Akkezdet Phiai
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...Itt AKKEZDET... Itt AKKEZDET.... én itt vagyok kevés a rajongó? Õk a legjobbak
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
No miva'? Hóvá tüntek Akkezdet rajongók?Elfolytatok az oldalwiz-el? Én jelen vok, de ide már elég rég volt írva :/
én ott leszek az biztos mind1 hogy hol lesztek csak akkor a vélgeges helyet majd íd már be pls htx
Na tehát akkor:
Tavaszig az utolsó Kezdet Phiai koncert MA ESTE a BAMBOO-ban (oktogonnál, Dessewffy u. 44. egyetlen sarok az eredeti helyszíntõl)
Belépõ 800 forint
dj-k:
Frequent
Nadia
Gerysson
Saiid
kapunyitás 10kor, partyesz reggelig, mindenki hozzon magával, még egy embert Laughing
Tavaszig az utolsó Kezdet Phiai koncert MA ESTE a BAMBOO-ban (oktogonnál, Dessewffy u. 44. egyetlen sarok az eredeti helyszíntõl)
Belépõ 800 forint
dj-k:
Frequent
Nadia
Gerysson
Saiid
kapunyitás 10kor, partyesz reggelig, mindenki hozzon magával, még egy embert Laughing
na van egy olyan dolog, hogy utolsó pillanatban bejött, hogy a bamboo-ban meg lehetne csinálni a partit, de rizikópara van, úgyhogy fain lene, ha visszajeleznétek, hogy hányan jönnétek le, ezt már mi szervezzük, és az idõpara miatt tudjuk, hogy sokan lemondtatok a buliról, és szeretnénk, ha meglenne a búcsubuli, de bukni azért nem szeretnénk rajta, csak azért, hogy meglegyen, úgyhogy király lenne, ha irkálna, aki jönne, a körülmények ugyanazok, a hely 25méterre van az eredeti helyszíntõl...
elõre is kösz mindenkinek...
csum
saiid
elõre is kösz mindenkinek...
csum
saiid
MIGHTY RUCKUS néven új partysorozat indult november 12-tõl minden szombaton!
Hol: UNDERGROUND BP (volt Inside)
Budapest, Teréz Krt. 30.
Belépô: 800 HUF
December 10:
Dj Zefil
Dj Gerysson
Nadia vs Frequent
Akkezdet Phiai
22.00-23.00: INGYEN SÖR!
Minden buliban meglepetés!
Hol: UNDERGROUND BP (volt Inside)
Budapest, Teréz Krt. 30.
Belépô: 800 HUF
December 10:
Dj Zefil
Dj Gerysson
Nadia vs Frequent
Akkezdet Phiai
22.00-23.00: INGYEN SÖR!
Minden buliban meglepetés!
szerintem a célzások jók: tiszetelik stb. stb.
végülis a Beat Support az õ és GeriSkillz cucca ugyhogy nem is hiszem, hogy ha leoltanák õt akkor fenn lenne rajta, de hát ki is vehetõ belõle hogy becsülik, tisztelik...
de sztem ebben a szakmában majdnem mindenki tiszteki Atroscsé-t...
végülis a Beat Support az õ és GeriSkillz cucca ugyhogy nem is hiszem, hogy ha leoltanák õt akkor fenn lenne rajta, de hát ki is vehetõ belõle hogy becsülik, tisztelik...
de sztem ebben a szakmában majdnem mindenki tiszteki Atroscsé-t...
hogy üssön.. abbol is aza remix
Bbatman nem annyira jön be de nem rossz..nem igazán értem a célzások okát Artosra..
Bbatman nem annyira jön be de nem rossz..nem igazán értem a célzások okát Artosra..
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
<#wink>#wink>
pf esztmegnéztem ezdeszar
sztem a Bbatman - asszem ez a címe
Beat Support-ról
Beat Support-ról
hehe na felnézek én is 😊
szal nektek meik a kedvenc számotok?
sztem a legjobb: hogy üssön
szal nektek meik a kedvenc számotok?
sztem a legjobb: hogy üssön
[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]
kárh nm vettem észre hamarabb ezt a topicot..: )
ez itt a kezdet fija heló szija mi a neved nyújtsd ki anya a nyelved ha magyar az anyanyelved: )
nagyon adja amúgy
ez itt a kezdet fija heló szija mi a neved nyújtsd ki anya a nyelved ha magyar az anyanyelved: )
nagyon adja amúgy
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
www.wacuumairs.com ittvannak zeneszövegek meg belelehet hallgatni zenekbe 😊
Pedig otthon rád is, biztos fõznek mosnak,vagy le se fosnak 😊 jo szövegük van 😛P
a hajléktalanok éhesek a prostik écesek.. 😛
a hajléktalanok éhesek a prostik écesek.. 😛
tleg nem igy van amit irnak az csak a masodik versszak 😉))
DICK egyre többb Rappos Topig lesz!!!!!
KezdetPhia!!!!!! Ph-val nem f-el!!!!!!!!!!
<#smile>#smile>
<#smile>#smile>
Jahh, nézd meg a zeneszoveg.hu oldalon a "Vers mindegy kinek..." c szám szövegét... Szerintem full nem így van
Abit AN-7,AMD Barton 2500+,2*512 Mb PC3200 RAM, Inno3D 6600GT + Zalman VF700Cu, 200Gb Samsung sATA, Pioneer 111D DVD-RW + LG GDR8163B Mysterium, Chieftec 360W, Aerocool Aeroengine II
← ElőzőOldal 2 / 2