Pro Evolution Soccer 5 [WE9]

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hogy lehet ollózni? már a pes4-ben sem jött össze nekem! game paddal játszom a játékot!
Gascoigne
Ok, bocs

Ps3 ID: Gascoigne74

Breki33
sztem ezt a másikba P
Gascoigne
Ezt lõttem:

Ezt kaptam:

Gascoigne
A táblákat már sikerült betennem, sõt még gólt is sikerült rúgnom végre. 😊Na meg egy szépet kaptam is. 😊Majd kilinkelem.

Gascoigne
Hát szerintem meg egy 8ms-es Viewsonic, már elég jól futattja a játékokat, de attól még neked persze lehet hogy jobb a crt. 😊Bocs az off-ért.

Breki33
fraps-al

sztem a Live Ran zenéje tökéletes
forza milan
énis elkezdtem itt videozni a gamebe de van pár problémám,meeg pár kérdés😄!ti mien felvevövel vesztek fel,fraps vagy mi?ja valaki tudna ajánlani valami jó pes5 videohoz illö zenét?kössz!ja,és movie makerrel szenvedek,hangtalan videot már csináltam hogy zene is van alatta,deha hanggal veszek fel nem importálja be!hellpp pls,és kösszi!

Breki33
énis fáradt vagyok

természetesen nem én linkeltem.........
Kaplan
Oké, oké . Aztán rájöttem mit jelent, de gyorsabbnak találtam , hogy megkérdezzem.
1. Csak 14 vagyok és nem angolt hanem németet tanulok!
2. Tudok angolul de ez a hét teljesen lefárasztott pszihikailag.
3. Azért kösz....

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Breki33
nem mert ennyit illik angolul tudni

de mondtam, hogy egyszerûbb az exe amit kilinkeltem a másikban
Kaplan
THX 😄

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

jAsOn VoOrHeEs
Amikor ott vagy annál a résznél ahol a stadiont meg az egyéb cuccokat kell beállítani akkor a válaszd ki a lentebb látható dolgok közül azokat amiket használni akarsz ( pl. a 25 perces idõhöz nyomd meg az F5-öt ) majd pedig ha billentyûzettel tolod a játékot akkor nyomd meg az E-t és a Q-t ( ha pedig gamepaddal akkor az R1-et és az L1-et )
Persze billentyûzet esetén csak akkor ha nem állítottad át. A lényeg, hogy annál a helynél ahol a stadiont kell kiválasztani ott lapozgatni kell 😊

F1 5min
F2 10min
F3 15min
F4 20min
F5 25min
F6 30min
Einf (INS) Condition.Home prev
Entf (DEL) Condition.Home next
Pos1 (Home) Condition.Away prev
Ende (END) Condition.Away next
F7 Injuries on
F8 Injuries off
F9 Entrance.Scene on
F10 Entrance.Scene off
F11 Stadium.Effects on
F12 Stadium.Effects off

De ez a PES5.exe-s megoldás valóban egyszerûbb! <#zavart1>

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Kaplan
Csak mert Juve-s vagyok??? 😊
Ha nem lennék az akkor nem mondtad volna el? 😄
Az f1,f2,f3 -okat hol köll megnyomni?

Breki33
csak mer Juve-s vagy

be kell másolni a játék könyvtárába

de az exe-s változatt egyszerûbb
Kaplan
Azt írja Failed Run!
Make sure this is in the game dir.
Ez mit jelent?

Kaplan
Hát van ilyen , viszont sok minden jó lett.

Kaplan
ÓÓÓÓ
Nagyon köszönöm a gyors, korrekt és feletébb pontos választ! 😉
Thanks!

The Hedgehog
Egyébként kicsit idegesítõ, hogy szétfújja a meccset a bíró. Tisztára olyan mintha magyar bajnokit játszanék amikor az Arsenal - Chelsea meccset nyomom. Rendes angol bíró olyanokért nem fúj amikért itt elõnyszabályt meg szabadot kapok... Ez nagyon el lett baltázva.

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

The Hedgehog

jAsOn VoOrHeEs

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Kaplan
Van már hozzá valami kis ügyeskedés , hogy ne csak 5 perc legyen a meccs?

mohus
na elindult?😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
mi lehet egy tft-n szép?😊 én most vettem moncsit de maradtam a crtnél😞(( játékra sztem nem "jó" a tft vagyis crtn szebb

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Rudee
Controller confignál minden le van írva.

Szar Bayern, szar Bayern :)

to Mohus....

de jó lenne már valami bumm....

Hát ennek is vannak hibái.......mind1 majmegszokom

de jó lenne már valami bumm....

csõ, valaki le tudná írni a navigációt, elég rég jáccotam már ugyanis a PES sorozattal, és elfelejtettem mi micsoda! kössz
hát ja!! és az még szebb is 😛

Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!

The Hedgehog
a gombkiosztásnál ott van mivel kell... az R1+szöketetéssel pedig kiugratni tudod magasan a játékost, bár a gyakorlott gamerek már a sima íveléssel is tudják ezt ügye 😊

The Hedgehog
lehet....

lehet egyébként emelni a gémben? nekem nem igazán jött össze o: se a kapáslövés

BUDA > miskolc.

Normal Long kamera, az a legjobb

Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!

Gascoigne
Én 75Hz-en játszom TFT-n, és szép. 😊 De azért kipróbálom 65Hz-en is, kíváncsi vagyok.

Johnny23
de 1ébként ténleg picit elmosodott (wide kameraállásbol(amin sztem mindenki jáccik; végül is ua.,mint PES4/WEi8,semmivel sem"optimalizáltabb a megjelenés).....viszont nem értem,hogy ezeket miért nem 100HZ-re optimalizálják alapbol???<#confused><#nemtudom>

komolyan a lobo patch is,azt irja 65Hz (for the best)....és ténleg azon a képfrissitésen jóval konturosabb/élesebb minden,viszont 3perc után kiugrik a szemem a villodzástol!

<#nemtudom>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

The Hedgehog
jah! hát szép marketing szöveg volt a részükrõl... 😊

mohus
"nem... más kicsit, de ugyanolyan konzolos elmosott valami"

én monsdtam hog ynem lesz "külön" fejlesztõcsapat PC-re😊

majd a PS3 után lesz érdemes 7800GTX-eket tenni a gépekbe fockához😊

mohus
de cserébe megkaptad hogy külön lehet a sportszárat gatyót mezt változtatni...

egyébként az editben meg ott dekázik a faszi animnak😊az pl állat

nem jó a menü??

nekem ronaldinho, kaka "beúszik"....százszor jobb mint a PES4

már értem, miért ilyen üres ez a topic 😄, most látom hogy a Konami ... topicba írtok :|

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Hát ez a lassan szálló labda valami spéci effekt lehet nálad,mert most külön figyeltem erre de én semmi gondot nem látok ezen a téren.

Ami hibát én látok az mondjuk hang téren annyi hogy talán nem kéne minden passzhoz ez a "puffanás" hang,amivel elrúgja a labdát,elég lenne csak amikor jobban belerúg az ember a labdába.
Meg a kapus manuális kihozásával nem tudom mit csináltak,de nekem most szögleteknél csak tipródik ott szerencsétlen de nem mozdul a labdára,meg a szembõl jövõ emberre se nagyon mozdul ki hiába nyomom neki a "háromszöget".

Johnny23
ne aggodj,olyan sokáig nem fogunk vele játszani, csak addig mig ki nem jön a FULL!!<#awink>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Forrest Gump
Megnéztem én is a demót.
Hát srácok minden részvétem azé, aki játszik ezzel egy percet is.
Ne értsétek félre, nem titeket akarlak sértegetni, hisz nem ti írtátok a játékot.
A legnagyobbat azon nevettem, ha felívelek egy labdát, na nem a pálya másik végébe csak mondjuk keresztbe 10-20 méterre, iszonyú sokáig a levegõben van a labda. Az embernek az az érzése, hogy soha nem fog leesni.Egy az egyben strandlabda feeling.Írányíthatoság nagyon rossz sztem.
De akinek tetszik azé játszon vele amennyit csak bír!<#vigyor0>
Sok onlineligába ne reménykedjetek szerintem.
The Hedgehog
na erre kíváncsi vagyok bár megmondom õszintén attól félek, hogy ez ront a játékmeneten 😞

Szerintem nehezebb a lövés is.Maga az irányitás lett nehezebb,mert a ember-labda kapcsolata sokkal bizonytalanabb.Épp ezért már lövõhelyzetbe kerülni is eleve nehezebb.

The Hedgehog
Ahhoz majd szép bika gép kell, dehát ez így mûködik... a PC lépést tart a konzolokkal. Az biztos, hogy a jelenlegi ajánlott konfig a következõ PES-nél már a minimum lesz.

Egyébként, hogy érzitek?! A lövések mennyire lettek realisztikusabbak, könnyebb kapura küldeni vagy esetleg nehezebb. Miben változtattak ezen a téren?

Igen,csak ahhoz majd milyen pc kell?
Amugy én a Pes 4 és 5 között most nagyobb változásokat érzek (leginkább a játékmenetben) mint ami a 3 és 4 között volt.

The Hedgehog
az utóbbi 2 évben azonban minimális változtatások estek a játékon... talán azért mert már elérték a PS2 határait, be kell érni ennyivel. Remélhetõleg a PS3-ra érkezõ PES6/WE10 már egy új generációt fog képviselni

KB 5 éve szinte minen nap játszok ennek a játéknak az aktuális részével.És évrõl évre csak jobb lett.Ugyhogy ki kell állnom mellette.<#vigyor4>

Rudee
Konami topikba be van linkelve egy.

Szar Bayern, szar Bayern :)