FIFA 06

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

drowns41
Hogy lehet jelentkezni a bajnokságra? Kivel lehet még lenni?

http://sum41.uw.hu

zolo
innebeíros a keresõbe hogy fifa 06 és utána már megtalálod.

http://flickr.com/photos/zolika90/

de nekem nincs miniimage-m.
honnan szerezhetek?

aha egy haverom adta

The Hedgehog
DVD-rõl telepíted? leírtuk alant... olvass vissza

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

vagy akkor hogy tudnám elinditani Crack nélkül?

The Hedgehog
nézd meg: www.gamecopyworld.com

miért milyen van?<#confused>

The Hedgehog
rendes nincs...

van hozzá valami Crack?

Breki33
1. MEgnézni, mik futnak feleslegeset kilõni
2. hangot dydiagban megnézni és ha kell levenni full-ról
3. Érdemesw egyszer hangkari letiltásával megnézni és ha úgy jó irq-at böngészni
4. Oda kéne adni a srácnak a procit és kapjon lóvét egy jobb kártyára.
Sziasztok! Van valakinehasonló problémája ? - A menüben úgy 10 -15 mp -enként megakad változó hosszússágú ( 5 - 20 mp) idõre, aztán megy tovább. Amikor elakad, pár mp. múlva a hang is elhallgat, majd újból megy, de így nagyon körülményes a menüben lépkedni. Elõfordult fagyás is a menüben. A foci része az már megy, már ha eljutok odáig. Gép: Intel celeron 1.7 ( Tudom, gyík, nem az enyém, egy kissrácé ), Geforce3 TI 200, 384 Mb Ram. Az én PIII 1.2Mhz Radeon9600Pro 384 Mb SDRAM- gépemen nem csinálja. Ha tudtok megoldást, megköszönném!
fistin
az a baj(egyébként én is fifás voltam), mint már említettem, hogy a játékkal kellene törõdni, nem a pénzzel! -na jó ez nem egészen, és nem mindig így van :DDD-
a legeslegdurvább az, hogy van egy fifa 2006, több mint 10 ropi!
van egy manager, még több mint maga a játék <#idiota>
(lehet hogy fordítva, na de akkor is, hogy mind2 10 fölött legyen, az a nem mind1!!)

derley
thx!

Nincs akit megverhetnék?

Valaki nem akar FIFÁZNI?

gercse
www.gamecopyworld.com

Hellosztok! Nem tudna nekem valaki adni egy címet ahonnan letudnám tölteni a miniimige-t a game-hez? fontos lenne! köszi!!
F3ri
Aki akar még jelentkezni a Vb re az még péntekig megteheti ITT

Tessék: http://www.fmeerburg.nl/fiv3/index.php?option=com_docman&task=doc_download&gid=14&Itemid=30
van valahol egy kiegészítõ. nem tudom hol láttam,majd megkeresem és írok
gercse
hát ha még ne mjött ki peccs akkor nem hiszem, eddigi fifákhoz volt peccs

derley
a holland válogatottat vhogy nem lehet berakni?

Falconer
Nekem most nem is tudom miben van. Van 4védö, elötte 2 védekezö középpályás, utána szélen két támado, aztán a két csatár. Szélsö támadásokat nagyon jol lehet vele nyomni, meg a védekezö középpályások is elöre jönnek, plusz nagyon jol teszik a dolgukat. De még szar csapatnál vagyok, lehet, hogy erösebbnél majd változtatok.(monaconál kirugtak:)

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

gercse
azért jó a 4-1-2-1-2 mert van a 4 védõ hátul és elöttük + 1 védekezõ középpályás és igy nehéz átjátszani õket,ezenkivûl a 2 szélsõ középpályás is jó mert kimennek szélre is, a régebbi fifákban mintha azok nem mentek volna annyira ki,mint itt(szinte annyira szélen vannak mint a 4-4-2 nél,)és a támadó középpályás meg jó passzokat tud adni a 2 csatárnak+ a kipattanókra jól jön.

The FlashBack
persze néha a ellenfél felállsásától is függ
volt mát, hogy megváltoztattam mert az enyimmel nem mentem semmire...:D
van ilyen

The FlashBack
igaz az se rosz

lobig
nekem a 4-4-2 jon be 2 szelso tamado kozeppalyassal...

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

The FlashBack
persze kinek, hogy...

The FlashBack
4-1-2-1-2 nekem ez van...
szeritem az összes közül a legjobb

eZo
Bajokok Ligája !
Még pár hely kiadó, lehet nevezni !

http://www.gportal.hu/portal/fifaszuperkupa/

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

examinee
Ezekszerint akor ez is eltéröen müködik::::DDD Õ hiába tette be a mini imaget nem ment! mountolva telepitett és ugy ment neki csak:8

examinee
Mittom én miaz! Ne kötekedj... a lényeg a fontos!:D

eZo
Nekem a 4-1-2-1-2 jön be a legjobban !

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

gercse
ja, egy mappában a az mdf meg mds, másikban a mini image,3. ban meg az alcohol<#pias><#hehe>

Breki33
És azt ráírtátok a DVD-re?
gercse
szerintem mindegy, de a 4-1-2-1-2 (Milan) elég jó

Magic Boy
Szerintetek melyik a legjobb felálás?
Én a 4-3-3-ra szavazok!

A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

gercse
én is kiírtam zwei embernek, mindkettõnek jó volt(natürlich mit miniimage)

The Hedgehog
vagyis DVD ja :)

Breki33
DVD?
Breki33
És miaz hogy ezse? P
The Hedgehog
nálunk simán ment CD-rõl telepítve, majd miniimage-t használva... nem egy haverom így nyomja

Breki33
õk nem így mondták
examinee
Ez sem igaz! Muszály mountolva feltenni! Tehát mountba legyen a dvd amikor installálod és utána is mountolva indul! Nekem volt egy ismerõsöm. DVD-n kapta meg felinstallálta és nem ment: mondom szedd le a mini imgaget gamecopyrool! Leszedte és nem ment neki ugyse! Szoval vissza kellett neki tenni image változatba.. ugy installálni és ugy ment!

Breki33
köszi
sammy
Tök mindegy. (én pl. Neroval írtam)

Breki33
DVD

EZt értem azt kérdeztem, hogy az iróprogi tökmindegy-e
The Hedgehog
azt jelenti, kiirod, melléírsz a CD-re egy Daemont és a MiniImage-t és úgy menni fog...

Breki33
Azt jelenti hogy simán akármivel megirod és mini image-val megy?