1974
  • bertino
    köszi a linket
  • Daryl Hall
    Driver PL [PC]
    Na itt a link pontosan.
  • Daryl Hall
    http://www.driver-dimension.com/driver-parallel-lines-pc.html
    Gondoltam egy kis érdekesség, hiszen nem sokára itt a megjelenés. Sajnos az oldal francia, de szerintem egyértelmű minden, ami rajta található. Kíváncsi vagyok a PC-s verzióra, mennyit javult a grafika a Ps2-es változathoz képest. Nekem amúgy Ps2-n nagyon bejött a gamma, máig nem tudom abbahagyni. Leginkább az első rész hangulatát idézi.
  • adam first
    Tényleg Driver4 Pc-s verziójában lesz valami extra, ami konzol verzióban nem volt benne erről tud valaki valamit???
  • adam first
    WOW csak te játszol ilyen fizetős szarokkal, szerintem inkább kösd fel magad.
  • adam first
    Akkoriban Ps1-en a Driver2 csúcs volt/én nem vagyok egy grafika b@zi/de az a grafika igen is jobb és komolyabb volt mint az 1 részé. Az átvezető videókról pedig ne is beszéljünk, álleejtős és hihetetlenül részletes volt. Nekem a 2 jobban bejött pont amiatt hogy ki lehetett szállni a kocsiból+ a storya is 100X jobb volt mint az első résznek. Bár a küldetések az 1-ben izgalmasabbak voltak+ötletesebbek. És a második rész vége áh nagyon durva volt. Ordított a folytatásért a játék,emléxem még a credits felirat végén ki volt írva "Taner & Jones Back 2002".Ha akkoriban a Reflections nem a Stuntman nevű gémmel tökölt volna akkor valóban visszatértek volna 2002-ben.
  • báttyó02
    :DD!!
  • Kit--Kat
    WOW? Menjen hókuszpókolni akinek 2 anyja van és rá van szorulva...
  • bence45
    jaja az 1 az jó volt, de a mai mércéhez képest azért már eléggé elavult, a 2. egy xar sztem, inkább mindenki MENJEN WOWOZNI
  • Kit--Kat
    Sztem DRIVER az alap, a 2 nem tetszett nekem annyira már, bár elmegy, PS grafja elég gyatra volt.
  • bertino
    oké :)
  • adam first
    Hidd el én egy olyan fajta barom vagyok aki él-hal a Driverekért,de amit a 3-al csináltak úgy ámblok(Pc-n botrány,konzolon is nagy szemét de még úgyahogy csak-csak elviselhető,igaz ez a rész még igazi Driver az összes hibája ellenére bármilyen platformon)./Driver2 a legnehezebb és legjobb részt anno Ps1-en 3X kipörgettem na ezt csinálja utánam bárki, a világ legnehezebb TPS-e ez már nem játék/.Aki tényleg Driver fan az hiányolni fogja a Parallel Linesból a nehéz küldetéseket, azt hogy nem minden küldetés után van átvezető múvi és hogy nem Taner a főszereplő(ez elég lényeges momentum lenne). Ez nem fikázás akart lenni és nem is megkülönböztetés mert játszok én minden platformon,de a 4. rész nem Driver. Ennek ellenére jó gém,aki szereti a Gta-kat az jobban fogja szeretni a Driver4-et is.(és ezzel senki kedvét nem akarom elvenni,csak egy jó tanács annak aki érti még miről beszélek és egy igazi DRIVER fan, pont mint én).:-)
  • Kit--Kat
    Hmmm. Átállítani a billt tényleg kiba... nehéz dolog. Bár csak ez lenne a legnagyobb gond vele.
  • bertino
    nah gta... jolvan nc :D
  • adam first
    Alapba szar irányítás,nagyon szar.Itt egy pl: a Pc-s gta:vice citynél alapba faxa irányítás volt/értsd:kényelmes nem kellett testre szabni/,nehogy már a billenyűzet maitt sz@@jak.Bikagép,még több bug.Nekem egy rémálom volt az a verzió.
  • bertino
    csak egy jó gép kell hozzá
    a fák villogásán kívül semmi egetverő nem volt benne
  • adam first
    Pedig Pc versionra én is kíváncsi lennék. Megint eltolták,csak ne az legyen mint a Driv3r-nál jobb lesz mint a konzolverzió/aha persze tologatták jobbra-balra a megjelenését/.Aztán a nyomába sem ért a Boxos/Ps2-es változatnak, mert annyira szar lett.
  • bertino
    én számítottam rá :|
  • PLackó
  • MrTressy
    Xboxos eléggé gázos volt nem tudom mit tudnak még gyúrni rajta..
  • Newfronter
    Driver: Parallel Lines Ubisoft 06/30/07 US

Ez van sajna. Azért remélem hogy a Ubisoft nem egy tré konzolátírattal ajándékoz meg, ahogy sajnos eddig is tette. :(
  • bertino
    hája :\
  • Kit--Kat
    Naaaaaaa jöhetne már a 4.....
  • adam first
    Sajnos ezt forró fejjel írtam,még nem voltam tisztában egy-pár dologgal. Csak jó kritkákat olvastam a gémről és nem igazán játszottam vele(jobban mondva játszottam havernál pár percet). És akkor még nem tudtam hogy jön Pc-re is.(csoola tökéletesen megfogalmaztad a lényeget hogy mire fogják még kiadni a játékot és miért.Köszönöm:)).Na de mindegy aki teheti szerezze be a gémet. Aki meg DRIVER-ezni akar annak ott vannak a régi részek meg a 3.
  • adam first
    A Driver4 egy Gta klón.Driveres grafikába+kocsifizikába öltöztetve. Hangulatos játék,de nem Driver.Ha Driverezni akar valaki akkor ott a Driver1,2,3(Drivert midig is jobban csíptem mint a Gtakat,kivétel Vice city).Hamarosan kipróbálom Driv3r-at Ps2-n kíváncsi vagyok milyen lesz konzolon,mert Pc-n baromi nagy csalódás volt,eszméletlen hogy elk@]ták.(pedig direkt az a versiont vártam mivel fűt-fát ígérgettek a fejlesztők).Visszatérve Driver4-re érdemes rá várni jó gém attól eltekintve hogy gta klón,lövöldözős részek faxák lettek. Nincs mitől félni,csak a kissé primitív könnyű küldetésektől kell tartani.
  • Kit--Kat
    Grazie!
  • bertino
    nézd meg a hivatalos oldalon a videókat
  • csoola
    leszedtem a 3-at, mert a régi gépen szaggatott de.. sjna a sztori nem éri meg ezt a KÍNt... jok lennének az autos részek talán, mert én gamepaddel toltam, de a gyalogos rész ANNYIRA lehúzza... remélem ez a 4 már faja lesz, mert a 3-at annak idején rettentöen vártam, sokkal jobban mint mondjuk egy GTA-t vagy más akármit... ha a grafon tupiroznak, az irányitást megoldják és a gyalogos részek is jok lesznek akkor ez az én játékom lesz!
  • bulba
    link
    Bár amikor még a nyáron próbálkoztam vele nekem az volt a gondja hogy a gombokra kb 3-4 másodperccel késöbb reagált
  • Kit--Kat
    linket pls:)
  • [HUN]FaTaL
    Patchel viszi
  • Kit--Kat
    Nekem így se ment valamiért.
    De most nyomok 1et a 3al, megjött a kedvem:)
  • bertino
    amugy ahogy nézem a hivatalos oldalon a video-kat egyértelműen letűnik, hogy animácios részek terén ismét büntet a game!
  • bertino
    jajjte!
    én 2 honapja vettem meg eredetiben, feltelepítettem és a game.exe kompatibilitását (tulajdonságok) beállítottam win 95-re, így megy!
  • Kit--Kat
    "A '70-es években játszódó történet főszereplője "
    Én máig bármikor leülnék Driverrel játszani, ha XP-m vinné.
  • bertino
    http://www.sg.hu/cikkek/44090/a_driver_is_mozikba_kerul
  • bertino
    volt SGn rola film rovatban cikk :)
    elég hivatalosnak tűnt
  • Kit--Kat
    No csak, csicseregj erről 1 kicsit bővebben!
  • bertino
    az még hagyján, hogy minnyá itt a 4ik rész, de még filmet is csinálnak a játékból :))
    milyen szerencse, hogy eredetileg a game egy film alapján készült :)
    én csak örülök, mint állat
  • Newfronter
    Én itt 20.-át látok.
    Honnan az infó?