TUNING AUTÓ mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
nem lehetne normálisra megcsinálni mint a Seatnál? vagy a Chevinél?...mé kell baszottnagy dob?

respect to the man in the ice cream van
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

iforged variant
respect to the man in the ice cream van
A segítségeteket szeretném kérni.
Nem tudnátok megmondani, hogy ennek a felninek mi a neve?
Elõre is köszi.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Tehát ezek szerinte én is egy suttyó majom vagyok, azért mert nekem bejön az E30? Vagy most hogy is van ez? És itt már nem arról van szó, hogy nem értem a viccet vagy, hogy te miért csinálod ezt..szoktam én érteni a beszólásaidat, néha röhögök is rajta, de azért ez így egy kicsit sok volt, fõleg egyben. Neked nem tetszik, rendben van, de attól még nem kell véleményt formálni (fõleg ilyen formában)arról, akinek tetszik. Abban egyetértek, hogy sok suttyó van az E30 tulajok közt és majom is, persze hazai viszonylatban gondolok erre, mert tényleg minden hülyegyerek autója lett..de ez nem jelenti azt, hogy minden E30 tulaj ilyen, és azok sem akiknek szimplán tetszik a gép! Remélem érthetõ voltam
:) Semmi okosság :P
Kurva izgi lenne nem, ha mindenki csak virulna arra ami neki tetszik, ami meg nem arra nem szól semmit. Szokásom hogy beszólok, nem tudom fel tûnt-e, de én élvezem, fõleg a reakciókat😊 Semmi rosszindulat nincs benne, csak egy adag rossz tapasztalat, meg vélemény nyilvánítás.
Mi a farkamra lennék irigy? A hörgõ szarkupac, fostömlõ E30-ra? Köszi, nem. Vagy a benne feszítõ MAJOMRA kéne felnézni? Van elég ilyen suta a városban, elég belõlük köszi. Bár még kerregõ kettesgolffal a kedvembe tudtok járni;D...Leszarom hogy a suttyónak ez jön be, nekem nem, szeva😊
A szép E30 se hoz lázba, bocsi. Am. jut eszembe, még mindig csak azt írtam, hogy a helikoptert vinném, semmi fosozás nem volt (mivel nem tákolmányok).<#wink>#wink>Szépnapot