40647
.
-
Mindegy...de szerinetm nincs rendbe ezzel a képpel valami! -
zimzumm #1565 Biztos valami szar román gázolajat tankolt bele az ürge nem? -
hulyen nezne ki ha meg a csomagtarto is be tudna kormosodni:)
-
De lehet az valami optiaki tuning, mert ha megnézed pont a lámpáig van és utánna nincs tovább meg lent is hirtelen megszűnik na meg a fény is megcsillan rajta. -
biztos diesel :D:PP -
lol:D ez egy mx5... fiat coupe lampakkal -
szerintem a g35 skyline jobban nez ki -
furcsa a vakuzas miatt.. de nemtom ti hogy vagytok vele.. engem inkabb az erdekelne hogy ezt ENNYIRE szethajtottak hogy az egesz auto segge ilyen kormos?????????/
najo csak a fele.. de akkor is lol.. -
fura ez a kép...én azt mondanám ránézésre hogy belevan vágva a kocsi... -
mi van az ajtóra írva? :P -
tegnap este érkezett meg, még este a garázsomban lekaptam gyorsan...:)
-
kis backfire
-
-
Jójó, csak mondom, hogy talán ven új szín hozzá, vagy vmi, nem kötekedésképp mondtam... -
az oke hogy ugyanugy nez ki mint a 2005os de nem tudom... az volt odairva hogy 2006os modell....
-
Nekem is jobban bejönnek a régebbi fajták...
Ez nemtudom hanyas évjárat, de ennek is nagyon szép alakja van...(Persze villogó nélkül:)
-
'96-os a legszebb :)
mondjuk nem ebben a színben... -
Elnézést a nagy képért.....
-
szép de amúgy full ra ugyan az mint a 2005-ös -
DJviolin #1547 Én is ezen goldolkodom, hogy hagyni kellene. Egyik osztálytársam simson s51-esre csinált nitrot.
Egyébként ezért írtam valamelyik alanti hsz-ben, hogy a hűtést is meg kellene oldani a blokknak. Meg esetleg az alu blokkot újraesztergáltatni valami strapább fémből. Enyém lenne a legvagányabb verda a faluba. Nitros Babetta!
-
Jahh, babetta?
Komolyan mondod?
Hát szerintem hagyd 2-ütemű tuti elolvad... -
DJviolin #1545 inyektor, elektronika.
Nem is tudtam, hogy ilyenek vannak egy babettán. :-))
Hogyan jutassam az injektorba, ha nincs? Vagy akkor a karburátorba próbáljam? -
Én nemértem, hogy mitől 2006-os?
Most is lehet kapni, ez meg ua mint a 2005-ös, csak talán ebben a festésben nem lehetett venni, mármint a csíkkal, ilyen kék volt... -
Oda kell bejuttatni igen, nade a benzncsőbe??
Az inyektorhoz szokták!
Nem hinném ,hogy olyan nagy hűtés kellene neki, mivel kb 3-4 mp-ig inkább hűti a motort, mint forralná, mivel a palackból hideg megy ki!
De a végsebességen nem változtat, mivel az áttételt nem változtatja meg, sem a motor max. fordulatszámát, mivel az elektronika ugyanott tilt! -
Kinek, mi mondom, nekem inkább Skyline! -
DJviolin #1541 Engem csak az elv érdekelne. Elmondom az én elméletemet:
Fogom a nitro tartályt, abból egy csövet vezetek a benzincsőhöz, azt egy T elosztóval összekötöm, hogy amikor a tartályból szívja a motor a benzint, egy gomb megnyomásával engedélyt adok a nitrónak is, hogy fojjon, ezáltal a motorhoz már a kellően beállított benzin-nitro keverék fog eljutni, ezáltal plusz teljesítményre sarkallom a motort. Ezért kellene valami aktív hűtést rádobni a blokkra, hogy ne égjen szét. Szerintem egy 10-15 km/h-val kintebb tudnám tólni a végsebességét pár másodpercre.
Ez az én elméletem. Vagy a nitrót a motorba kell bevezetni? Nemtom. Autóknál mi az elv? Ott is az üzemanyagáramba kell beiktatni a nitrót, vagy a motorhoz? -
a szín az tényleg N.o.1 csak azzal a randa csíkkal nem kéne elcsúfítani!!!! -
Van egy Babettám.
de... na mind1
ilyet nem ismerek , optikait még talán, vagy festőt...
neten kell keresgélni
-
DJviolin #1538 Nitro tartály, benzincső, T elosztó, szivattyú, aktiváló gomb, blokkhűtés, Babetta egymással való vegyitését értem motor tuning alatt. :-) [Én crazy lenni!] -
az oke hogy nem valtozott sokat de ez a szin.... Imadom ezt a fajta keket..:D -
szép tényleg
de nem sokat változott...
-
tuning alatt mire gondolsz?? -
Pusz mindenkinek.
Megtalaltam a Dodge Viper 2006-os modelljet. Szerintem eszmeletlen gyonyoru lett
Szerintetek?
Dodge Viper 01
Dodge Viper 02
Dodge Viper 03
Dodge Viper 04 -
DJviolin #1533 Sziasztok!
Tudnátok segíteni motor tuningban, vagy csak autó tuninggal foglalkoztok? -
Yoz #1532 Ez a narancs a legjobb, nagyon sok pénz kell ahhoz hogy vegyél egy ilyen autót mondjuk 4. autónak (én 4. -nek venném) -
én a hummerekkel úgy vagyok hogy hobbiautónak jó lenne de csakis annak, semmi többnek. rendes autónak egy BMW M5 öt képzelnék el magamnak... -
narancs geiger:
-
Yoz #1529 A kék bejövősebb nekem. -
Nagymamám biciklién vannak 28"-os kerekek :D Akár azt is alá lehetne rakni :D -
Zöld Geiger: