154
SG: Gyöngyös
-
uncsi vagy -
na sehol senki? -
nem én fűtöttem be ;) -
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem -
próbáld ki -
dieselG #69 fú de meleg lett itt a topicban;] -
nem azt a részét nem értem hanem...na mind1. de a lányok kukkolása sztem egy kurva izgi és jó dolog, de egy 11éves fiúval mért lenne jó chat sexelni???? -
mert még fiatal vagy. majd ha kész férfi leszel, akkor visszatérünk a nőkre. addig is maradj a hokizásnál. -
úhh mostmá énse értem hogy most mi függ össze mivel meg mi kivel hogy mié mikkor mennyit -
pedig azt nem szabad. de hát ha te csúnya vagy, azt még nem votál nővel megértem, hogy máshogy nem tudsz kielégülni. így jártál. -
kicsibe(mármint ernyedten) úgyse sokat számít, inkább gyorsab felöltözök és mek a lány öltözőhöz kukkolni ;) -
rohatt hetero. ne mondd, hogy nem nézed meg afiúk fütyijét az öltözőben! már csak összehasonlítás végett is... -
mivel én fiú vagyok és a lányoknál teccenek így sztem nem olyan nagyon tuti, és valhogy úgy 1általán nem vágyom rá, sőt -
Hát igen, a mai tachnikának köszönhetően sok új dolgot próbálhat ki az ember.
Te például chatsexeltél már egy 11 éves kisfiúval? mert megtehednéd! És ez az igazán tuti! -
őőőő hogyvanez? sokat vagyok velük, de ittis találkozhatnánk sztem ez tök jó dolog -
méért nem találkozol inkább a barátaiddal? -
na végre valaki új, hívj teis embereket -
Éljen gyöngyös! -
:( -
:D -
mondtam anyumnak, meg apumnak, hogy nézzenek be az SG: Gyöngyös topikba. nem tudom jönnek-e. -
juujj, nagyon
na de télleg énis szóltam embereknek és nem jönnek. te szóltál valakinek? -
dieselG #52 loál -
Mi vagyunk csak. Félsz? -
oké, más? -
most már hiába mentegetőzől, kocka vagy és kész. -
csak azé kérdeztem hogy monnyak valmait, nekemse nagyon van -
főleg, hogy nem is szószerint idézted... nem mondta, hogy itt. -
hahaha...dejó volt... -
jozsivagyok #45 mi folyik itt gyöngyösön? -
LOOOOOOOOOOOOOOOL! Kedvenc számtekboltom:D:D:D:D:D:D:D Én nem vagyok kocka, köszi:D
Kedvenc hely: Sörbár
Amúgy lent lakok. -
:D na télleg merre laksz? dombom vagy lent? kedvenc helyed? kedvenc számtekboltod vagy valami legyenmár amíg az újoncok nem jönnek -
ja -
bőbeszédű vagy ;) -
ok -
hívjunk még gyöngyösi embereket!!! -
ok -
élesszük fel a topikot!!!! -
kicsit megkésve... -
én is Gyöngyösi.(domb)
Nem tudom hány van...van egy a zeneiskolánál...egy a piacnál..de nagyon huje vgayok gyöngyösből ami nekem kell azt tom hol van és kész....
Szvl kettő biztos.:P