Képek a Serious Sam második részéből
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ugye azér ez a Second ecounter folytatása lesz?
Én is piszkosul várom <#eljen>#eljen>
Ha jól emlékszem a DOOM 2 óta a Serious Sam sorozat volt az elsõ olyan FPS, amiben COOPERATIVE (azaz egymást segítve, nem egymást agyatlanul <#violent>#violent> gyilkolászva) végig lehetett játszani a sztorit.
Ez az a játékmód, amit sajna a faktikai FPS-ekbõl is rendre kifelejtenek <#nemtudom>#nemtudom>
Ha jól emlékszem a DOOM 2 óta a Serious Sam sorozat volt az elsõ olyan FPS, amiben COOPERATIVE (azaz egymást segítve, nem egymást agyatlanul <#violent>#violent> gyilkolászva) végig lehetett játszani a sztorit.
Ez az a játékmód, amit sajna a faktikai FPS-ekbõl is rendre kifelejtenek <#nemtudom>#nemtudom>
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
De nagyon várom az egyik nagy kedvenc......
Amugy nem is drága mindkét rész 1290Ft....
Amugy nem is drága mindkét rész 1290Ft....
A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
Jah, ertem. 😊
Fene se erti ezeket a jatekkeszitoket. 😄
Fene se erti ezeket a jatekkeszitoket. 😄
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Nem.
Az a Serious Sam: The Second encounter volt, de az nem a második rész volt, hanem amolyan Serious Sam 1.5.
Az a Serious Sam: The Second encounter volt, de az nem a második rész volt, hanem amolyan Serious Sam 1.5.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Ez, de beteg! Naon szeressük.
de igen (a hirben be is van linkelve)
ennek ellenére ha a fejlesztõk szerint ez a második (http://www.serioussam2.com), akkor ez a második, kész passz.
ennek ellenére ha a fejlesztõk szerint ez a második (http://www.serioussam2.com), akkor ez a második, kész passz.
Nem akarok hulyenek tunni, mert mostansag nemnagyon figyelem a jatekhireket, de nem volt mar eccer egy serious sem 2? Nekem meg is van vhol asszem..
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!