DrIVer: Parallel Lines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
ez a magyaritás mit tud? teljes ??

Forza.

arty
thx!

már csak a végleges magyaritásra várok, aztán nekiülök 😊 (nem a megértés miatt, de joérzés h nem kell "forditanom" 😊 )

Forza.

nagyon nem tetszik, a 3 jobb volt

Az összes játékhelyzet és valódi autónevek a játékban, letölthetõk

innen.

stargatelost
szóval kamu az egész...
de azért én bízom benne 😊 úgyhogy ha valaki megtalálta, ejtsen majd el egy hsz-t 😄

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

fel kell venni

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

a csillag mit jelöl mit kell ott csinálni?
csak az a baj hogy a játék a 1978 és 2006-ban játszódik, nem 1977-ben. Szerintem ez bizonyitja hogy nincs semmiféle rejtett garázs

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Közben rájöttem. <#idiota><#taps><#taps><#taps><#idiota>

Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),

próbáltalak rávezetni. ahol ezt írja ki, oda úgy kell menni, hogy már üldöznek a sintérek.
Nem erre gondoltam. Ez egy konkrét küldetésnél írja ki. 3 helyre kell elmenni. 2006-ban ~70-75% körül járok.

Cheat beírása :

1. Játék elindítása
2. Esc - gomb megnyomása
3. Options - szóra kattintás
4. Cheats - szóra kattintás
5. Enter Cheats Code - szóra kattintás legfelül,
(fekete háttéren megjelenik középen egy hosszú fehér vonal)
6. a kód beírása NAGY BETÜKKEL, aztán a RETURN / ENTER gomb megnyomása
(például: IRONMAN - halhatatlan lesz)
7. az IRONMAN beírása után megjelenik az Invincibility - szó, ott
ON állásba kell állítani, akkor az egész játékban örök életû lesz.
8. Accept - szóra kattintással már használaható is
9. Lehet játszani... 😊

Az alábbiakat lehet beírni :

ROLLBAR (sérthetetlen jármû)
GUNBELT (kifogyhatatlan lõszer)
ZOOMZOOM (végtelen nitró) csak a nitróval felszerelt autón, motoron
IRONMAN (halhatatlanság)
KEYSTONE (nagyon gyenge zsaruk)
TOOLEDUP (ingyen lehet vásárolni)
GUNRANGE (minden fegyver)
CARSHOW (összes jármû)
stargatelost
na, van valami hír arról, hogy valaki megtalálta e már a rejtett garázst? felvettem az összes csillgagot, de nem nagyon találom...

Hint: Customize car:
In the 1977 Era, go out of your safe house, then turn right. Then keep on straight until you find an alley way. In it you can find a place where you can customize your car with new wheels, body kit, side skirts, front, bumper, etc. Note: It is not available in the 2006 Era.

To customize your cars for less, successfully complete the game then choose the car or bike store at Rays. If it is for the 2006 era go to the 1977 era then customize it for ten times less money.

az elsõ felét értem, de a második fele nem nagyon világos, hogy mit is akar mondani...

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

amikor fel akarsz venni egy új feladatot, vagy odaérnél egy rejtekhelyre, de üldöznek a rendõrök, akkor mondja: "lose the tail!"
vagyis tökösnek kell lenni hozzá! zúzzál meg egy rendõrautót kezdésnek!
Mit kell csinálni annál a küldinél mikor 3 helyre kell elmenni ahol gangsták vannak és valami olyant ír ki, hogy "You need a tail."?

Humesz
Igazad van 😄
bujogatás
bertino
ez csak szikla mögé bujogatás...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Gerbill
"azt viccnek szántam - ennyire nem egyértelmû?"
Nem<#szomoru1>

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

azt viccnek szántam - ennyire nem egyértelmû?
elég szánalmas ahogyan keresik a T. fórumozók az alkalmat, hogy kioktassák a másikat saját felsõbbrendûségüket kihangsúlyozandó, meg mert az a menõ, és különben is mindenki más idióta, fõleg az aki nem tud angolul.
mellesleg pont az én felfogásomat kicsinyled le, miközben meg sem értetted, hogy min siránkoztam.
bertino
inkább azon gondolkodj, hogy jutott ilyen marhaság az eszedbe, hogy összevissza ment 😄
ehhez télleg ész kell...

leborulunk eléd Mr. agy.
bertino
gratulálok, a te felfogásod se vmi irigyelni való

nem, mindig bizonyos pontok után ment (megjegyzem, hogy a képernyõn is jelzi ezt egy lemez ábrájával) tehát feladatok teljesítése után, mindig, ahogy egyre feljebb lépsz...

ezek szerint vélelenszerûen csinálja.
bertino
mondjuk mert alapbol ment a játék ?

ritka egy fos játék ez. megcsinálok egy feladatot, direkt el is mentem másik profilnak is, de csak elfelejti. mi a kínkeserves búbánatért nem lehetett rendes save/load kombinációt használni?
bertino
😄DDDDDDDDDDD

Hogyan kell beírni a cheat kódokat mertz nem jöttem rá:S
Lacee86
Mennyi rekció jött tegnapi szerény kérdésemre, igaz a kérdés feltétele után elindítottam a játékot és rájöttem mit kell tenni. Azért nem kell egybõl lehülyézni az embert, errõl ennyit...

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Sziasztok! Nem tudja valaki miért lehet , hogy a játék közben mindig fekete négyzetek villannak fel és ez miatt néha szaggat egy kicsit?!?!
Elõre is köszi!
arty
köszi! 😊 én megvárom a véglegest, ezekszerint már nem kell sokat aludnom 😊

Forza.

"csít"
ahogyan ünneplitek a magyar nyelvet, az valami triviális.
Diodi
Kipróbálható az alap magyarítás.
A véglegeset is hamarosan

innen le lehet tölteni.

<#wink>

Jó játékkal, egy jót játszani, nagyon jó !!!

Figy. Nekem nem tetszik, neked tetszik. A 3-al fordított a helyzet... Nem vagyunk egyformák...

JaSoN HuNTeR
3 jobban tetszet??Az egy rakás ****... Sajnos nagyon elrontoták,ez ahozképest aranybánya...Szerintem nagyon jó ez a Driver...

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Nekem a 3 jobban tetszett.

továbbá, ha elmentek egy autót, és azt késõbb elhagyom valahol attól még visszateleportál? meggyógyulni gondolom nem fog magától, az világos. és ha direkt meg akarok szabadulni egytõl az hogyan lehetséges? van egyáltalán limitje a garázsoknak?
pár dolog nem világos. ha valamennyire melegen fejezõdik be egy küldetés attól még magától ment egyet a játék? mert ha a mentést visszatöltöm akkor teleportál a garázsba és a sintérek is lekopnak.
Fillmore Dude
És tudsz még mást is mondani ha tagja voltál a csapatnak??? Egyéb tudnivalók? Jól sikerült, egyebek...

Attila8805
Ok ennek örülök😄
Mikor lesz az a nem sokára mert eddig direkt nem jáccottam csak az elején két küldi erejéig😄

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Jó hirem van kész a magyaritás.Én tagja voltam a csapatnak es nemsokára letölthetõ lesz. 😊
Fillmore Dude
Hát ez az! Ezért kérdezem én, hogy minek jáccik az ilyen. Rögtön new game aztán már megy is a sírás, mert a control settings-t sem volt képes megnézni. Képzeld el késõbb mekkora játékélménye lesz ha már az oktatásnál a fórumhoz rohant 😄

Prince23
Hát nem tom h vagy vele, de nekem ilyen problémám (rögtön az elején elakadok egy kis xaros oktatõlövöldözésnél)a San Andreásnál nem volt.
Útközben úgy is rájöttünk volna a fegyverek kezelésénél, mert ugye mindenki kipróbálja a right klikket, szal nem csak bal klik azt cu+lövöldözések...+ hozzá néhány f+e kombók nyomogatása...

Fillmore Dude
Hát abban pedig semmi különös nem volt, és azért mert valami szerepel a faq-ban az nem feltétlen azért van, mert nehéz. Jó helyesbítek: elsõ játékosoknak, bambáknak és 10 éveseknek tényleg nehéz. Elõször Options-t kell nézni aztán indítani a játékot, nem pedig rögtön new game! De könyörgöm: OKTATÓ! No comment.

Prince23
Köztük én is😄DD És nem hiába szerepel a faq-ban😄D

Már nem azért de nem õ az egyetlen ha jól látom és olvastam sokan elakadtak ott.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Fillmore Dude
Azért ne vedd b*sztatásnak, de ha egy oktató küldin elakadsz, akkor minek játszol vele, mire számítasz késõbb? 😊

Fillmore Dude
Vagy mondjuk nem ártana elolvasni a FAQ-t!!!!!!!!!!

Nagyobb betûvel már nem lehet kiírni.

Egyszer se vedd le a szemed a kocsigól folyamatosan célozz rá mert ha nem célzól vége a küldinek és kezheted elölrõl.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Prince23
És futni kell közben...majd körbe a kocsit...