminc... bár nekem inkább bármi, mint az...
Akkor most hülye vagyok, vagy más az ízlésem?
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!