40642
.
-
#121 nem tudom,most hogy így közelebbről nézegetem nekem az egész kocsi gyanús!:DDD
meg az csomagtartó is "jól" csukódik...a motorháztetőn lévő speed felirat is olyan furcsa...vagy csak a kép ilyen szar... -
#120 Az uccsó képen mit tett a hátsó lökös balszélével?
Vagy a középső képen is csak fotosoppal van eltüntetve -
#119 matricák nélkül,fekete színben jobban nézne ki...meg az a szárny se tetszik nekem a csomagtartón...
-
horvath5 #118 Nézzétek meg a honlapomat!
www.gportal.hu/bencesport -
#117 Sopron akkor viszonylag közel van Neked,itt is van 1 szaküzlet,egész elfogadható áron.ITT többek között ennek is megtalálod a linkjét,meg még rengeteg hazai cégnek.Jó böngészést.Jah és a bolt neve CARPOINT.Üdv -
#116 hát az autótuningolás már csak ilyen drága hobbi :l -
zero_cool51 #115 azt én is hallottam a Boombasticot, csak az a baj, hogy Szombathelyi vagyok, és itt az egyetlen lehetőség a Tesco, vagy van egy Momo bolt, csak az meg rohadt drága. -
#114 Boombastik a lurdy házban pl. De ha fellapozol egy tuning & stereot, rengeteg cég elérhetőségét tudod meg ;) -
zero_cool51 #113 én most akarom feltuningolni a kocsimat, de kellene segitség. Tudtok olyan tuningboltot, ahol lehet kapni cuccokat Renault Clio-hoz? (3szög lámpás) -
#112 keresgéltem, de semmi érdekes nincs -
#111 szóval akkor senki nem tud képet tuning xedos 6-ról? Nagy kár :( -
#110 ez az A4-es -
Nuki #109 itt jók vannak:D -
#108 -
olcsó tuning -
#106 baze nemtok irni -
#105 kcisit nagy lett,sry -
#104 Ha emnézed,azuért van eltérés a gyári lökös emg e között,csak nem látni nagyon..azért szinezetlen,mert tesztautó
Mindenesetre ez volt a minta:
-
#103 Suzukinál a Sport=szinezetlen lökhárító? -
#102 Suzuki Swift Sport kémfotók
-
#101 ... -
#100 ték ^.^ -
#99 hi -
#98 uncsi -
#97 Sok lesz a német kocsikból....
-
#96 -
#95 Ja,azért is :P
-
#94 Mert 2es rajongó vagy? :P -
#93 cép -
#92 Szerinted én mért adom el? :P -
#91 apropo Focus kombi...
-
#90 zsír -
#89 lál -
#88 Szóval van saját..
Én egyenlőre családi Focus kombit hajtok..de a semminél az is több -
#87 egy G60at is nehezen tartok fel, nemhogy egy VR6-ost :D -
#86 Majd ha lefényeztettem a lökháritókat
Majd csak fizetéskor :C
Vagy ha megveszED a 3-ast -
#85 itt az ideje egy képnek ;) -
#84 -
#83 Nektek amúgy van valamiylen saját gépetek?Esetleg valami tuningolt járgány? -
#82 Szépek.