FIFA 06

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Falconer
Ja, és 2Mbites ADSL

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Falconer
Az enyém: Athlon XP 2800+, 1GB ddr400, MSI6600Gt

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Falconer
Velem is megprobálhatnád. Mi az msn-ed?

Forrest Gump
Neked milyen vasad van?
Játszunk már majd 1 próba meccset!
Nekem idáig csak Brekivel sikerült normálisan játszani, igaz nem is nagyon eröltettem,mert 1-2 emberrel nagyon szar volt.
És úgy neki állni játszani, hogy rettegni kell elõre, hogy játszható-e lesz, hát.....
gercse
lehet, nekem eddig majdnem mindig laggmentes volt a game, de néány emberrel nem annyira jo, de játszható,lassulás egyálalán nincs.h

Magic Boy
Az rossz,ha nekem a Cd-s verzió lessz meg?
kompatibilis a Cd-s és a DVD-s verzió?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

examinee
Ez igy van!Álltalában nem laggol hanem a szaggat a másik gépe miattt! és azért vanank a késések is! Jo egy kis netkod hba van benne de elvileg nem nagyon bazsták el!
De persze van lagg is ha valkinek szar a nete!

Falconer
Egyáltalán nem szaggat nekem. ugy megy, mintha nem is multi lenne

Nanemá, D-vel nekem mindig lefejeli.

\"Hard to see, the dark side is.\"

Forrest Gump
Ez most frankó?
Vagy csak valami vicc?<#vigyor0>
Falconer
Ezt nem értem, szabadrugáslövés még mindig nem megy. A legszarabb csapatokkal is 40m-rõl olyan felsõléceket lövök, hogy majd' leszakad, de be szinte sohasem megy 😞((

examinee
Már nem! rájöttem csak akkor szaggat ha egyikötök gépe szar!
Jó gép kell hozzá és menni fog!

Mindenkinek anyra szaggat amikor multiba nyomjátok?

Breki33
jajj
Forrest Gump
Bár letudnám a földre fejelni!<#vigyor0>
Én meg csak magasat tudok.
Fyrex
Brekivel kell jáccani 😛

Avanti Crociati!

Fyrex is the local nigga. #

Mindenkinek anyra szaggat amikor multiba nyomjátok?

Fyrex
1; Fyrex vagy fájreksz
2; kérdezni szabad csak legálisat, értelmeset vagy újat kéne...

Avanti Crociati!

egypszichonauta
emberek itt ne kérjetek semmit me fyrex azonnal elküld a p*csába(mondjuk egy kis olvasással vagy keresõ használattal elõbbre jutnátok,de akkor is!!!)

Nekem sikerült: Közbe nyomd az elõre gombot és a D-t

Billenytyûzettel hogy a rákba kell magasat fejelni? (kapus felett) D-vel akárhányszor fejelek mindig a földre fejeli.

\"Hard to see, the dark side is.\"

Fyrex
mer ujraraktam a fifát és mondjuk úgy hogy nem volt idõm bepakolni

Avanti Crociati!

Breki33
De miért?

Megcsinálom szépre

leírom a telepítést
kilinkelem

erre továbbra is nézhetem ezeket a rondákat
<#love11><#wink><#hamm><#confused><#kacsint><#gonosz1><#felkialtas><#love12><#nevetes2><#szeret>

DSAA😄DAS:AS:ADS😄AS😄AS😄S😄S😄ASDAS:AS😄AS😄S.
PLZ

Fyrex
lefosom a bokám hogy ezis 1 mega fölött van....

Avanti Crociati!

Fyrex
sosenem 😛

Avanti Crociati!

Breki33
jajj mikor tûnnek már el ezek a reklámtáblák P
lobig
tok teccenek ezek a kapuson atemelos fejes golok:

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

Falconer
Támadnak az ujregek!

Fyrex

Avanti Crociati!

Fyrex
szép szpem

Avanti Crociati!

Magic Boy
<#szomoru1><#shakehead><#sir>

Fyrex
aha nem

Avanti Crociati!

Fyrex
azabaj hogy ezis warez barátom...

Avanti Crociati!

vlakivel online jáccanék most gyorsan egy meccset, mert mégse kell mennem csak tíz perc múlva
HEllo. NAh nagy szart csináltam. <#ticking>

Kitöröltem FIFA 2006 a virtuális mdf file-t és most CD-t kér. Crack nincs shol a kurva neten. Aki méis ráakadni küldjön már 1 privát messaget mert a warezolás ... <#banplz>

Nah htx ^^<#worship>

Garcia
mi lehet az oka annak, hogy tökéletesen megy a játék, de ha kimegy a labda, akkor teljesen beszaggat, ha gól akkor is és a bevonulásnál is... demo-ban nem csinálta...

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

Magic Boy
A 7212-osra tudnál válaszolni?

lobig
najo, de te egy vagy a sok kozul... 😄

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

Fyrex
#7175 😛

Avanti Crociati!

derley
cipõket hogy lehet "importálni a játékba?ya meg mezeket?

grizzly21
konami soccer bajnokság? PEs4?? esetleg az 5tel is lesz majd? indulooooook!

The Hedgehog
pontosabban...

nem! A KONAMI Socceresben! 😊

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Breki33
nem a Konami socceresben P
The Hedgehog
kisgeri nagyon ért hozzá, a saját bajnokságában lett bajnok és azzal büszkélkedik, talán még én is elverném 😊

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Magic Boy
<#vigyor5><#hehe><#eplus2>

grizzly21
nem ilyen cheatre gondolt hanem pl ami régebbiekben volt: vizfejû játékosok, teniszladba, strandlabda régi csapatok ilyesmi. de sajnos az ea nem ér rá ilyenekre hiszen annyi minden ujat bele kell rakniuk a fifába évrõl évre😛

lobig
hol? fifahungary-n?

Breki33
kisgeri azt javasolta, hogy váltsunk oldalt és rúgjunk néhány öngólt PPPPPPPPP