DrIVer: Parallel Lines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
már csak a végleges magyaritásra várok, aztán nekiülök 😊 (nem a megértés miatt, de joérzés h nem kell "forditanom" 😊 )
Forza.

de azért én bízom benne 😊 úgyhogy ha valaki megtalálta, ejtsen majd el egy hsz-t 😄
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),
1. Játék elindítása
2. Esc - gomb megnyomása
3. Options - szóra kattintás
4. Cheats - szóra kattintás
5. Enter Cheats Code - szóra kattintás legfelül,
(fekete háttéren megjelenik középen egy hosszú fehér vonal)
6. a kód beírása NAGY BETÜKKEL, aztán a RETURN / ENTER gomb megnyomása
(például: IRONMAN - halhatatlan lesz)
7. az IRONMAN beírása után megjelenik az Invincibility - szó, ott
ON állásba kell állítani, akkor az egész játékban örök életû lesz.
8. Accept - szóra kattintással már használaható is
9. Lehet játszani... 😊
Az alábbiakat lehet beírni :
ROLLBAR (sérthetetlen jármû)
GUNBELT (kifogyhatatlan lõszer)
ZOOMZOOM (végtelen nitró) csak a nitróval felszerelt autón, motoron
IRONMAN (halhatatlanság)
KEYSTONE (nagyon gyenge zsaruk)
TOOLEDUP (ingyen lehet vásárolni)
GUNRANGE (minden fegyver)
CARSHOW (összes jármû)
Hint: Customize car:
In the 1977 Era, go out of your safe house, then turn right. Then keep on straight until you find an alley way. In it you can find a place where you can customize your car with new wheels, body kit, side skirts, front, bumper, etc. Note: It is not available in the 2006 Era.
To customize your cars for less, successfully complete the game then choose the car or bike store at Rays. If it is for the 2006 era go to the 1977 era then customize it for ten times less money.
az elsõ felét értem, de a második fele nem nagyon világos, hogy mit is akar mondani...
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
vagyis tökösnek kell lenni hozzá! zúzzál meg egy rendõrautót kezdésnek!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Nem<#szomoru1>#szomoru1>
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
elég szánalmas ahogyan keresik a T. fórumozók az alkalmat, hogy kioktassák a másikat saját felsõbbrendûségüket kihangsúlyozandó, meg mert az a menõ, és különben is mindenki más idióta, fõleg az aki nem tud angolul.
mellesleg pont az én felfogásomat kicsinyled le, miközben meg sem értetted, hogy min siránkoztam.
ehhez télleg ész kell...
nem, mindig bizonyos pontok után ment (megjegyzem, hogy a képernyõn is jelzi ezt egy lemez ábrájával) tehát feladatok teljesítése után, mindig, ahogy egyre feljebb lépsz...
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Elõre is köszi!
ahogyan ünneplitek a magyar nyelvet, az valami triviális.
Jó játékkal, egy jót játszani, nagyon jó !!!
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Mikor lesz az a nem sokára mert eddig direkt nem jáccottam csak az elején két küldi erejéig😄
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Útközben úgy is rájöttünk volna a fegyverek kezelésénél, mert ugye mindenki kipróbálja a right klikket, szal nem csak bal klik azt cu+lövöldözések...+ hozzá néhány f+e kombók nyomogatása...
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu