40647
.
  • FOXX supreme
    Mindegy...de szerinetm nincs rendbe ezzel a képpel valami!
  • zimzumm
    Biztos valami szar román gázolajat tankolt bele az ürge nem?
  • CSOCSO
    hulyen nezne ki ha meg a csomagtarto is be tudna kormosodni:)

• streeter
    De lehet az valami optiaki tuning, mert ha megnézed pont a lámpáig van és utánna nincs tovább meg lent is hirtelen megszűnik na meg a fény is megcsillan rajta.
  • Zetorg
    biztos diesel :D:PP
  • CSOCSO
    lol:D ez egy mx5... fiat coupe lampakkal
  • CSOCSO
    szerintem a g35 skyline jobban nez ki
  • CSOCSO
    furcsa a vakuzas miatt.. de nemtom ti hogy vagytok vele.. engem inkabb az erdekelne hogy ezt ENNYIRE szethajtottak hogy az egesz auto segge ilyen kormos?????????/
    najo csak a fele.. de akkor is lol..
  • FOXX supreme
    fura ez a kép...én azt mondanám ránézésre hogy belevan vágva a kocsi...
  • modellmaker
    mi van az ajtóra írva? :P
  • JGTC
    tegnap este érkezett meg, még este a garázsomban lekaptam gyorsan...:)

• JGTC
    kis backfire
  • JGTC
  • MikX
    Jójó, csak mondom, hogy talán ven új szín hozzá, vagy vmi, nem kötekedésképp mondtam...
  • Crazygirl
    az oke hogy ugyanugy nez ki mint a 2005os de nem tudom... az volt odairva hogy 2006os modell....
  • FOXX supreme
    Nekem is jobban bejönnek a régebbi fajták...

Ez nemtudom hanyas évjárat, de ennek is nagyon szép alakja van...(Persze villogó nélkül:)

• Zetorg
    '96-os a legszebb :)

mondjuk nem ebben a színben...
  • FOXX supreme
    Elnézést a nagy képért.....

• XenonIceX #1548
    szép de amúgy full ra ugyan az mint a 2005-ös
  • DJviolin
    Én is ezen goldolkodom, hogy hagyni kellene. Egyik osztálytársam simson s51-esre csinált nitrot.

Egyébként ezért írtam valamelyik alanti hsz-ben, hogy a hűtést is meg kellene oldani a blokknak. Meg esetleg az alu blokkot újraesztergáltatni valami strapább fémből. Enyém lenne a legvagányabb verda a faluba. Nitros Babetta!
  • MikX
    Jahh, babetta?
    Komolyan mondod?
    Hát szerintem hagyd 2-ütemű tuti elolvad...
  • DJviolin
    inyektor, elektronika.

Nem is tudtam, hogy ilyenek vannak egy babettán. :-))
    Hogyan jutassam az injektorba, ha nincs? Vagy akkor a karburátorba próbáljam?
  • MikX
    Én nemértem, hogy mitől 2006-os?
    Most is lehet kapni, ez meg ua mint a 2005-ös, csak talán ebben a festésben nem lehetett venni, mármint a csíkkal, ilyen kék volt...
  • MikX
    Oda kell bejuttatni igen, nade a benzncsőbe??
    Az inyektorhoz szokták!
    Nem hinném ,hogy olyan nagy hűtés kellene neki, mivel kb 3-4 mp-ig inkább hűti a motort, mint forralná, mivel a palackból hideg megy ki!
    De a végsebességen nem változtat, mivel az áttételt nem változtatja meg, sem a motor max. fordulatszámát, mivel az elektronika ugyanott tilt!
  • MikX
    Kinek, mi mondom, nekem inkább Skyline!
  • DJviolin
    Engem csak az elv érdekelne. Elmondom az én elméletemet:

Fogom a nitro tartályt, abból egy csövet vezetek a benzincsőhöz, azt egy T elosztóval összekötöm, hogy amikor a tartályból szívja a motor a benzint, egy gomb megnyomásával engedélyt adok a nitrónak is, hogy fojjon, ezáltal a motorhoz már a kellően beállított benzin-nitro keverék fog eljutni, ezáltal plusz teljesítményre sarkallom a motort. Ezért kellene valami aktív hűtést rádobni a blokkra, hogy ne égjen szét. Szerintem egy 10-15 km/h-val kintebb tudnám tólni a végsebességét pár másodpercre.

Ez az én elméletem. Vagy a nitrót a motorba kell bevezetni? Nemtom. Autóknál mi az elv? Ott is az üzemanyagáramba kell beiktatni a nitrót, vagy a motorhoz?
  • JGTC
    a szín az tényleg N.o.1 csak azzal a randa csíkkal nem kéne elcsúfítani!!!!
  • JGTC
    Van egy Babettám.de... na mind1

ilyet nem ismerek , optikait még talán, vagy festőt...

neten kell keresgélni
  • DJviolin
    Nitro tartály, benzincső, T elosztó, szivattyú, aktiváló gomb, blokkhűtés, Babetta egymással való vegyitését értem motor tuning alatt. :-) [Én crazy lenni!]
  • Crazygirl
    az oke hogy nem valtozott sokat de ez a szin.... Imadom ezt a fajta keket..:D
  • JGTC
    szép tényleg de nem sokat változott...
  • JGTC
    tuning alatt mire gondolsz??
  • Crazygirl
    Pusz mindenkinek.

Megtalaltam a Dodge Viper 2006-os modelljet. Szerintem eszmeletlen gyonyoru lett Szerintetek?

Dodge Viper 01
    Dodge Viper 02
    Dodge Viper 03
    Dodge Viper 04
  • DJviolin
    Sziasztok!

Tudnátok segíteni motor tuningban, vagy csak autó tuninggal foglalkoztok?
  • Yoz
    Ez a narancs a legjobb, nagyon sok pénz kell ahhoz hogy vegyél egy ilyen autót mondjuk 4. autónak (én 4. -nek venném)
  • Sland
    én a hummerekkel úgy vagyok hogy hobbiautónak jó lenne de csakis annak, semmi többnek. rendes autónak egy BMW M5 öt képzelnék el magamnak...
  • Sland
    narancs geiger:

• Yoz
    A kék bejövősebb nekem.
  • streeter
    Nagymamám biciklién vannak 28"-os kerekek :D Akár azt is alá lehetne rakni :D
  • Sland
    Zöld Geiger: