cashfiesta
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Irtam egy olyan szoftvert, amelyik amint leült a kis emberke azonnal egy sinushullámban felvitte az egeret a reklámfelületre, majd vissza az elõzõ pozicióba. Amikor pedig a kis emberke elindult, akkor egy procedure segitségével kerestem a sétáló emberke 4 megadott képpontjának szinét a reklámcsikokon. Ez nehézkesen mûködött, mert valamennyi átlátszósága van a kis emberkének, de végülis mikor leprogramoztam a 2%os szinbeli tûréshatárt, akkor a világos szinû bannereken már elég gyorsan megtalálta az eljárás az emberkét, és azonnal rá is kattintott. Kb 15en regisztráltak alám, köztük a kollégáim számítógépén futtatott programok is. A vége a dolognak az lett, hogy egy büdös fillért sem kerestünk a dologgal, az összeg valahogy leosztódott kb 1/tizezred részére, amit online vásárlásokra lehetett volna felhaszálni, de azt is csak a termék árának bizonyos hányadáig. Utána nekiálltam olvasgatni a dologról, és kiderült, hogy mind átverés. Bármit képes vagyok leprogramozni, de a legtöbb oldalon csak kamu csekkek vannak, hogy bezzeg nekem már fizetett egy csomót, és sarokházat épitettem belõle. Kamu az egész, ilyenben ne higyjen senki.
---------------------------- :-/
Az oldalam amugy:penzado.uw.hu
Amíg aludtam, addig simán elfutogatott...
Fizetnek egy idõ után, de NAGYON sokat kell addig futnia, nekem van 3 progim is az emberke futtatására 😉
Amíg nem akars precíziós egér mûveleteket végrehajtani az ébrentartó progi(k) mellett, addig nincs is baj 😉 (photoshop, flash, stb.)
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
semmi értelme nincs csak az hogy cseszegeted a másikat. Sõt, még meg is utál....
Mégha nem is számít 1 ember a földön!
... got nothin to share with you...
A téma zárható, mivel van már ilyen topic. Voltam zárás elõtt én is😄
Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
ja és én is voltam zárás elõtt 😄
OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu
Nem fizettek egyszer sem, hónap végén lenullázódtak a pontok, pedig elvileg át lehet vinni.
Szóval nagyon nem jött össze, hagytam a fenébe.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
EZ AZ!!!
A file kicsit bénán van megoldva, szal kicsomagolás után írd át a nevét Emblore.exe -re
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
üdv: Vitona
3 év...
3 óráig sem bírnám 😊
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
Közben 80x behal a winfosod,elszáll a vinyód,és 15x tökön szúrod magad,azért az ócska 20 dolcsiért,ami addigra 2000 ft fog érni.
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#merges2>#merges2><#merges2>#merges2><#wilting>#wilting>
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Valaki próbálta már ezt? (Ez egy olyan reklám, amiért ha futtatod netezés közben, és elérsz egy limitet, fizetnek.) Mi a véleményetek errõl? Lehet valami kémprogram jellege?